Gość: beata IP: *.chello.pl 31.07.09, 19:52 nie za szybko? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ? Re: kablówka wypowiada umowy analogowe IP: *.chello.pl 01.08.09, 09:56 Niby komu wypowiada? Ja podpisałem dwa dni temu umowę bez żadnych problemów. (w UPC). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: kablówka wypowiada umowy analogowe IP: *.chello.pl 01.08.09, 10:10 dowód: Informujemy, że z dniem 31 sierpnia 2009 roku, UPC Polska zakończy reemisję programów radiowych w formacie analogowym. Odtąd wybrane stacje radiowe będą dostępne wyłącznie w ramach Telewizji Cyfrowej UPC. W związku z powyższą zmianą, przysługuje Państwu prawo wypowiedzenia umowy abonenckiej w zakresie pakietu telewizji analogowej, nie później niż 14 dni od zaprzestania reemisji programów radiowych. Łączę wyrazy szacunku, Ewa Wesoły Dyrektor Ogólnopolskiego Biura Obsługi Klientów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: kablówka wypowiada umowy analogowe IP: *.chello.pl 01.08.09, 18:25 Programów radiowych, a nie TV. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: kablówka wypowiada umowy analogowe IP: *.chello.pl 04.08.09, 09:25 czytaj uważnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: kablówka wypowiada umowy analogowe IP: *.chello.pl 04.08.09, 09:53 Czytam uważnie i nie rozumiem o co ci chodzi. To, że radio nie będzie nadawane analogowo, nie oznacza automatycznie że TV też. Wyraźnie pisze, że możesz wypowiedzieć umowę, ale nie musisz. Drugie dno tej informacji jest takie, że oni chcą pozbyć się jak najszybciej abonentów analogowych. Mnie też to proponowali teraz, przed podpisaniem nowej umowy, ale nie zgodziłem się, nie mam nowoczesnego telewizora, więc po co mi cyfrówka. Odpowiedz Link Zgłoś