Gość: Dave IP: *.pools.arcor-ip.net 26.08.09, 19:03 Witam! Jestem niestety rzadko w Opolu, znajomy powiedzial mi ze moge dostac dobre wedliny w sklepie Zeberko. Czy mozecie to potwierdzic? Dziekuje. To nie jest reklama dla sklepu! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mrozina Re: Wedliny - Zeberko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.09, 19:39 Niestety, nie mogę tego potwierdzić. Takie same wędliny są w większości sklepów mięsnych, za to za niższą cenę. W Żeberku ceny są bardzo wygórowane. Jeżeli już kupować tam wędliny, to tylko niekrojone. Do krojenia idą te, które już zaczynają być nieświeże. Chodzi o to, żeby je szybciej sprzedać, zanim zzielenieją. A to, co się nie sprzeda czyli już "drugiej" i "trzeciej" świeżości, idzie do sałatek, bigosu, gołabków. Tam niczego nie zmarnują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mobber Re: Wedliny - Zeberko IP: *.chello.pl 26.08.09, 20:40 Obejrzyj wędliny w Almie w Solarisie - drogie !!!!! albo jedź do Gortek - ceny normalne a wędliny iinne niż wszedzie eberko to sklep dla śródmiejskich snobów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wegetarianin Re: Wedliny - Zeberko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.09, 00:28 i w dodatku w tym żeberku zdarza im się "źle wydać" resztę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nie Boguś ja tam wole krakowski kredens.. IP: *.xdsl.centertel.pl 27.08.09, 07:16 drogie ale dobre - zwlaszcza w "krakowskim kredensie" - polecam kiełbasę rotmistrza krakowskiego lub kiełbasę wuja władka, cokolwiek by to nie znaczyło.. Odpowiedz Link Zgłoś
mx4 Re: ja tam wole krakowski kredens.. 27.08.09, 07:20 Potwierdzam spostrzeżenia mobbera i mrozina(y) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: Wedliny - Zeberko IP: 81.219.4.* 18.12.09, 20:38 a jak myślisz że dadzą śmierdzącą wędlinę do sałatki i ona śię zepsuje a ktoś się zatruje i zamkną sklep,najpierw pomyśl a póżniej pisz,jak chcesz jeść wędlinę za 8zł.to idż do reala lub matejki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mięsny Re: Wedliny - Zeberko IP: 62.180.229.* 27.08.09, 09:50 Najdroższe wędliny w opolu. Kiepska obsługa. Nic specjalnego. radze omojac z daleka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parowka Re: Wedliny - Zeberko IP: *.dip.t-dialin.net 27.08.09, 10:21 Sa jakies porzadne alternatywy? Nie chodzi o parowki tylko dobry wybor i jakosc. Znacie jakis dobry sklep? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juhas Re: Wedliny - Zeberko IP: *.punkt.pl 27.08.09, 11:00 Market "U Adama" na Luboszyckiej (dawny Beskid) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaszana Re: Wedliny - Zeberko IP: 217.197.72.* 27.08.09, 11:25 Jak ktoś tu już wcześniej pisał: polecam Górki. Wędliny zawsze świeże, mięso na bieżąco z uboju. Prawdziwe jedzenie, a nie masa wypełniaczy czy konserwantów. Wędliny z Górek można kupić w sklepie mięsnym na przeciwko dawnego Rossmana (taki na rogu) no i u nich w Górkach. Takiej kaszanki nie robi nikt! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Seba Re: Wedliny - Zeberko IP: *.dip.t-dialin.net 28.08.09, 12:46 W Zeberku kupowalem kilka razy, kielbasy, szynki, polendwice, boczek itd. ceny nie sa niskie, ale nie moge powiedziec ze mieli zle produkty. Ok kiedys w sobote byla kolejka jak na kartki, stalo sie przed sklepem, ale ten jest tez malusienki. Musze tez przyznac ze nie mam porownania z innymi sklepami, bo jestem tez bardzo rzadko w Opolu, ale ciesze sie za kazdym razem (Z Opola i z Zeberka). Nastepnym razem zobacze do sklepu Gorki i U Adama, ale dopiero za 5/6 tygodni. Ale Bankow naprawde "wam" juz wystarzcy!!! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wierzba Re: Wedliny - Zeberko IP: *.zone13.bethere.co.uk 18.12.09, 03:11 ten sklep byl zawsze na poziomie i zawsze bedzie a kolejki pokazuja ze towar jest wysokiej jakosci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Re: Wedliny - Zeberko IP: *.connecta.pl 17.11.09, 19:02 Z mojego doświadczenia mówię, że to jeden z najlepszych sklepów mięsnych w Opolu. Z tego co wiem, jest jednym z najdłużej działających sklepów tego typu w mieście, z czym zapewne wiąże się doświadczenie w branży. Sklep jest może mały, ale bardzo ciekawie wystrojony, a sposób wystawienia samych produktów jest po prostu porządny i ładny, co zachęca do kupowania, w przeciwieństwie do niechlujnie porozwalanych byle jak lub upakowanych w worki produktach, które widzę przechadzając się po Realu, lub innych sieciowych sklepach. Co do produktów i cen, to może faktycznie nie należą do najniższych, ale proszę mi pokazać sklep, który jest zaopatrzony chociaż w połowie tak dobrze jak Żeberko. Robiąc tam zakupy często napotykam się na jakieś nowe specjalnie przygotowywane bajery, widać że właściciel lub ten kto tam rządzi idzie z duchem czasu i stara się wprowadzać innowacje. Na zwykłych produktach typu wędliny czy mięso jakoś nigdy się nie zawiodłem, a kupuję tam już od lat, ich gołąbki i krokiety również raczej świeże, a dobrze stoi także wybór droższych, nietypowych wędlin. Z tym asortymentem mogą konkurować chyba tylko Górki, lecz tam też nie jest tanio. Ciężko powiedzieć coś złego o tym sklepie, więc albo miałem szczęście i nie trafiłem na żadną wpadkę, albo po prostu ten mały sklep trzyma dobrą jakość od lat. Może parę razy natrafiłem na niemiłą panią sprzedawczynię, lecz każdemu zdarza się zły dzień. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Wedliny - Zeberko IP: 195.205.193.* 29.11.09, 22:49 podpisuje się pod komentarzem gościa portalu:maćka Oprócz tego kupuję swojskie wyroby(zero chemii), które można dostać tylko żeberku zamiast mięsno-podobnych wyrobów supermarketów i nieuczciwych sklepów Cena jest proporcjonalna do jakości wyrobów, a pierożki pierwsza klasa.... pycha. Przynajmniej nie dostaniecie taniego zatrucia żołądka jak w innych sklepach! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: Wedliny - Zeberko IP: *.146.244.67.nat.umts.dynamic.eranet.pl 01.12.09, 18:05 w sklepie tym na pewno nie jest tanio ale wędliny sa warte swojej ceny obsługa miła towar zawsze ładnie ułożony az chce sie kupować !!! GODNY POLECENIA a specjały z krakowa PYSZNE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Witek z żoną Re: Wedliny - Zeberko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.09, 18:28 Bez zastrzeżeń. Żeberko to w Opolu nr 1. Nie zdażyło mi się kupić coś nieświeżego. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plastic Re: Wedliny - Zeberko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.09, 14:03 ja po zatruciu ,,zeberkiem'' omijam szerokim łukiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OGARY Re: Wedliny - Zeberko IP: *.adsl.inetia.pl 02.12.09, 20:01 SKLEP JEST OK. MOŻE TROCHĘ DROGI ALE TOWAR WART TEJ KASY NP:SZYNKA Z PIECA,WOŁOWA,WĘDZONKI SWOJSKIE[BOCZEK]NO I NOWOŚCI DZICZYZNA W RÓŻNEJ POSTACI.NO MAŁY MINUS CZASAMI TRZEBA SW0JE ODSTAĆ W KOLEJCE. Odpowiedz Link Zgłoś
mama.1212 Re: Wedliny - Zeberko 04.12.09, 12:31 godny polecenia pasztet ze sliwka mniam az na sama mysl slinka leci!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AlPacino Re: Wedliny - Zeberko IP: *.adsl.inetia.pl 12.12.09, 16:29 Śliwkowy jak śliwkowy, ale z sarny, tylko że rzadko się pojawia;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kociol ceny w zeberku IP: *.play-internet.pl 30.03.15, 14:51 ten zlodziej wlasciciel kupuje tania kaczki w lidlu a nastepnie rozbiera je i sprzedaje jako swojskie o 200 procent drozej Odpowiedz Link Zgłoś
bezglutenowamama Re: ceny w zeberku 02.06.16, 18:17 Wedliny maja tam ceny jak prawdziwe eko wyroby a sklad marketowy :-( Odpowiedz Link Zgłoś