Gość: NOK IP: *.chello.pl 04.08.09, 07:02 Ostatnio go widziałem, jak sobie chodził po Karolince i jadł lody. Ładne mi więzienie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Draco Re: Promny stara się o warunkowe przedterminowe z IP: *.adsl.inetia.pl 04.08.09, 07:51 Warto było robić przekręty. Większość się wywinęła: Olszewska, Kumiec już dawno śmieją się z wszystkiego. Teraz dołączy następny. Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias Re: Promny stara się o warunkowe przedterminowe z 04.08.09, 08:11 no jak siedzi na Partyzanckiej w systemie półwolnościowym to na loda do Karolinki ma blisko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marc Dobre zachowanie więźnia IP: *.chello.pl 04.08.09, 18:07 A co to łaska że kryminalista w więzieniu sie dobrze zachowuje.Za zle zachowanie skazany powinien dyc dodatkowo sadzony i powinno mu sie przedłuzac odsiadkę.Myslałem że dobre sprwowanie to obowiazek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marc Prpmny na wolnosci zachowywał się wzorowo. IP: *.chello.pl 04.08.09, 18:10 Nie rozumię czemy zostal skazany i osadzony w wiezieniu.On tylko brał łapówki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A. Nonim Promny stara się o warunkowe przedterminowe zwo... IP: *.opole.internetia.pl 05.08.09, 10:57 a niech się buja a nie robi nas w ..uja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolega ..... Promny stara się o warunkowe przedterminowe zwo... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.09, 16:05 i do dyskoteki z Alą G . tez ma czas wyskoczyć w sobotę a co nich buraki wiedza że Pan to pan ???/ pisane przez małe p i ze znakiem zapytania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: demokrata Re: Promny stara się o warunkowe przedterminowe z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.09, 09:54 A wy cobyscie chcieli? Zeby gnił w ciupie latami? Chyba zescie ochoojeli? A gdzie humanizm? Wiara w czlowieka? Po wolnosci chodzi porywacz Olewnika a Pan Promny kogo porwał? Wiec spoko, zyjemy w kraju praworzadnym czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś