portugeze_girl 18.11.04, 16:16 zakochalam sie w tej torbie od pierwszego wejrzenia. widzieliscie ja gdzies w warszawie? www.storeone.net/ccp51/media/images/product_xlarge/bag101.jpg pzdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mini Re: torba pucca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 16:40 sprawdz w sklepie internetowym pucca, moze będzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zizi zajrzyj tutaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 17:23 www.camdentown.pl/pucca800.html www.camdentown.pl/sklepy800.html www.pucca.pl/sklep/index.php Odpowiedz Link Zgłoś
portugeze_girl Re: zajrzyj tutaj 18.11.04, 18:02 dzieki, niby jest na stronie camden town,ale w warszawie nie ma tego sklepu.a w ich sklepie internetowym nie ma jej :(. znalazlam ja w brytyjskim sklepie,ale 30 funtow to chyba przesada... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zizi Re: zajrzyj tutaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 18:06 Napisz do nich bo ta torba jest w Camden Town chociaż w netowym sklepie jej nie ma.Może Ci przyślą.W końcu u nas kosztuje ok.80 zł tylko. Odpowiedz Link Zgłoś
portugeze_girl Re: zajrzyj tutaj 18.11.04, 18:16 juz pisze na ich forum,ale powiedzieli mi,ze to stara kolekcja...ale moze jest jeszcze jedna,jedyna gdzies z tylu magazynu?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: triss bluzki pucca - kto ma, kto wie ?? IP: *.markom.krakow.pl / *.crowley.pl 19.11.04, 13:45 sklep fajny, bo w krakowie takiego na zywo nie ma, chyba ze sie myle... tyle ze przy ciuchac nie ma skladu surowcowego podanego tzn z jakiego np bluzka jest materialu. to dla mnie dosc istotne. np podoba mi sie taka "chinska", ze stojka i krotkim rekawkiem- ktos wie z jakiego jest materialy??? Odpowiedz Link Zgłoś