Dodaj do ulubionych

PREZENT DLA RODZICÓW NA 25 ROCZNICĘ ŚLUBU

21.06.05, 14:28
Mam problem z wymysleniem czegoś odpowiedniego, może macie jakieś ciekawe
propozycje? pomóżcie bo rocznica zbliża się wielkimi krokami...
Obserwuj wątek
    • k_asia2 Re: PREZENT DLA RODZICÓW NA 25 ROCZNICĘ ŚLUBU 23.06.05, 15:41
      czesc
      ja w ubieglym roku (tuz po moim slubie) dalam rodzicom taka duza antyrame z
      wklejonymi 3 zdeciami slubnymi moich dziadkow rodzicow i moje z podpisanymi
      datami slubow kazde bylo zrobione sepia (przerabialam u fotografa) na
      pomaranczowym tle i kazde mialao podklejone takie jakby pasportou (kurcze nie
      wiem jak to sie pisze) kremowe tak mniej wiecej ok.1cm naokolo
      mama byla bardzo wzruszona
      na upartego jak brat sie ozeni to sie zmiesci i jego zdjecie:)
      • issey_miyake Re: PREZENT DLA RODZICÓW NA 25 ROCZNICĘ ŚLUBU 06.07.05, 20:22
        A może jakaś porcelana...Zawsze się przydaje... Jakaś świetna misa... Albo są
        takie fajne wymyślne tace... Czasami takie rzeczy kosztują ok. 200zł, ale można
        postawić na stole, czy coś.. Myślę, że coś ze szkła było by dobre. Pozdrawiam
    • rozalk Re: PREZENT DLA RODZICÓW NA 25 ROCZNICĘ ŚLUBU 03.08.05, 11:07
      ja kupiłam piękny obraz-słoneczniki w złotej ramie-oprawie. A mój brat zegar,
      drewniany,duży i wiszący.
      • fisch1989 Re: PREZENT DLA RODZICÓW NA 25 ROCZNICĘ ŚLUBU 28.01.06, 23:22
        Ja mam 17 lat a rodzice mieli rocznice 3 lata temu (miałem wtedy zaledwie 14
        wiosenek). Kupiłem im piękny dzban do soków z "rzeźbioną" dedykacją a do tego
        kupiłem zestaw z jakiegoś dziwnego szkła. Chyba się spodobało.
    • olutek_m Re: PREZENT DLA RODZICÓW NA 25 ROCZNICĘ ŚLUBU 26.08.05, 18:55
      Na 25 rocznice ślubu zrobiłam dla rocziców album. Nazbierałam starych zdjeć. Moi
      rodzice znaja sie od szkoły śerdniej. Więc zdjęc sie nazbierało. Od narodzin
      obojga, przez komunię, szkołe podstawowa, srednią, do slubu, potem zdjecia z
      narodzin dzieci, różnych wakacji. Zdjęcia z 20 rocznicy, do zdjęć obecnych.
      Album z czystymi kartkami kupiłam za 30 zł.
      Poopisywane zdjecia, z rodzinnymi zartami, opisami, wyszedł świetny. Rodzice
      wszystkim sie chwalą, co dzieci dla nich zrobiły. Bardzo osobisty prezent,
      wymagajacy dużo pracy :-)
    • kajasia222 Re: PREZENT DLA RODZICÓW NA 25 ROCZNICĘ ŚLUBU 15.11.05, 23:36
      Ja w niedzielę idę na małe przyjątko do przyszlych teściów właśnie też 25
      rocznica ślubu, robimy z moim M. serce z 25 róż będzie trochę pracy ale myslę
      że wyjdzie dobrze :)
    • ashka29 Re: PREZENT DLA RODZICÓW NA 25 ROCZNICĘ ŚLUBU 29.11.05, 18:11
      Ja dałam swoim bilety do teatru byli bardzo zadowoleni ze sztuki i z czasu
      spędzonego we dwoje. asielka
    • barolo Re: PREZENT DLA RODZICÓW NA 25 ROCZNICĘ ŚLUBU 30.11.05, 12:38
      jesli budzet Cie nie ogranicza to proponuje genialne wino od jednego z
      najlepszych producentow wloskich. Wino nazywa sie "25 anni" (czyli 25 lat)
      od Arnaldo Caprai. wino dostepne w sklepie www.wina.pl
    • artistud Re: PREZENT DLA RODZICÓW NA 25 ROCZNICĘ ŚLUBU 30.11.05, 13:00
      Proponuję album fotograficzny jak już ktoś tu napisał, to taki osobisty prezent
      i można zrobić duże wrażenie na obdarowanych. Ale zamiast wklejać samemu
      zdjęcia i wpisywać swoje opisy pod zdjęcia proponuję takie drukowane albumy,
      które są robione indywidualnie dla każdego klienta. Zdjęcia można wtedy
      dowolnie obrobić (różne kształty wilekość itd.), dopisać teksty (stylizowaną
      czczionką itd.). Sam kiedyś komuś coś takiego zrobiłem, był bardzo pozytywnie
      zaskoczony, a teraz robię takie albumy innym, którzy mi zlecają wykonanie ich
      dla swoich bliskich.
      Zapraszam po szczegóły na www.artistudio.com.pl
    • jannik Re: PREZENT DLA RODZICÓW NA 25 ROCZNICĘ ŚLUBU 30.11.05, 15:57
      zalezy ile chcesz przenaczyc pieniedzy na ten prezent.

my w zeszlym roku na 30 rocznice zorganizowalismy razem z rodzenstwem wyjazd.
      jest nas czworka rodzenstaw, wiec koszt calosciow - ok.800 pln nie byl az taki
      nie do przejscia.
      zarezerwowalam weekend w romantycznym hoteliku w sudetach (sama wybralam
      termin, ale umowilam sie wczensiej w hotelu, ze jakby rodzicom nie pasowalo, to
      bedzie mozna zmienic na inny - poniewaz od daty rocznicy do daty wyjazdu bylo
      ok. 1,5 miesiaca.). Oprocz samego pobytu zamowilam uroczysta kolacje przy
      swiecach wieczorem w dzien przyjazdu, wybralam z gory menu i napoje - wino.
      Ponadto na przyjazd do pokoju zamowilam butelke szampana (hotel kupil szampana
      5-litrowego! ;-) oraz duzy bukiet kwiatow. Przed kolacja jeszcze zamowilam
      masazyste na masaz w hotelu oraz pobyt godzinny w saunie.
      na niedziele byla niespodzianka - rodzice mieli sie stawic rano w recepcji.
      stamtad dorozka zabrala ich na przejazdzke po okolicy, wizyte w centrum spa
      oraz maly lunch - wedzone pstragi.
      Moj brat stworzyl zaproszenie - na pieknej kartce ozodbnej
      wydrukowal "zaproszenie na romantyczny weekend we dwoje", w srodku opisalismy,
      ze zapraszamy panstwa takich i takich na pobyt w dniu taki a takim i ze czekaja
      ich nastepujace atrakcje podczas pobytu... i ze zapraszaja dzieci.
      wszystko ladnie i ozdobnie bo brat zajmuje sie grafika.
      I to zaproszenie wreczylismy na oficjalnej imprezie, przy wszystkich gosciach,
      dalismy koperte i oprocz zyczen dodalismy (bo moim rodzice nie wiedzieli o co
      chodzi z ta kopertą) - ze skoro na sluby daje sie koperty - to i na rocznice
      mozna. No i otworzyli to przy wszystkich i zaczeli czytac... byli dosyc
      wzruszeni.. a goscie nie kryli zazdrosci.. ;-)

moi rodzice zachwyceni byli z tego wyjazdu. na kazdym spotkani ze znajomymi
      opowiadaja teraz, jak to bylo super ;-)
      mysle, ze twoim tez sie spodoba, szczegolnie, jesli nie maja zbyt czestych
      okazji do wyjazdow we dwoje.
      jesli chcesz, moge polecic ci ten hotel, w ktorym byli, ale mysle, ze
      praktycznie kazdy hotel ci cos podobnego zorganizuje. jesli chcesz jakies info
      czy namiary to napisz na jannik@gazeta.pl
      pozdrawiam, janka
    • abiesialska Re: PREZENT DLA RODZICÓW NA 25 ROCZNICĘ ŚLUBU 01.12.05, 16:15
      moi rodzice nie mają za dużo czasu dla siebie, więc kupiłam im bilety na
      ciekawą sztukę w teatrze.
    • lukasz_mormol Re: PREZENT DLA RODZICÓW NA 25 ROCZNICĘ ŚLUBU 06.12.05, 20:09
      myślę, że MixFotka będzie odpowiednim prezentem dla Twoich rodziców na rocznicę ślubu, przypomnij im wspólnie spędzone chwile ... Super PREZENT na rocznicę ślubu
      • ar.pl Re: PREZENT DLA RODZICÓW NA 25 ROCZNICĘ ŚLUBU 07.12.05, 11:09
        A ja swoim zrobilam/kupilam prezent, ktory bardzo dlugo rozpakowywali:) Oprocz
        srebrnej, zlotej rocznicy sa tez inne, mniej okragle - papierowa, koronkowa,
        skorzana, kosci sloniowej, porcelanowa itd. Znalazlam jakis drobiazd na kazda z
        tych rocznic (faktycznie drobiazg a p[apieu, koronki, skory itd) i wszytsko
        zapakowane oddzielnie, z odpowienim opisem wlozylam do wielkiego pudla. Smiechu
        bylo co niemiara, zwlaszcza przy rocznicy 'generalskiej' (nie pamietam, ktora
        to, ani dlaczego akurat generalska), bo to bylo zdjecie Jaruzelskiego w ramce.
    • sila7 Re: PREZENT DLA RODZICÓW NA 25 ROCZNICĘ ŚLUBU 26.01.06, 18:58
      moze anielska para z ciasta solnego wykonana na podtawie zdjecia
      rodzicow?:)zagladnij do mojej galerii.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka