Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

moda czy abstrakcja

IP: *.pol-net.pabianice.pl 10.08.10, 21:51
    Jeśli spojrzeć na niektóre wypowiedzi internautów to można się załamać.
    Zastanawiam się czy wy mówicie o modzie czy o jakimś kiczu z zaścianka mody.
    Te gumki z Ameryki może na topie o ile zakładać że to co amerykańskie na topie
    może być. Pytanie czy dżinsy z Zary są fajne i na czasie też jest denne, no
    cóż radzę sięgnąć po magazyny mody i poczytać o najnowszych trendach
    wyznaczanych przez rynek Europejski a potem zastanówmy się czy fajnie mieć
    swój styl czy też mamy nosić to co amerykańskie i na czasie.
    Obserwuj wątek
      • Gość: gosc Re: moda czy abstrakcja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.10, 00:57
        ;Widzisz, ludzie ktorzy wypisuja tutaj swoje idee, pomysly nie sa za bardzo rozgarnieci, stad te
        wysokie cele zyciowe i nie tylko... A tymczasem zapraszam na www.kiuledesign.pl
        PROJEKTOWANIE I WYKONANIE SPECJALNIE DLA CIEBIE
        ;-);-);-);-);-);-)
      • romulusia Re: moda czy abstrakcja 19.08.10, 12:56
        Katalogi z trandami mody katalogami, przecież tak naprawdę wszystko zależy od
        osobowości człowieka, jego zasobności finansowej i statusu społecznego. Nie
        należy zapomnieć też o rozmiarze ponieważ często on dyktuje niektórym osobom to
        jak mają się ubrać. Dla mnie najważniejsza jest wygoda, kreatywność w ubiorze i
        dobra jakość.
        • szaramyszkaaa Re: moda czy abstrakcja 21.08.10, 14:32
          takie fora zostaly stworzone zeby sobie pobajdurzyc o modzie, niekoniecznie na
          poziomie wizazysta-projektant, tylko takim, hmm, swojskim, podworkowym.
          niektorzy znaja sie bardziej, niektorzy mniej, na szczescie nikt tu nie
          legitymuje i nie kaze pisac testow kwalifikacyjnych, zeby sobie pogadac. jesli
          ten poziom jest dla kogos nieznosny, coz, nikt nikomu giwery do skroni nie
          przyklada. ja osobiscie wynioslam wiele inspiracji podgladajac nie tylko
          szafiarki-blogerki, ale i dziewczyny wypowiadajace sie na wizazu, stylistce, czy
          szafie. a ze czesc z nich gada od rzeczy - a co to w realu wszyscy mowia zawsze
          na temat?
          wiecej dystansu, mniej traktowania rozrywki smiertelnie powaznie ;)

pozdrawiam
          szara myszka
          blognife.wordpress.com/
          blogmkm.wordpress.com/
          • b3n1a Re: moda czy abstrakcja 23.08.10, 16:09
            zgadzam się, te fora są dla wszystkich, nie tylko dla znawców. Mnie bardziej
            irytuje ta krytyka, jeśli chcesz pisać "ale żal", "lipa", "krzywe nogi", "co to
            za pomysł" nie pisz wcale. Sądzę, że dla dziewczyn uważających się za
            "znawczynie" znajdą się bardziej "profesjonalne" miejscówki więc życzę
            powodzenia, ja chętnie poczytam co mają do powiedzenia ludzie tacy jak ja o
            wielkiej i niestety dla nas nieosiągalnej modzie. Tylko bez prostactwa w
            komentarzach. Błagam.
            Pozdrawiam!!
          • magda.25 Re: moda czy abstrakcja 24.08.10, 18:25
            zgadzam sie z przedmowczyniami.
            nikt mnie tu pod pistoletem nie trzyma, nie podoba mi sie, klikam ZAMKNIJ
            i juz spokojniejsze sny ;)

ale podoba, wiec zostaje ;)

magda
            barwykobiecosci.blogspot.com/
      • karat1995 Re: moda czy abstrakcja 26.08.10, 19:53
        Ja nie podążam ślepo za trendami, raczej mam swój własny styl. Niestety mieszkam na
        wsi i gdy tylko założę coś bardziej ekstrawaganckiego, narażam się na kpiące
        spojrzenia, więc znów wracam do T-shirtu i dżinsów...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka