Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Dziewczyny, mam pytanko

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.04, 18:25
    ..Co sądzicie o takim facecie jak blinski??

Czy chciałybyście miec partnera takiego jak On?

Jak dla mnie,pan blinski odpada w przedbiegach.Sorry-ale na podstawie
    tego co tu czytam,to facet jest zniewiesciały,taki 'babochłop".
    Oczywiście, może inny jest w realu, nie wiem-nie znam.
    Jednak jak na moj gust, męzczyzna non stop przesiadujący na babskim forum,
    wymadrzający sie ,uwazający się za znawcę kobiecej mody i urody jest....Po
    prostu nie podoba mi sie taki typ mężczyzny.
    Dziś nawet z moim chłopakiem rozmawiałam na Jego temat i On uwaza tak samo.
    Obserwuj wątek
      • b_bb Re: Dziewczyny, mam pytanko 22.07.04, 18:31
        Gość portalu: anka napisał(a):

> ..Co sądzicie o takim facecie jak blinski??
        > Czy chciałybyście miec partnera takiego jak On?
        > Jak dla mnie,pan blinski odpada w przedbiegach.

Aniu, to nie jest serwis randkowy, byś musiała wybierać forumowiczów na swoich
        ewentualnych partnerów.

> Dziś nawet z moim chłopakiem rozmawiałam na Jego temat i On uwaza tak samo.

A skąd Twój chłopak zna blinskiego? Czyżby też przesiadywał na babskim forum?
        Czy też z Twoich bardzo obiektywnych relacji?

P.S. Blinskiemu gratulujemy popularności. ;))
        • Gość: Karolina Re: Dziewczyny, mam pytanko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.04, 18:38
          O zgrozo!!!! Bliński..eh..ten typ przesiaduje na tym forum chyba non stop nie
          ma wątku w którym nie zagłębi się z kimś w dyskusję, denerwuje mnie on jak nikt
          inny no może...poza Sonią uciśnioną obrończynią Dody. Bliński - pseudo znawca
          mody, trendu i fasonu hłehłehłe...a może on jest gejem? Nooo to bardzo
          prawdopodobne nie widziałam jeszcze, aby faceci aż tak udzielali się na forum o
          modzie...
      • Gość: pauletta Re: Dziewczyny, mam pytanko IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.07.04, 18:37
        taaak na poczatku myslalam ze blinski to kobieta z czasem przerodzilo sie to w
        mysl ze jednak jest gejem a teraz to ja juz nie wiem. To rzeczywiście dziwne
        facetów zazwyczaj nie interesuje babska moda malowidla i takie tam
        • Gość: anka Re: Dziewczyny, mam pytanko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.04, 18:42
          Wiem ze to nie serwis randkowy.Ale on mnie najzwyczajniej denerwuje, wtrąca
          swoje 3 grosze
          do kazdego watku.
          Dla mnie gość który godzinami dyskutuje z laskami na Forum o modzie i urodzie
          to ----brak mi nawet słow żeby Go okreslic.
          Idź chłopie na piwo, na spacer,na randke z dziewczyną..Ja mam wrazenie że Forum
          to
          całe jego zycie.A jak On sie angazuje w niektóre dyskusje;-))
          Mój facet zna blinskiego z moich opowiesci,i twierdzi że Jego
          zachowanie nie jest normalne.
      • magdzie Re: Dziewczyny, mam pytanko 22.07.04, 18:39
        nie wiem jak mozna kogos osadzac nie znajac go?! umiesz to wytlumaczyc?;)
        przyznam, ze jest to dosc dziwne, nie chce cie obrazac w zaden sposob piszac
        to. ale skoro jestesmy ludzmi wolnymi, wolno nam swobodnie zyc, bez zbednej
        krytyki, oceniania nas przez inne osoby. warto chyba jednak sie skupic na
        sobie. a to, ze facet sprawia sobie przyjemnosc doradzaniem i czytaniem postow
        to tylko swiadczy o tym, ze potrafi sobie dogadzac.

kazda dziewczyna szuka faceta z pasja. nikt nie wie tutaj co jest pasja jego,
        tylko on sam, wiec nie mozna nic o nim powierzchownie pisac, to bez sensu. nie
        bornie go, bronie wszytskie osoby, ktore sa oceniane na podstawie
        zewnetrznosci, bez zaglebiania sie w sprawy ralatywniejsze.

milego wieczoru
        • Gość: mania Re: Dziewczyny, mam pytanko IP: 81.210.83.* 22.07.04, 18:52
          Magda piąteczka! Zgadzam się z Tobą w zupełności..Dajcie mu święty spokój.
          Chlopak się udziela no i dobrze, przynajmniej w niektórych przypadkach znamy
          męską opinię..poza tym jest miły i grzeczny. To chyba z nudów wymyślacie takie
          posty...Mi tam nie przeszkadza a niech sobie będzie. Ja udzielam się na męskim
          forum i nikt sobie nie przeszkadza.
          • Gość: anka Re: Dziewczyny, mam pytanko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.04, 18:57
            Ja tez uważam że Pan blinski jest miły i grzeczny;-))W sumie nic do niego nie
            mam..Może dlatego że dotychczas w moim krótkim zyciu nie spotkałam męzczyzny
            takiego jak On, takiego który tak bardzo angażuje się z nasz babskie sprawy??
            Jak juz wczesniej pisałam, nie wiem jakim On jest w realu, pisze
            o tym co czytam na tym Forum.
      • r.richelieu Re: Dziewczyny, mam pytanko 22.07.04, 18:58
        pomijając Blińskiego

tylko prawdziwie "męski" mężczyzna może zajmować się modą bez posądzenia go o
        zniewieścienie. Pamiętacie harlequinowskiego Rhetta Butlera i jego wyczucie
        mody? Nie musi udowadniać swojej "męskości" jak to wieku szczyli robi

a temat.. jednak jak długie forum i szerokie każda (prawie) bździągwa marzy o
        królewicu stąd czy chciałabyś mieć takiego jak ten albo takiego jak tamten. A
        czym bardziej chce tym bardziej będzie się tego wypierać. Podobnei jak facet
        ślamazara
        • Gość: mania Re: Dziewczyny, mam pytanko IP: 81.210.83.* 23.07.04, 10:50
          dziewczyny zajmijcie sie czym innym naprawde dobrze wam radze...
      • destiny01 Re: Dziewczyny, mam pytanko 23.07.04, 12:12
        Przestańcie z tym blinskim, bo się chłopak jeszcze spłoszy, a trzeba mu
        przyznać, że umie rozkręcić duskusję, a to, że czasami pisze głupoty to inna
        sprawa;)
        • blinski Re: Dziewczyny, mam pytanko 23.07.04, 12:26
          dużo trzeba zrobić, żeby mnie spłoszyć:)
          btw, jęsli się z czymś nie zgadzasz to niekoniecznie muszą to być głupoty;)
          (które, btw.2, plecie czasem każdy z nas;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka