baja 02.07.04, 03:16 Mam słabość do rajstop, ale nie jestem pewna czy kabaretki będą pasowały do klapek na szpilce. Czy mogę liczyć na waszą opinię?:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nikos Re: Rajstopy kabaretki + odkryte klapki IP: *.bait.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.04, 08:01 raczej nie beda pasowaly Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amanda Re: Rajstopy kabaretki + odkryte klapki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.04, 08:12 chejka! w mojej skromnej opinii znawczyni-guru mody, kabaretki pasuja wszystkim i do wszystkiego www.uic.edu/depts/wsweb/images2/oglbtc%20drag%20fundraiser/patrick%20dressing.jpg spiderchain.com/images/custom/fishnets_l.jpg www.nylon-dreams.co.uk/images/Stocking%20Collection/S21%20WLT.jpg baj, Amanda www.sheerseduction.com/jadst21l.jpg www.idis.com/mpj/Pictures/MPJ040-038.jpg images.mapledrive.com/products/im2198_f.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
b_bb Re: Rajstopy kabaretki + odkryte klapki 02.07.04, 10:16 Tyle się już tu dyskutowało na temat rajstop do sandałów... Zasada jest prosta: do butów z odkrytymi palcami nie zakłada się ŻADNYCH rajstop: ani kabaretek, ani cieniutkich cielistych, ani kolorowych ani żadnych innych. Jeśli koniecznie chcesz, noś sobie, ale wiedz, że jest to nieeleganckie. Odpowiedz Link Zgłoś
seria Re: Rajstopy kabaretki + odkryte klapki 02.07.04, 10:22 Nie sądzę, żeby kabaretki można było podciągnąć pod te zasady elegancji które wymienasz. Kabaretki to coś innego jednak niż cieliste rajstopki 10 Den do sandałków (ohydztwo). To współczesna elegancja z przymrużeniem oka. Moim zdaniem wygląda to świetnie Odpowiedz Link Zgłoś
b_bb Re: Rajstopy kabaretki + odkryte klapki 02.07.04, 10:37 Jak uważasz. Moim zdaniem sandałki mają odkryte palce po to, by eksponować stopę, wypielęgnowane paznokcie u nóg. Na ten temat naprawdę było już kilka wątków i nie warto ponownie do tego wracać. Oczywiście nikt nie zapłaci mandatu, jeśli założy kabaretki do sandałów, noście więc na zdrowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: axxolotl Re: Rajstopy kabaretki + odkryte klapki IP: *.ec.auckland.ac.nz 02.07.04, 10:24 Ja nosze i mam gdzies co sobie inni mysla. Mam wazniejsze sprawy na glowie niz przejmowanie sie tym co sobie obcy ludzie o mnie mysla. Odpowiedz Link Zgłoś
penelope_75 Re: Rajstopy kabaretki + odkryte klapki 02.07.04, 10:35 Moim zdaniem prawie zawsze pasują. Zwłaszcza te kabaretki o delikatniejszych oczkach, cieniutkie. Grubsze, duże oczka nie są juz modne. Tak naprawdę wszystko zależy od klapek. Jeśli są bardzo ozdobne to lepiej wyglądała by w nich 'goła' noga. Nie zapomnij tylko pomalować paznokci u stóp. Amanda - świetne foty :) Odpowiedz Link Zgłoś
mane1 Re: Rajstopy kabaretki + odkryte klapki 02.07.04, 10:47 zdecydowanie nie pasuja zawsze sie dziwie takiemu polaczeniu; jak zakladasz klapki to chyba nie po to zeby nosic do nich rajstopy, nawet kabaretki jedynym mozliwym, jak dla mnie, polaczeniem sa klapki z zakrytymi palcami i niezabudowana pieta Odpowiedz Link Zgłoś