Dodaj do ulubionych

oszusci na symaptii

06.01.14, 02:24
dostałam takiego maila na symaptii, mysle ze warto go przekazac dalej.

Zebrane z doniesień kobiet z S. Jeśli masz złe doświadczenia rozszerz listę i
ostrzegaj inne kobiety!

Piotr 4141 - podrywa "na Fuertę" (ach, te Wyspy Kanaryjskie!). Na
początku stara
się robić wrażenie (knajpy, kwiaty, w aucie otula kocykiem), a potem korzysta z
kobiety w każdym możliwym, (w tym finansowym) wymiarze. Nałogowo kłamie i
romansuje z kilkoma kobietami naraz, (nieobecności tłumaczy pracoholizmem, a
naprawdę cierpi na chroniczny seksoholizm). Nie ma nawet kawalerki, dlatego chętnie
przenocuje i zje u ciebie, (u innych też).

Zamglony i Nibyrycerz - to jedna i ta sama osoba, Prowadzi co najmniej dwa konta, na
których raz ma 50, a raz 51 lat. Raz 182cm wzrostu, a to znowu odrobinę urósł i
ma 183 cm? Prawdopodobnie posiada też inne loginy ? jeśli wiecie, jakie ? dajcie
znać innym kobietom. Bardzo elokwentny ? ma takie gadane (i pisane), że łatwo
zdobywa zaufanie. Niesłusznie oczywiście. Lista ofiar jest długa.

69raffi - absolutny fantasta. Wciąż się kształci na różnych fakultetach, mniej
lub bardziej tajemniczych. Z tego co twierdzi wynika, że zna się na wszystkim i
niczym. Wciąż ma gonitwę myśli. Największym dramatem jest dla niego zgubienie
komórki, bo miał tam namiary "do ponad 200 kobiet!" Spis cudzołożnic?

Igaden - podaje się za dr. Harvardu, ale nie ma nawet własnego auta, za to bardzo
wybujałe ego. Snuje teorie o zarabianiu milionów na swoim genialnym pomyśle. Po
kilku piwach na przemian to cię kompletuje, to krytykuje i staje się natarczywy.
Już na pierwszym spotkaniu zaczyna domagać się seksu, "bo po co to
odkładać,
skoro i tak wcześniej, czy później do tego dojdzie".

rock5 - człowiek, który nie pracuje, tylko żeruje na kobietach. Potrafi pięknie
opowiadać o sobie, swojej pracy, umiejętnościach, doświadczeniach w
kontaktach z ludźmi, a tak naprawdę, najlepiej się zna na naciąganiu kobiet i
wyciąganiu od nich pieniędzy. I tu nie chodzi o drobne kwoty, tylko o ogromne sumy,
dziesiątki i setki tysięcy. A do tego ma ogromne problemy z psychiką,
jest osobą niezrównoważoną psychicznie, wręcz niebezpieczną. Do tego dochodzi
alkohol.

Okla 2000 - obiecuje restauracje, wyjazdy na Sardynię itp. Ma wybujałą
fantazję: a to wiek zaniża lub zawyża, w zależności od humoru, raz jest
brunetem a to innym razem blondynem, a to właścicielem posiadłości. To typowy
oszust, uważajcie.

Wendrowiec7777 - totalny brak kasy, chętnie przykleja się do Twojej
portmonetki, tłumacząc się chwilowym kryzysem.

A ponadto osobnicy bardzo chamowaci:
Bogdan1959
douce941
goldenboy36
jatykawa
katemitsu5243ruto
marekbemowo
pietro1965
puszcza1
richard1wawa
sajet
siomax
wawman
sympatiowybrunet
dobrzewiemczegochce i szukamprzyjemnej (ten sam typ o 2 loginach!)
Obserwuj wątek
    • kotbalamot2 Re: oszusci na symaptii 27.03.14, 10:33
      Podawanie nicków z Sympatii nie ma sensu, nie jestesmyw stanie zidentyfikowac gościa. Oszuści zakładaja po kilka kont naraz, zmieniaja nicki, likwiduja konta i zakładaja nowe bo Sympatia jest tania i nie weryfikuje profili. Najlepiej podawajcie bliższe dane: wygląd , wzrost, wykształcenie, imie i nazwisko jezeli znacie, w jakim rejonie oszust grasuje etc.

Ze swej strony ostrzegam przed JANEM WA..G lat 52 pochodzacym z Wałbrzycha grasujacym od wielu lat na Sympatii. Miał wiele kont i posługiwal się m.in. takimi oto nickami janw555 , kolren52, turysta25, xyz40 , ab42ab, dp50, ty5555, ja55, jar55 itd . W wielu przypadkach na profilu wsawia nie swoje zdjecie, skradzione gdzieś w sieci innemu meżczyźnie. Jan Wa..g to szczupły szatyn około 177 cm wzrostu, żonaty , 2 dzieci , pochodzi z Walbrzycha i tam ma dom ( 100 letnia ruina na peryferiach Wałbrzycha) Facet to nalogowy kłamca, łże bez mrugniecia okiem we wszystkich kwestiach tylko po to aby zdobyć kobiete. Podaje sie za managera wyższego szczebla lub dyrektora, mgr inż budownictwa, kierownika budowy, zaniza wiek, zawyza wzrost , farbuje włosy i lata na solarium, podaje się za bezdzietnego kawalera lub rozwodnika. W rzeczywistości facet jest zerem , nieudacznikiem życiowym ma tylko srednie wykształcenie , jest bez grosza i chce poznać ustawioną kobietkę na stanowisku lub z wlasnym biznesem , do której mógłby sie wprowadzić. Często prosi o pożyczkę na rozwinecie rzekomego biznesu lub powołuje sie na przejściowe problemy finansowe etc. Facet ma początki impotencji i małego ptaka więc pożytek zniego żaden.. Przy tym jest chorobliwie zazdrosny i zakompleksiony.

Jan Wa..g w Walbrzychu bywa okazjonalnie, gdyż pracuje na kontraktach 2-3 letnich w Polsce i za granicą . Szuka ofiary akutrat tam gdzie aktualnie pracuje. Jego żona nie rozwiodla sie z nim bo nie stać ich na rozwód ale nie chce go w domu, wiec go wygania do pracy za granica.
      Facet jest chory psychicznie, gdy kobieta zorientuje sie, ze jest oszustem i chce się go pozbyć, zmienia się w stalkera, grozi , nachodzi w domu, niszczy samochód, wysyła anonimy do pracy , do MOPS-u , wypisuje paszkwile w internecie, straszy dzieco etc. Mnie nęka tak już od 10 miesięcy.
      Facet ma po kilka kont na róznych portalach randkowych. Ofierze po 2 tygodniach wyznaje miłosć a po miesiacu chce się zenić i wprowadzić. Nie przeszkadza mu w tym samym czasie polować i szukac innych ofiar na portalach. Jeżeli jesteś z duzego miasta, masz wyksztalcenie wyższe , własny biznes lub jesteś na stanowisku, na pewno Jan Wa..g Cię zaczepi. Przy pierwszej rozmowie pyta z kim mieszkasz.

• kotbalamot2 Re: oszusci na symaptii 27.03.14, 14:31
        architekt55- bardzo dziwny i interesowny typ z Wrocławia. Raz podaje że ma lat 52 a drugim razem 55, naprawdopodobniej ma od 60-tkę. Szuka lasek młodszych co njmniej o 10 lat. Co rusz zmienia wymagania co do partnerki. Nie chce usostęnić swojego zdjecia ale zadaje pytania typu: jakei studia ukończyłas, co robisz zawodowo, gdzie pracujesz, w jakiej dzielnicy mieszkasz itp żalosne sondowanie statusu majątkowego. Żenujaca korespondencja z tym typem. Argumenty z przedszkola : on pierwszy nie udostpeni zdjecia bo ma zawód zaufania publicznego, kierunek wybranych studiów ma świadczyc o charakterze partnerki ( tak jakby 19 latka miała świadomość co do swych predyspozycji.) Facetowi myla sie kobiety z ktorymi koresponduje i bierze mnie za kogoś innego, zarzuca mi kłamstwo , z e niby nie mam wykształcenia jakie podaję, że nie mieszkam w mieście które podaję etc. Ewidentnie stary dziad z problemami z psychiką , szukający kobiety na wysokim poziomie której status podbuduje jego żałosne ego. Korespondencja z nim jest na poziomie przedszkola, żalosny typ. Odedsłałam go do diabła.
      • marina.nieznalska Re: oszusci na symaptii 30.04.14, 19:30
        Witaj kotbalamot2.
        Dobrze, że o tym piszesz, chciałam zaprosić do przesłania więcej danych , jakiegoś konta tego drania, nie wiem maila, tego o skróconym przez Ciebie nazwisku na pocztę : marina.angel@wp.pl
        Istnieje grupa na facebooku , dzięki której możemy się nawzajem ostrzegać przed takimi typami i może dotarło by do większej liczby kobiet....
        www.facebook.com/pages/Uważaj-na-niego/263366377169523?ref=hl
      • bl.aa Re: oszusci na symaptii 20.11.14, 17:33
        Kaarol12 klamca,zaniza wiek,pisze,ze ma wyzsze wyksztalcenie,a nie ma matury..uzalezniony od seksu
    • natinha Re: oszusci na symaptii 17.04.14, 14:32
      Z jednym z nich ( tych z listy na dole) miałam doczynienia. Żałuje, ze nie przeczytałam Twojego postu wcześniej. tak czy siak dzieki. Takie listy świrów sie przydają.
    • ran-ija Re: oszusci na symaptii 18.04.14, 20:23
      Puszcza1 jest namolny
      • rhaenys Re: oszusci na symaptii 19.04.14, 19:45
        Dzięki za info :)
        • kotbalamot2 Re: oszusci na symaptii 02.07.14, 14:15
          Chory osobnik z Wrocławia o wcześniejszym nicku architekt55 teraz ma profil o nicku awatar55. Stary dziad około 60-tki szukajacy od kilku lat ofiar na Syfpatii. Szuka przede wszystkim kobiet dobrze ustawionych materialnie, coby się na nich obłowić i podnieść standard życia. Korespondencja pod tego osobnika zawiera jedynie pytania o stan majatkowy, wyksztalcenie, wykonywany zawód, branża, czy ofiara miejszka sama, w jakiej dzielnicy i w jakim standardzie jest lokum. Żałosne
          • rowerek2010 Re: oszusci na symaptii 30.10.14, 21:05
            ma czynny profil na teraz :)
    • piotr4141 Re: oszusci na symaptii 03.11.14, 21:48
      To ja "piotr4141"

... zanim rowerek2010 cokolwiek przekopiuje, niech się zastanowi nad konsekwencjami prawnymi swojego zbyt lekkiego postępowania ... i przeczyta ze zrozumieniem mój profil na Sympatii (pozdrowienia dla moderatorów ... dobra robota, w porównaniu do innych mało demokratycznych i świętoszkowatych portali niby randkowych).

... a zawiedziona Pani ... cóż są dziwni na tym świecie ... i dlatego jest tak ciekawie :)

piotr4141
      • ola-01 Re: oszusci na symaptii 05.11.14, 00:36
        Ostrzeżenie przed osobą mającą profil cytolog (obecnie go zlikwidował). Jest na randkach.o2 od wielu lat i loguje się jako cytolog, holograf, sinolog, Astrografik1, Nereus1. Grasuje również na portalu Elmaz. Imiona Andreas, Adam, Patrick, Jonny. Gdy ktoś na niego składa donos do administratora, zmienia login. Obecnie też wykasował konto, ponieważ jedna z osób złożyła doniesienie na policję, podając jego ip i telefon komórkowy. Podaje się za Szweda z polskimi korzeniami. Mówi i pisze poprawną polszczyzną. Przedstawia się następującym tekstem:
        Witam moja sliczna ?.Pozwolisz ze zaczne od siebie,musisz troche wiedziec o mnie.Nie jestem polakiem,jestem szwedem ale znam biegle j.polski.Rodzice byli polakami,w domu mowilo sie tylko po polsku+czeste wizyty u rodziny w Polsce,udoskonalily jezyk.Ja urodzilem sie tutaj,rodzice byli lekarzami,mieszkalismy w Göteborgu.Niestety juz nie zyja.Pozniej wyjechalem na studia do stolicy i juz tam zostalem.Po skonczeniu pracowalem na uczelni.ale po zrobieniu doktoratu,zrezygnowalem.Siedzenie w fotelu,to nie dla mnie.Zaczalem pracowac w MInisterstwie Ochrony Srodowiska a praca z czestem pobytem w terenie lesnym.Powiazane jest to z moim zainteresowaniem,jak polowania,a to jedno z wielu.Aktualnie mieszkam 18 km od Stockholmu,w ciszy i spokoju.Mam tam swoj dom.Okolo 5-ciu lat temu,podpisalem kontrakt pracy na samej polnocy,dokladnie w puszczy skandynawskiej.Koncze go w grudniu br.Ciezka praca,zycie spartanskie,sama praca po 12/h na dobe.Zgodzilem sie na takie warunki,pozwolilo mi to splacic prawie juz cala pozyczke na dom,a mialem na 25 lat.Ale juz mam dosyc,czuje sie przemeczony.Na dodatek warunki piekelne,zima -45 st.Lato b.upalne,lecz krotkie.Teren niebezpieczny,zdziczale wilki,ciagle glodne, wiosna wizyty po snie misiow,tez glodnych.Ale dajemy sobie rade.To praca dla rzadu,calkowicie pod ochrona wojskowa.Kompa tez uzywam wojskowego,lecz musze sie dostosowac do wolnego czasu.Nadluzej przerwa trwa do trzech dni.Chetnie zadzwonie do Ciebie,oile podasz mi tlf.stacj.Moze byc nawet do pracy,to bez znaczenia.Natomiast z komorki,nie bardzo chce.Wowczas musze sie podlaczac pod satelite,a wszystkie rozmowy sa nagrywane.Na stacjonarny mam wyjscie na cala Europé,sadze ze rozumiesz sytuacje.Mam tutaj swoj lab doswiadczalny i niestety,blokade na wysylanie fotek.Przykro mi,ale zapewniam,kobiety nie uciekaja na moj widok.Jestem szczuply i zadbany facet.Mialem zaplanowany wyjazd do Polski we wrzesniu,tak po cichu,poniewaz juz nie mam urlopu.Doslownie na kilka dni,mialem jechac na polowania na dziki do Drawska,gdzie zawsze jezdze.Moge z tego zrezygnowac i spotkac sie z Toba w Toruniu,a trase znam.Natomiast po zakonczeniu tutaj juz w poczatkach stycznia,moge Cie goscic u siebie w domu.Bede mial luzu na jakies dwa m-ce od pracy.Prosze kochanie przemysl i napisz mi swoja decyzje.Wiem,to troche daleko,ale ja mam jeszcze dalej,do Ystad tj.przystani promowej w dole szwecji,mam okolo 2 tysiace km.Pozniej prom do Swinoujscia i dojazd na miejsce spotkania z Toba.Mam nadzieje ze to bedzie Torun.Sciskam Cie,od dzisiaj zawsze utulam do snu,caluje sliczne cialko,Patrik.
        Zawsze w kolejnym roku ma skończyć pracę na dalekiej północy, zawsze planuje przyjazd do Polski we wrześniu tylko do tych spotkań nie dochodzi. W kolejnych korespondencjach do wszystkich zwraca się myszko i prosi o nagie zdjęcia. Nie słyszałam by naciągnął kogoś na pieniądze, prawdopodobnie chory psychicznie.
        I jeszcze jedno, gdy powie mu się o tym że jest opisywany na forum "dziwni faceci na portalach typu sympatia" to mówi że on jest czysty, podszywa się pod niego jego kolega Adam, który włamał mu się do komputera
    • 3stokrotka79 Re: oszusci na symaptii 26.12.14, 12:47
      ja poznałam pana o nicku "wolli" woj śląskie-wodzisław śl--jeżeli ktoś go zna wie przebywa to prosze o kontakt--
    • babsy Re: oszusci na symaptii 29.12.14, 15:07
      Poszukuję kobiet, które zostały oszukane przez oszusta matrymonialnego i zechciałyby o tym opowiedzieć w telewizyjnym programie dokumentalnym. Więcej szczegółów na adres nowy.program@onet.pl .
    • weroniczka2015 Re: oszusci na symaptii 17.02.15, 10:45
      Dziewczyny Wy Mi nie piszcie że on się nazywa n.p. stasiek i jest na sympati bo ja nie mam czasu na poszukiwanie go jesli nie umiecie skopiować i wkleić linku lub zdjecia napiszcie do mnie pomogę wam to zrobić.oszukana@autograf.pl
    • weroniczka2015 Re: oszusci na symaptii 06.03.15, 00:47
      Witam strona już jest dostępna "oszukana.eu" mam drobne problemy techniczne z forum na stronie i jest ono jeszcze niedostępne. Zapraszam do przesyłania materiałów gwarantuję oczywiście anonimowość oszukana@autograf.pl
    • misiunia52 Re: oszusci na symaptii 29.06.15, 14:21
      hej...poszukuje osób, które uległy wpływowi tego Pana...Piotr 4141 - podrywa "na Fuertę" , jaką profesją się trudni? ...nie wiem, czy znowu sie nie aktywował...
    • kochanie55 Re: oszusci na symaptii 11.01.19, 10:38
      TADEUSZ 56S - ma 62 lat jest pracownikiem PKP w Lublinie . Podaje się za spokojnego faceta ,robi wrażenie miłego człowieka , ma takie gadanie że łatwo zdobywa zaufanie ,który szuka kobiety do życia . W rezultacie nałogowo kłamie i romansuje z kobietami .Najpierw podrywa je ,uwodzi wykorzystuje seksualnie , a później odjeżdża i blokuje telefon tż: linia zajęta.Już na pierwszym spotkaniu proponuje kawę w swoim domu .A kiedy go odkryjesz kim w rezultacie jest : twierdzi że ceni sobie spokój i nie lubi natręctwa ,PISZĄC E-SM " JESTEŚ PODŁĄ I GŁUPIĄ ZE MU SIĘ PRZESZKADZA ". Na tej liście nie jestem już sama . UWAŻAJCIE !!!
    • emmii Re: oszusci na symaptii 23.07.20, 17:18
      Sladi 69,Slawek1969.z Szamotuł
    • kasiakisia Re: oszusci na symaptii 31.08.20, 20:05
      kolejny oszust na sympatii pracuje w Norwegii nik Wiktor O. przyjechał na urlop, chodziło mu tylko o sex. Bzdurne obietnice nie dostał tego co chciał i znikł. Okazało się że ma rodzinę dzieci, żonę. Bajarz-erotoman i tyle.
    • revenge3535 Re: oszusci na symaptii 15.11.20, 12:02
      Uważajcie na Michała G. z Bielska 35 lat, wysoki, tatuaże, omamia kobiety, potem wyłudza kredyty, abonamenty, telefony. Manipulant i kłamca. Wiele kobiet oszukał i działa dalej.
      • 10olka10 Re: oszusci na symaptii 24.01.21, 06:29
        Uważajcie kobiety na faceta o nicku garbo1313 to facet o dawnych nickach laguna69 , stigi1313 , cycero1313 i wiele innych , pisze , że jest z Czechowic , a tak na prawdę mieszka w Bielsku. Zmienia status , raz jest po rozwodzie , potem w separacji , to kłamca , manipulant. pisze miło do czasu jak wypowiedzi kobiet mu odpowiadają , jak nie to wyzywa wulgarnie , słownictwo nie przyjemne. Szuka kobiety aby go kochała a sam nic nie daje , utrzymuje relacje z kilkoma kobietami naraz , ukrywa się właśnie pod różnymi nickami bo ma tyle na sumieniu i pewnie nie jedna chciałaby mu to wygarnąć.
        • anonimowaola Re: oszusci na symaptii 29.01.21, 08:00
          Sami oszusci, dlatego nie korzystam już z takich portali po tym jak zostałam oszukana przez faceta z sympatii o nicku Ekis. Swoje emocje wyładowywać to może na kimś innym a potrzeby sexualne niech zaspokajac idzie do burdelu bo tylko o to jemu chodzi.
    • bezimiennik_tymczasowy Re: oszusci na symaptii 21.01.21, 14:31
      Namiary na to Forum dała mi pewna kobieta z sympatii, twierdząc, że jest tu mój nick. Poprosiłem o konkret, bo, o ile forum znalazłem, to mojego nicka nie... A zależało mi na wyjaśnieniu jeśli ktoś mnie szkaluje. Dodatkowo twierdziła, że są tu moje zdjęcia, jak widzę - nawet nie ma takiej możliwości. Kiedy zagroziłem jej pozwem o zniesławienie, zaczęła rzucać bluzgami i dodała do czarnej listy, żebym w żadnym przypadku nie mógł sie odnieść do jej chamskiego zachowania.
      Podam może w zgodzie z tradycją wątku jej nick: Boneta, wiek 40 lat. Podobno z Warszawy.
      I tak się zastanawiam co tu robicie. Czy w jakikolwiek sposób są weryfikowane oskarżenia? Czy każdy może każdego szkalować? Czy Wy kobiety myślicie? Czy Wam się to chociaż czasami zdarza? Przemyślcie to proszę, bo zachowujecie się bardzo niepoważnie. Mówiąc bardzo delikatnie.
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka