Dodaj do ulubionych

PREZYDENT KARBOWIAK - JEMU WIERZĘ!

IP: *.karo.punkt.pl / 213.199.219.* 19.12.03, 18:53
Co boli jak ktoś mówi prawdę?Pewnie jeszcze nie jednego się dowiemy, a to co
z
tą wiedzą zrobimy oceni historia!
Jeżeli ktoś się wypowiada tak jak Opol tzn.że nie wie tak naprawdę czym jest
polityka! Słyszałeś kiedyś takie słowo jak SŁUŻBA?

Brawo Panie Karbowiak, my chcemy znać prawdę, a nie wersję dla tłumu!
Obserwuj wątek
    • kumys PREZYDENT KARBOWIAK - JEMU WIERZĘ!-Ja też! 19.12.03, 19:06
      Popieram inicjatywy Karbowiaka w sprawie Zolnierzy wykletych(byla wystawa w
      Xaverianum w tamtym roku i teraz w sporawie przesladowan ksiezy przez PZPRowcow
      SUB i UB.
      Na cala prawde, widac jeszcze dlugo bedzie trzeba czekac. Pani prof. Simonides
      powinna sama zaczac pisac i wydawac te "Bery i bojki smieszne i ucieszne" bo
      podobno wydala drukiem to, co odnalezli i zebrali studenci. Tak slyszalem, czy
      moze to ktos ze starszego pokolenia to potwierdzic?
      • Gość: Sahija Re: PREZYDENT KARBOWIAK - JEMU WIERZĘ!-Ja też! IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 20.12.03, 00:39
        A ja wierzę w Allacha!
        • Gość: perełka!!!!!!!!! Re: PREZYDENT KARBOWIAK - JEMU WIERZĘ!-Ja też! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.03, 10:08

A ja w SIEBIE!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Opol Re: PREZYDENT KARBOWIAK - JEMU WIERZĘ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.03, 09:39
      Odwaga staniała ... widać to bardzo z szerokich wypowiedzi, jakże głupich
      niekiedy...
      A czy wiesz przypadkiem, czy aby nie SŁUŻBĄ dla narodu (i to wcale nie
      ustawianą pod światła fleszy, a wręcz pod lufy karabinów) był choćby protest z
      otwartą przyłbicą (!!!) prof.Simonides w Sejmie przeciwko wprowadzeniu stanu
      wojennego.
      TO NIE JEST ODWAGA DLA CIEBIE ?
      Gdzie wtedy byli Twoi wieszcze,a Ty sam ???
      Występowałeś z protestami? Nie! Z pewnością, ponieważ,jak sądzę, że właśnie
      wymieniano Ci pieluchę, lub byłeś ... lub też nie!

Radzę postudiować trochę WIEDZY, a nie udawać, jak co
      niektórzy "przeintelektualizowani na pokaz" Twoi koledzy
      (śmieszne - wersja dla tłumu ... dobre!)
      • Gość: Mar Re: PREZYDENT KARBOWIAK - JEMU WIERZĘ! IP: *.karo.punkt.pl / 213.199.219.* 20.12.03, 10:20
        Moi "wieszcze" byli w tym czasie zakonspirowani, aresztowani, prześladowani,
        katowani. Nie myśleli nawet, żeby usiąść w tych samych ławach poselskich z
        prof. Simonides i działaczami PZPR. Teraz ta sama pani siada na tych samych
        kanapach co agenci UB tacy jak choćby Szteliga i wszystko jest w porządku.
        Słyszałeś jej głosy kiedy "wypłynęła" sprawa upolitycznienia mediów? - ona w
        tedy broniła SLD i opolskich układów. U tej Pani nie widzę zaangażowania w
        sprawy polskie. Angażuje się w kwestie UE i od czasu do czasu popiera działaczy
        SLD - TYLE!
        Jeżeli Ty natomiast nie potrafisz odnaleźć w naszej historii większych
        bohaterów niż Osmańczyk czy Simonides, tzn. że to Tobie brakuje wiedzy!
        • Gość: Opol Re: PREZYDENT KARBOWIAK - JEMU WIERZĘ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.03, 10:51
          Nie wiem tylko, z którego fragmentu mojej wypowiedzi wyciągnąłeś wniosek,
          jakoby J.E.Osmańczyk, cz też D.Simonides byli dla mnie największymi bohaterami.
          To nie moje słowa.
          Jest ich wielu, ale to nie miejsce na licytacje.
          Napewno nie klika SLD-owska ...

pzdr.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka