Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

proszę o radę- dodatki ;)

22.07.11, 11:52
    Witam serdecznie!
    W sierpniu wybieram się na wesele brata, mam juz kiecke ale zastanawiam się jakie dodatki do niej dobrać. Jeżeli chodzi o ramiona i buty- pewnie skończy sie tak, że bedzie to cos czarnego ;) A biżuteria? złoto? srebro? kość słoniowa? Kiepska jestem w te klocki :P
    Moja sukienka to:
    www.dunkashop.com/asortyment-produkt-1776-bezowy-vila-sukienka-milan-dress.html
    proszę o radę i pozdrawiam :)
    burza
    Obserwuj wątek
      • alpepe Re: proszę o radę- dodatki ;) 22.07.11, 12:51
        do beżu więcej pasuje, jak nie pasuje. No, żółty, róż i brąz będą wyglądać tak sobie, ale i to zależy od odcieni. Złoto pasuje, choć może to razem mdło wyglądać, jeśli złoto będzie bez kolorowych kamieni.
        Ja bym jeszcze przemyślała tę sukienkę, bo skoro na modelce wygląda to na niewyprasowaną szmatę, to jak będzie to wyglądało już po godzinie siadania i wstawania w kościele (czy gdzie tam).
      • razlemongrass Re: proszę o radę- dodatki ;) 22.07.11, 19:10
        Myślę, że szpilki pasowałyby szmaragdowe a co do reszty to jw.
      • thisisspartaaa Re: proszę o radę- dodatki ;) 22.07.11, 21:13
        myślę, że złota sukienka+ czarne/złote/srebrne dodatki to prosta droga to tandety
        mi by tutaj pasował: brąz, brudny róż, granat
        • thisisspartaaa Re: proszę o radę- dodatki ;) 22.07.11, 21:26
          aha no i jeśli jeszcze możesz to przemyśl sukienkę, bo nie wygląda zbyt dobrze. na tej stronie jest kilka ładniejszych jak np ta: www.dunkashop.com/asortyment-produkt-1132-szary-blend-she-sukienka-8539116034.html
          • alpepe Re: proszę o radę- dodatki ;) 22.07.11, 21:36
            to coś to już na wesele się absolutnie nie nadaje. Pojedynczy jersey wiskozowy na wesele? Fason pominę litościwie.
            • thisisspartaaa Re: proszę o radę- dodatki ;) 22.07.11, 21:49
              faktycznie! nie zwróciłam uwagi, że to taki g*wniany materiał- to faktycznie się nie nadaje. ale fason imo ok, taka zwykła bombka
              • lonely.stoner Re: proszę o radę- dodatki ;) 22.07.11, 22:29
                ja bym dorzucila cienki pasek w tali, jesli zlote dodatki to moze byc zloty, tylko wtedy buty lepiej jakies inne bron ciepanieborze zeby zlote do tego wkladac ;)
      • irka1990 Re: proszę o radę- dodatki ;) 31.10.16, 15:38
        catelaya.pl/ bardzo bogata oferta dodatków odzieżowych - zegarki damskie, męskie, portfele skórzane - ja skorzystałem z tej oferty, tworząc prezent dla żony :)
        • pepster Re: proszę o radę- dodatki ;) 10.03.17, 13:08
          Jeśli chodzi o dodatki do ubioru to dużo mają tutaj: www.modarium.pl a dodatkowo w ostatnim czasie uzupełnili asortyment o modarium.pl/pol_m_Marki_Bergal-181.html
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka