Dodaj do ulubionych

Przedświąteczne łowy

18.12.03, 10:20
Na dziś mam zaplanowaną lwią część polowania na prezenty. Kilka osób mnie
pocieszyło, że w sklepach ludzi opanowało dziwne zjawisko zwane gorączką
świąteczną. Już się boję na samą myśl co mnie czeka crying(. Ciekawe czy tylko ja
zostałam z niezrobionymi zakupami świątecznymi?!?
Obserwuj wątek
    • creamy Re: Przedświąteczne łowy 18.12.03, 10:25
      Na pocieszenie: jedyna to napewno nie jestes... Ja tam w kategorii goraczki na
      to patrzac, to jak na razie jestem oziebly. Prawdopodobnie tradycyjnie w
      wigilie rano jakis sklep zaatakuje.
      Wiele na szczescie kupowac nie musze, bo wszyscy daleko. Ale i tak odraze do
      amoku zakupow czuje.
      • kolczatka Re: Przedświąteczne łowy 18.12.03, 10:28
        Tiaaa, najgorzej to sobie zaplanować co się chce kupić, wtedy na 99% się tego
        nie dostanie. Szlag mnie trafi!! Nie dość, że święta, ze szczególnym
        uwzględnieniem Wigilii do najsłodszych należeć nie będą to jeszcze z nabyciem
        drogą kupna paru drobiazgów tyle zachodzu jakby to nie wiem jakie cuda były.
        • creamy Re: Przedświąteczne łowy 18.12.03, 10:32
          wlasnie
          ... i po co to wszystko?
          A w prezentach, to zawsze wole zdac sie na spontan niz na planowanie. Zreszta
          nie tylko w prezentach wink
          • kolczatka Re: Przedświąteczne łowy 18.12.03, 10:39
            Najchętniej też bym tak zrobiła, niestety sytuacja jest nietypowa i wszystko
            musi być starannie zaplanowane crying(, czego nie lubię, ale nie mam wyjścia.
            • dorota.28 Re: Przedświąteczne łowy 18.12.03, 10:59
              Kolczatka, nie zazdroszczę, dobrze, że prezenty dla dzieci zanabyłam wcześniej
            • creamy Re: Przedświąteczne łowy 18.12.03, 11:03
              ledwo co takie wyzwolenie bylo, a teraz nagle "musze", "nie mam wyjscia"...?
              dolaczam do wyrazow wspolczucia
              • kolczatka Re: Przedświąteczne łowy 18.12.03, 11:08
                Wyzwolenie z jedengo więzienia nie oznacza całkowitej wolności, bo takowa jest
                niemożliwa. A ponieważ dzieje się w moim cholernym życiu aż za dużo to i tych
                różnych zniewoleń nie ubywa. Dziękuję za wyrazy współczucia, to będzie kara za
                grzechy za cały rok, tym bardziej, że coraz bardziej chora jestem i zaczynam
                tracić głos, a obiecałam jeszcze wpaść dziś na Wigilię na zadupie. Nie jest
                dobrze, pewnie święta przeleżę pod kołdrą crying(
                • creamy Re: Przedświąteczne łowy 18.12.03, 11:15
                  kolczatka napisała:

> Wyzwolenie z jedengo więzienia nie oznacza całkowitej wolności, bo takowa
                  jest
                  > niemożliwa. A ponieważ dzieje się w moim cholernym życiu aż za dużo to i tych
                  > różnych zniewoleń nie ubywa.

Pomalu, po trochu i ciagle do przodu...

> Dziękuję za wyrazy współczucia, to będzie kara za
                  > grzechy za cały rok, tym bardziej, że coraz bardziej chora jestem i zaczynam
                  > tracić głos, a obiecałam jeszcze wpaść dziś na Wigilię na zadupie. Nie jest
                  > dobrze, pewnie święta przeleżę pod kołdrą crying(

To moze byc nawet mile smile
                  A na powaznie to zdrowka zycze i wytrwalosci.
                  • kolczatka Re: Przedświąteczne łowy 18.12.03, 11:19
                    creamy napisał:

Nie jest
                    > > dobrze, pewnie święta przeleżę pod kołdrą crying(
                    >
                    > To moze byc nawet mile smile

Owszem pod warunkiem, że się nie leży samemu wink)

> A na powaznie to zdrowka zycze i wytrwalosci.
                    >
                    Dzięki.
                • dorota.28 Re: Przedświąteczne łowy 18.12.03, 11:17
                  Kolczatka, tak nie można! Jeszcze wczoraj tryskałaś energią a dzisiaj co się
                  dzieje??
                  • kolczatka Re: Przedświąteczne łowy 18.12.03, 11:23
                    Marznę, nos jest w postaci mocno płynnej, nie mam pomysłu co mam żreć, skoro i
                    tak jestem na antybiotykach. Niczego dziś w związku z tym nie spożyję. Czyli
                    radość i ogólne wzruszenie. Ale jutro będzie lepiej. Znów wyciągnę swoją
                    ukochaną koszulkę wink)
                    • dorota.28 Re: Przedświąteczne łowy 18.12.03, 11:47
                      zjem mikołaja z czekolady (teść mi podarował), chcesz trochę? dobry jest
                      • kolczatka Re: Przedświąteczne łowy 18.12.03, 11:57
                        Co za pytanie, pewnie, że chcę. Na takie rzeczy to ja jak na lato wink)
                        • dorota.28 Re: Przedświąteczne łowy 18.12.03, 11:58
                          prosze, smacznego
                          • kolczatka Re: Przedświąteczne łowy 18.12.03, 11:59
                            Dzięki wielkie, mniam, pycha wink
                            • dorota.28 Re: Przedświąteczne łowy 18.12.03, 12:05
                              wielgachny jest, zaraz mnie zemdli
                              ale co tam, raz na jakiś czas można
                              • kolczatka Re: Przedświąteczne łowy 18.12.03, 12:09
                                Raz się żyje, co sobie będziemy żałować wink
                                • dorota.28 Re: Przedświąteczne łowy 18.12.03, 12:10
                                  łoj! obrabiam chłopaka w okolicach pasa wink))
                                  a Tobie jak idzie??
                                  • kolczatka Re: Przedświąteczne łowy 18.12.03, 12:16
                                    Wzięłam się za niego od strony tzw. nóg. Coś facet ma strasznie nabite nogi,
                                    chyba cała czekolada spłynęła mu w okolice kolan, aż mi zęby uwięzły wink)
                                    • dorota.28 Re: Przedświąteczne łowy 18.12.03, 12:20
                                      a może mu się garb robi tak jak zosi wczoraj???
                                      • kolczatka Re: Przedświąteczne łowy 18.12.03, 12:22
                                        Myślisz, że mu się ten garb przemieścił?!? To ja poproszę do konsumpcji takiego
                                        Mikołaja jak ten człowieczek z klubu wink))
                                        • dorota.28 Re: Przedświąteczne łowy 18.12.03, 12:28
                                          sądzę, że się przemieści, już się przemieszcza wink
                                          ja chcę Ersana-barmana w czekoladzie, mogę?
                                          (zagalopowałam się, takie rzeczy to nie na tym forum, przepraszam ale muszę)
                                          • kolczatka Re: Przedświąteczne łowy 18.12.03, 12:34
                                            A co tam, jak szaleć to szaleć. I tak ruchem falistym węża plamistego
                                            przeszłyśmy z czekolady na facetów. Barman w czekoladzie raz, abeesik w
                                            czekoladzie też raz. Podano do konsumpcji wink)
                                            • dorota.28 Re: Przedświąteczne łowy 18.12.03, 12:38
                                              dziękuju, wiedziałam, że na Ciebie można liczyć
                                              mniam!!!
                                              • kolczatka Re: Przedświąteczne łowy 18.12.03, 12:40
                                                Zawsze do usług, droga kobieto. Mówisz i masz wink)
                                                • dorota.28 Re: Przedświąteczne łowy 18.12.03, 12:42
                                                  ściągnij mi jeszcze Łysego z Konyi a Cię ozłocę
                                                  biedaczyna marźnie, snieg mają po pachy
                                                  • kolczatka Re: Przedświąteczne łowy 18.12.03, 12:51
                                                    Kobieto nie szalej. Jak by Cię łysy teraz zobaczył pożerającą barmana to nie
                                                    byłby chyba zachwycony wink Patrz, cała jesteś w czekoladzie.
                                                  • dorota.28 Re: Przedświąteczne łowy 18.12.03, 12:56
                                                    Masz rację, co za dużo...
    • altu Re: Przedświąteczne łowy 18.12.03, 11:02
      Wczoraj o 1 w nocy wybralam sie na zakupy. Przekonana bylam, ze o tej godzinie
      w sklepie (taki 24 h) bedzie malo ludzi, a tu guzik. z pętelką.
      Sklep pękał w szwach, w kasach kolejki, zupełnie jakby ludziska spać nie
      mogli.. Wkurzyłam się nieco, ale zakupy zrobiłam...

Prezenty wybiream drogą spontanicznych decyzji... co mi sie spodoba i co
      przypasuje do danej osoby, to kupuje...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka