borzoy 17.09.04, 11:06 hej! ktos zna? nie takie, gdzie za 10 zeta za kilo moge kupic worek smierdzacych koszul. chodzi mi o miejsce gdzie za nieduze pieniadze moge kupic jakies niekoniecznie nowe freakowe rzeczy. pozdrawiam borzoj Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: agaaa Re: warszawa - fajne second handy IP: *.crowley.pl 21.09.04, 14:36 Właśnie, sama takiego poszukuję Odpowiedz Link Zgłoś
borzoy Re: warszawa - fajne second handy 21.09.04, 20:11 Gość portalu: agaaa napisał(a): > Właśnie, sama takiego poszukuję No to poszukamy. Widać naród taki bogaty, że uzywanych ciuchów nie kupuje. pozdro borzoj Odpowiedz Link Zgłoś
umaa Re: warszawa - fajne second handy 22.09.04, 00:27 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=650&w=10662656&a=10727359 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AJKA Re: warszawa - fajne second handy IP: 195.117.144.* 22.09.04, 17:01 Polecam na Placu Szembeka, niedawno otwarty. Mają dostawy w soboty i zawsze cos super można kupić. Ja go uwielbiam. Dodam że jest w nowej części bazarku na Szambeka na parterze. Duzy, fajnie zrobiony i bez tego typowego zapachu dla .... Odpowiedz Link Zgłoś
haika Re: warszawa - fajne second handy 22.09.04, 19:23 Na ul. Andersa obok Pizza Prima, pomiedzy przystankiem tramwajowym "muranów" i "muranowska" jadąc od Pl. Bankowego. Mały, ciasnawy, ale mnóstwo fajnych ciuszków, sporo markowych, ale trzeba szukać, czesto udaje mi się znaleźc odjazdowe ciuszki, cena za kg - ok. 30 zł (w dniu dostawy 36 zł, w przecenie 19 zł), wszystkie ciuchy bardzo dobrej jakości, bez jakichkolwiek dziur, plam, nie są wszystkie może typowo designerskie, ale na prawdę niezle, polecam przejśc się , popatrzec. Odpowiedz Link Zgłoś
haika Re: warszawa - fajne second handy 22.09.04, 19:28 Jeszcze mi się przypomniało - extra ciuchy w stylu lat 70, hippie, takie oldschoolowe itp. - świetny, spory wybór jest przy al. Jana Pawła, za skrzyżowaniem z Solidarności, za KFC jest jakiś sklep z ubraniami chyba dla puszystych i za nim trzeba wejść w bramę/podwórko i po lewej widać z daleka. Sa tam też świetne kapelusze i torby. czasem niezłe ubranko można kupić w "Retro 70" przy ul. Zgody numer bodajże 5 (też w podwórku). Ja wyłapuję tam głównie militarne ale reszta też jest bardzo ok. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś