Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Zegarki GUESS

12.11.10, 00:03
    Witam,
    Próbuję znaleźć e-sklep GUESS z zegarkami. Wiem, że kiedyś przeglądałam ich internetowy sklep, a teraz nie mogę na niego trafić. Wchodząc na stronę guess watches, można przeglądać tylko katalog z aktualną ofertą (2010) a ja chciałam przejrzeć e-sklep z całą oferowana kolekcja i z cenami, bo mam okazję zamówić zegarek z USA, a nie wiem na który mnie stać :)
    Z góry dziękuję za pomoc
    Obserwuj wątek
      • aga.pier Re: Zegarki GUESS 12.11.10, 09:10
        też szukałam i znlazłam tylko na ebay amerykańskim. Kupiłam ten:

fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/2043418,2,33,G47504M11.html
        • tarnina01 Re: Zegarki GUESS 20.11.10, 06:28
          Może tutaj? :) shop.guess.com/Catalog/Browse/Women's%20Accessories/Watches?page=99
          • cherry-cherry Re: Zegarki GUESS 20.11.10, 11:03
            Problem z Guessem jest taki, ze amerykanska kolekcja znacznie rozni sie od europejskiej. Tak, ze wyswietlenie strony Guess Europe ktora podalas raczej nie pomoze autorce watku wybrac zegarka ktory ma byc potem kupiony w Stanach. Tam maja zupelnie inna game artykulow. Mialam ten sam problem kiedy ogladalam w USA fajne buty Guess, nie kupilam ich, a potem zalowalam. Po powrocie obeszlam wiec wszystkie sklepy Guessa w okolicy w ktorej mieszkam, przetrzepalam strone internetowa o bez rezultatu, niestety, tych butow nigdzie nie bylo, a cala tutejsza kolekcja nie miala nic wspolnego z ta ktora widzialam w amerykanskich butikach tej firmy. Zadzwiajace jest tez, ze nasza europejska wyszukiwarka podaje nam obowiazkowo europejska strone Guessa, nigdy zas nie wyswietla amerykanskiej, tak ze mi np. nigdy nie udalo sie obejrzec kolekcji zza ocenanu nie bedac tam fizycznie.
            • tarnina01 Re: Zegarki GUESS 20.11.10, 17:06
              Dziwne jest to co piszesz. Jestem w USA i link, który podałam mnie otwiera amerykańska stronę Guessa.
              • cherry-cherry Re: Zegarki GUESS 20.11.10, 23:15
                > Jestem w USA i link, który podałam mnie otwiera ame
                > rykańska stronę Guessa.

Wcale sie nie dziwie, bo na tym wlasnie polega ten szkopul o ktorym pisze. U Ciebie w USA ten sam link otwiera automatycznie strone amerykanska, u nas w Europie kieruje nas na strone Guess Europe i nie ma mozliwosci wyswietlic jej amerykanskiego odpowiednika. A to dwie zupelnie inne kolekcje.
        • tarnina01 Re: Zegarki GUESS 21.11.10, 19:02
          Mam nadzieje, że kupiłaś oryginał. Zerknęąłm na ebay..ehhh..jesli zegarki są sprzedawane za połowe tych z Guess to raczej oryginalne nie są.
          • aga.pier Re: Zegarki GUESS 22.11.10, 07:16
            spoko, nie kupiłam go na ebayu :)
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka