Dodaj do ulubionych

Wszyscy studenci do Spójnika

IP: *.uni.opole.pl 28.06.09, 23:57
Jest mi smutno, że wzmiankowana Ania nie chce się ze mną zaprzyjaźniać, jestem naprawdę sympatycznym grzybem ze Spójnika i nikomu nie wadzę. Nie dopłacam się wprawdzie do czynszu, ale potrafię być prawdziwym powiernikiem najskrytszych myśli. Mam wielu znajomych grzybiej postaci w innych pokojach, jak również w łaźni, których z tego miejsca pragnę pozdrowić i zaprosić na grzybową w przyszły wtorek. Bywajcie, kochani!
Obserwuj wątek
    • Gość: ble Wszyscy studenci do Spójnika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.09, 00:21
      Nareszcie GW podaje prawdziwy stopień naukowy Prorektora
      Grochalskiego. Brawo.
      • Gość: józek Re: Wszyscy studenci do Spójnika IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.06.09, 11:08
        Prawdziwy? To co habilitacja nie jest prawdziwa? dr hab. jak już
    • Gość: monitorpolski Wszyscy studenci do Spójnika IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 29.06.09, 20:08
      W Niechcicu są o wiele lepsze warunki, niż w Spójniku. A te 40 zł różnicy ? Wystarczy, że studenci darują sobie po 3 piwa tygodniowo.
      • Gość: mo Re: Wszyscy studenci do Spójnika IP: *.chello.pl 29.06.09, 21:27
        Niektórzy w okresie wakacji, z własnej woli kwaterują w dusznych namiotach,
        często zalanych deszczem i nie narzekają. W końcu to wakacje. Po 3 m-cach
        wszystko wróci do normy, a niektórzy do wypasionego Niechcica. Trochę wyobraźni
        i pozytywnego myślenia pozwoli przetrwać zesłanie.
        A poza tym: czy GW nie ma już bardziej "wstrząsających wiadomości" ?
        Chyba, że to konsekwentna realizacja polityki: "Dokopać UO" ?
        Tym razem żałosna.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka