Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Torby i plecaki

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.04, 21:06
    Nie kupujcie tych toreb bo one sa juz od 5 lat i dosyc duzo osób je mam jak
    chcesz byc inna nie kupowanie takiej torby jets bezsensa ale lezeli chcesz byc
    monotana taka jak wszyscy ludzie kup ja . A oto maoja opinaia o tej torbie
    teraz czas na Cirbie :-) ! pozdrwaiwm kicia.
    Obserwuj wątek
      • Gość: szara myszka Re: Torby i plecaki IP: *.panorama.sth.ac.at / *.panorama.sth.ac.at 10.07.04, 11:45
        te torebeczki sa slodkie, marze o takiej....
        • Gość: małgo Re: Torby i plecaki IP: *.compower.pl 10.07.04, 12:35
          Te torebki to propozycja dla miejskiej gerli-lolity w wydaniu sportowym.Choc
          kilka lat temu widząc na ulicacy Paryża kobietę z miniaturową sportową
          torebką pumy dostawałam spazmów,dzis napewno nie kupiłabym takiej.
      • tralalumpek Re: Torby i plecaki 10.07.04, 11:53
        a ta mi sie jako jedyna podoba:

"Carry, 99,99zł Z jedną dużą komorą ściąganą rzemieniem. Drelich"
      • Gość: malina Re: Torby i plecaki IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.07.04, 20:34
        wpełni się zgadzam z kicią. mam wrażenie że polskie sklepy nie nadążają za
        siwiatowymi trendami i wciskają nam przestażałe kolekcje. poza tym co to za
        przyjemność wyglądać tak jak wszyscy? zdecydowanie na naszych ulicach brakuje
        różnorodności, nie sądzicie?
      • Gość: iza Re: Torby i plecaki IP: *.abacus.sanok.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.04, 16:15
      • Gość: Iza Re: Torby i plecaki IP: *.abacus.sanok.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.04, 16:15
      • Gość: Iza Re: Torby i plecaki IP: *.abacus.sanok.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.04, 16:17
        torebka deichmann jest spox
      • Gość: Beretta007 Re: Torby i plecaki IP: *.man.rsk.pl 25.07.04, 15:46
        Może i mają wszyscy, ale w jakichś bogatszych miastach :) Ja jestem z Rzeszówka
        i u mnie nie ma tylu sklepów :( Jeszcze nikogo nie widziałam z taką torbą :> Mi
        osobiście najbardziej podobają się: czerwona z Big Stara (ciekawy wzór, ma coś
        w sobie, tylko te białe uszy mnie gryzą, powinny być czarne) i zielona z Ską
        dla SuperWomanek ;). Pomarańczowa z tym czarnym krzyżykiem ma coś w sobie,
        tylko wolałabym w innym kolorze :/
      • Gość: Lara Re: Torby i plecaki IP: *.wyszkow.mm.pl 02.08.04, 13:02
        Mi z pokazanych tu torebek i plecaków najbardziej rzuciła w oczy taka czarna
        torbka. Puma, 89zł Z naszyciami i parcianym paskiem. Imitacja skóry

jest śliczna!
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka