Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    15.03.04, 22:12
    W wielu czasopismach kolorowych wyczytałam że trencz wiązany w pasie jest
    teraz na topie. Czy osobie która nosi rozmiar 42, jest puszystawa i ma 168 cm
    wzrostu będzie taki płaszcz pasował??? Jaka powinna być jego długość? Przed
    czy za kolano, a może do pół łydki?
    Obserwuj wątek
      • soffica Re: Trencz 04.04.04, 21:55
        up :)
      • monika.przypkowska Re: Trencz 06.04.04, 10:44
        Modną być należy nie za wszelką cenę. Każda z nas ma jakieś mankamenty i nie
        wszystkie fasony, choćby te najbardziej na topie, są dla nas odpowiednie.
        Trench jest modny owszem ale to co jest jego siłą: smukła linia i podkreślenie
        talii przy pewnej figurze przestaje być zaletą. Krój zaczyna podkreślać, wręcz
        wyolbrzymiać, mankamenty figury. Przy sylwetce puszystej polecam płaszczyki o
        nieco luźniejszym kroju bez paska w talii.
        Pozdrawiam MP
        • agan_la Re: Trencz 20.04.04, 10:16
          co to jest trench, plzz o odpoweidzz
          • soffica Re: Trencz 20.04.04, 15:17
            Hmm, to taki płaszcz z cienkiego materiału (mnie kojarzy się z prochowcem),
            często wiązany w pasie :), ale może panie stylistki jaśniej to wytłumaczą
            • agan_la Re: Trencz 26.04.04, 16:56
              aha, to fajnie, am taki od kilku sezonów, ciesze sei ze jest znów modny bo mam
              iezniszczony, sliczny , hehe, dziewczyny, nie wyrzucajcie rzeczy , modaw raca,
              choc ja lubie włąsnie ponadczasowe rzeczy a nie przesadniemodne i tu widze, ze
              dziei temu nigdy nie wychodze z mody, hehe, uniwersalizm z odrobiną stulu to
              jest to

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka