Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.04, 09:56
    Cześć dziewczyny, potrzebuje wygodne buty na wyjazd i pomyślałam sobie o
    espadrylach, wiem że już dawno są niemodne,i może dlatego ich już nie ma
    (kiedyś były prawie w każdym sklepie z butami w kropki, paski etc.)i mam
    pytanie może wiecie gdzie mogą być? może przypadkiem gdzieś widziałyście?
    Jestem z Wawy. Pozdrawiam
    Obserwuj wątek
      • psyche84 Re: ESPADRYLE 12.08.04, 10:15
        Ja chyba widzialam w But Hali, Deichmannie..:)
      • kobieta.nad.wodospadem niemodne!!!??? 12.08.04, 10:27
        znajomi z Hiszpanii przyjechali w takich butkach - kolorowo, wygodnie i ...na
        czasie :-)
        • blinski Re: niemodne!!!??? 12.08.04, 10:42
          w hiszpanii zawsze na czasie - w końcu to hiszpański wynalazek:) (a może się
          mylę?)
          • Gość: aga Re: niemodne!!!??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.04, 11:03
            dzięki piękne zobaczę w but hali i daichmanie.Pomyślałam o nich bo potrzebuję
            do autokaru na parenastogodzinną podróż jakieś wygodne butokapcie;), przewiewne
            (w adidasach mi za gorąco,a w klapkach mi zimno w nocy a jak założę grube
            skarpetki to strasznie głupio wygląda). W Hiszpani też będę ale dopiero pod
            koniec września(najwyżej kupię na przyszłość:)
            Dzięki. Pozdrawiam
            • mysiam Re: niemodne!!!??? 13.08.04, 13:46
              W katowicach widziałam w GEMO-w W-wie pewnie też jest sklep tej sieci
              • Gość: aga Re: niemodne!!!??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.04, 14:38
                Dzięki Mysiam, szczerze mówiąc nie kojarzę sklepu GEMO, ale może ktoś będzie
                bardziej zorientowany i napisze mi gdzie takowy może być?
                a i jescze jedna prośba o But-halę. Jedna była/jest? na Tamce a jeszcze gdzie
                może być bo coś mi się wydaje, że jest jeszcze jedna tylko znowu nie pamiętam
                gdzie:( a jutro mam zamiar poszukać w tych sklepach. Pozdrawiam serdecznie
                • kaprysia Re: niemodne!!!??? 13.08.04, 14:50
                  Daj znać czy/gdzie dostałaś, bo ja od dawna poszukuję espadryli. A co do
                  ich "niemodności", to cos takiego nigdy nie wychodzi z mody, to klasyka jak
                  dżinsy:)
                • psyche84 Re: niemodne!!!??? 13.08.04, 15:07
                  Na gorczewskiej (przystanek Jana Olbrachta) i na Polczynskiej (przy Tesco).
                  • miska_malcova Re: niemodne!!!??? 15.08.04, 18:15
                    lubiłam espadryle...
      • psyche84 Re: ESPADRYLE 16.08.04, 09:00
        Ostatnio espandryle widzialam tez w Wola Parkq, sklep bodajze nazywa sie Avanti.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka