Gość: ollaaa IP: *.multicon.pl 29.05.04, 10:49 ...a jak masz za małe oczy to nie ściągaj okularów przeciwsłonecznych! Może nikt nie zauważy... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: K. Re: Za mały biust IP: *.dip.t-dialin.net 12.06.04, 17:01 Nie polecam bikini, czyli "klasycznych trojkatow", w takim kostiumie dopiero rzuca sie w oczy, ze kobieta nie ma biustu. Calkowicie hybiona propozycja. Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: Za mały biust 13.06.04, 19:05 no, zawsze można "trójkaty" czymś usztywnić ;) Odpowiedz Link Zgłoś
eirenne Re: Za mały biust 13.06.04, 19:12 Czytałam ten artykuł 3 razy i do tej pory nie mogę zrozumieć, jak stylistka/sta mógł wymyśleć takie bzdury na temat korekcji figury przy pomocy ubrania. Przecież to się kupy nie trzyma... Dużym biodrom każą nosić powiększające je jeszcze spodenki, małym biustom spłaszczające je bikini... Po prostu zgroza ogarnia, rady wzięte z sufitu, a potem dziewczyny to czytają, zakładają co im każe niedouczona stylistka i wpadają w kompleksy, że wcale nie poprawiły swojego wyglądu- czyli są brzydkie i beznadziejne. Ehh... Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: Za mały biust 13.06.04, 19:14 cóż... jaki stylista, takie rady :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: Za mały biust 13.06.04, 20:58 eirenne napisała: > Czytałam ten artykuł 3 razy i do tej pory nie mogę zrozumieć, jak stylistka/sta > > mógł wymyśleć takie bzdury na temat korekcji figury przy pomocy ubrania. > Przecież to się kupy nie trzyma... Dużym biodrom każą nosić powiększające je > jeszcze spodenki, małym biustom spłaszczające je bikini... > z czego otrzymujemy wielką d...i płaską górę - faktycznie głupio;-) Ja tam chcialabym mieć mały biust. Odpowiedz Link Zgłoś
eirenne Re: Za mały biust 14.06.04, 11:43 Ja też:-) Ale wolę nie słuchać rady pomylonych stylistek w kwestii optycznego go zmniejszania, bo jeszcze okazałoby się, że noszę przed sobą dwa balony rozłażące się na boki w jakimś nieusztywnianym topie... :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: Za mały biust 14.06.04, 12:15 eirenne napisała: > Ja też:-) Ale wolę nie słuchać rady pomylonych stylistek w kwestii optycznego > go zmniejszania, bo jeszcze okazałoby się, że noszę przed sobą dwa balony > rozłażące się na boki w jakimś nieusztywnianym topie... :-))) są firmy,które robią kostiumy z wbudowanym minimizerem,ale minimizer przyklapuje piersi i mimo fiszbinów faktycznie mogą one nieco się rozłzić,więc obejrzyj sie dokładnie - triumph jest jedyną,jaką znam:-) Odpowiedz Link Zgłoś
eirenne Re: Za mały biust 14.06.04, 12:33 Hmhmmh, Triumph jest fajny, tylko, że ja za nic nie mogę dobrać rozmiaru ich staników. Mam jeden, którego zakup wymusiła na mnie impreza i brak czasu na chodzenie po innych sklepach:-) Zanim go kupiłam, mierzyłam 5 różnych rozmiarów, nie znalazłam idealnego, kupiłam najwygodniejszy i bluzgam na niego, gdy tylko go ponoszę dłużej niż godzinę:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inezja Re: Za mały biust IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.04, 12:19 Sorry za wscibstwo - a jaki masz? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: Za mały biust 14.06.04, 12:23 Gość portalu: inezja napisał(a): > Sorry za wscibstwo - a jaki masz? Staniki mam triumpha,dwa minimizery,jeden normalny.Kostium zwykły "pływak" olympii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inezja Re: Za mały biust IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.04, 19:10 Fajnie, tez lubie triumpha, ale ciekawa bylam raczej jaki trzeba miec biust zeby uzywac minimizerow:) No bo ja mam nierowno-troche c troche d, zreszta tez roznie w roznych numeracjach. Pozdrawiam.W tym wypadku uwazam-duze jest piekne:) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: Za mały biust 14.06.04, 19:41 Gość portalu: inezja napisał(a): > Fajnie, tez lubie triumpha, ale ciekawa bylam raczej jaki trzeba miec biust > zeby uzywac minimizerow:) No bo ja mam nierowno-troche c troche d, zreszta tez > roznie w roznych numeracjach. Pozdrawiam.W tym wypadku uwazam-duze jest piekne: > ) Minimizery są produkowane od C do F. Dalej to już chyba robi się specjalne wzmacniane staniki. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: Za mały biust 15.06.04, 12:30 Gość portalu: inezja napisał(a): > Fajnie, tez lubie triumpha, ale ciekawa bylam raczej jaki trzeba miec biust > zeby uzywac minimizerow:) No bo ja mam nierowno-troche c troche d, zreszta tez > roznie w roznych numeracjach. Pozdrawiam.W tym wypadku uwazam-duze jest piekne: > O rany,ale Cię nie zrozumiałam.:-)))) Mam 75 E, w biuście coś około 100. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roberta pomocy !! IP: *.aromedia.net / *.aromedia.net 20.06.04, 18:16 może mi dziewczyny pomożecie jaki wybrać kostium ? nie mam w ogóle biustu :( i co mam zrobić zeby z niczego zrobić coś? widziałam takie z usztywnianymi miseczkami, myślicie że byłby dobry ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: pomocy !! IP: *.spektrum.sih.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.04, 16:07 Nalezy nabyc stroj kapielowy z pusch-up i po klopocie. Dodatkowo jesli jestes szczupla bedziesz extra wygladac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julinka Re: Za mały biust IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.04, 08:17 ja mam minimizer m&s i jestem w pełni zadowolona. piekny może to on nie jest (co najmniej!!!)ale wygodny, idealnie nadaje się pod wszelkie koszulki na lato. Na bardziej eleganckie okazje, no cóż... to juz nie ten styl. Odpowiedz Link Zgłoś