Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

warszawa - fajne second handy

17.09.04, 11:06
    hej!
    ktos zna? nie takie, gdzie za 10 zeta za kilo moge kupic worek smierdzacych
    koszul. chodzi mi o miejsce gdzie za nieduze pieniadze moge kupic jakies
    niekoniecznie nowe freakowe rzeczy.
    pozdrawiam
    borzoj
    Obserwuj wątek
      • Gość: agaaa Re: warszawa - fajne second handy IP: *.crowley.pl 21.09.04, 14:36
        Właśnie, sama takiego poszukuję
        • borzoy Re: warszawa - fajne second handy 21.09.04, 20:11
          Gość portalu: agaaa napisał(a):

> Właśnie, sama takiego poszukuję

No to poszukamy. Widać naród taki bogaty, że uzywanych ciuchów nie kupuje.
          pozdro
          borzoj
          • umaa Re: warszawa - fajne second handy 22.09.04, 00:27
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=650&w=10662656&a=10727359
      • Gość: AJKA Re: warszawa - fajne second handy IP: 195.117.144.* 22.09.04, 17:01
        Polecam na Placu Szembeka, niedawno otwarty. Mają dostawy w soboty i zawsze cos
        super można kupić. Ja go uwielbiam. Dodam że jest w nowej części bazarku na
        Szambeka na parterze. Duzy, fajnie zrobiony i bez tego typowego zapachu dla ....
        • haika Re: warszawa - fajne second handy 22.09.04, 19:23
          Na ul. Andersa obok Pizza Prima, pomiedzy przystankiem tramwajowym "muranów"
          i "muranowska" jadąc od Pl. Bankowego. Mały, ciasnawy, ale mnóstwo fajnych
          ciuszków, sporo markowych, ale trzeba szukać, czesto udaje mi się znaleźc
          odjazdowe ciuszki, cena za kg - ok. 30 zł (w dniu dostawy 36 zł, w przecenie 19
          zł), wszystkie ciuchy bardzo dobrej jakości, bez jakichkolwiek dziur, plam, nie
          są wszystkie może typowo designerskie, ale na prawdę niezle, polecam przejśc
          się , popatrzec.
      • haika Re: warszawa - fajne second handy 22.09.04, 19:28
        Jeszcze mi się przypomniało - extra ciuchy w stylu lat 70, hippie, takie
        oldschoolowe itp. - świetny, spory wybór jest przy al. Jana Pawła, za
        skrzyżowaniem z Solidarności, za KFC jest jakiś sklep z ubraniami chyba dla
        puszystych i za nim trzeba wejść w bramę/podwórko i po lewej widać z daleka. Sa
        tam też świetne kapelusze i torby. czasem niezłe ubranko można kupić w "Retro
        70" przy ul. Zgody numer bodajże 5 (też w podwórku). Ja wyłapuję tam głównie
        militarne ale reszta też jest bardzo ok. Pozdrawiam!
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka