Dodaj do ulubionych

Najlepszy prezent?

01.08.13, 23:04
Moim zdaniem najlepszym prezentem są pieniądze. A dana osoba może z nimi zrobić sama co zechce, zaoszczędzić, kupić sobie perfum który NA PEWNO będzie się podobał itp.
Dlatego jeśli szukasz najlepszego prezentu, nie szukaj już więcej!
Kup najlepsze opakowanie na najlepszy prezent i się wyróżnij! Uśmiech na twarzy solenizanta, czy to małżonków gwarantowany ;-)
allegro.pl/prezent-koperta-na-prezent-pieniezny-slub-urodziny-i3440581474.html
Obserwuj wątek
    • jolaviolaa Re: Najlepszy prezent? 20.08.13, 16:04
      Ja swojej przyjaciółce zrobiłam prezent w postaci kalendarza z naszymi zdjęciami. Na każdy miesiąc nowe zdjęcie odpowiednie do pory roku. Była zachwycona. Pieniądze pieniędzmi, ale przyjaciółce przecież ich nie dam. Gdyby ktoś był zainteresowany to korzystałam z oferty sklepu Basco www.kalendarze.net.pl
    • whoopie Re: Najlepszy prezent? 29.08.13, 20:47
      Pomysłowa koszulka np. z własnym zdjęciem :) Ciekawe pomysły i wzory, nadruki na koszulkach, t-shirtach sa na ideashirt.pl. Polecam sama juz zamówiłam tam swoją koszulkę z nadrukiem na prezent.
    • zoskaa33 Re: Najlepszy prezent? 13.09.13, 19:33
      Polecam: www.facebook.com/sweet1gift :)
    • robert0t Re: Najlepszy prezent? 09.11.13, 14:49
      Według mnie najlepszy pomysł na prezent to taki www.gazetomania.pl :) W miarę tani i efektywny
    • fonda22 Re: Najlepszy prezent? 16.11.13, 23:43
      A co myślicie drodzy użytkownicy o kalendarzu? Taki spersonalizowanym, co to można zamówić sobie w internecie, dodać własne zdjęcia, wybrać szablon, a nawet własne zdjęcia ustawić? Znalazłem w necie taki www.pixbook.pl/fotokalendarz Myślę, żeby narzeczonej sprawić taki z naszymi zdjęciami no i na własne święto ustawić datę naszego ślubu w przyszłym roku. Fajny pomysł?
    • imagine2012 Re: Najlepszy prezent? 18.11.13, 17:06
      Pomysł na ciekawy prezent dla miłośników podróżowania na:
      elbrus.sklep.pl/
      Akcesoria turystyczne, saszetki, etui na dokumenty, torby, plecaki, latarki, czołówki, i wiele innych.
      • aguita88 Re: Najlepszy prezent? 30.07.20, 00:52
        Dla tych co lubią eksperymentować z nowymi rzeczami, produkty z korka... Coś innego I ciekawego, sama mam torebki I portfele, uwielbiam ❤️ www.fabrykakorka.pl
    • kapik02 Re: Najlepszy prezent? 05.04.14, 18:02
      polecam strone www.ereczniki.pl . Możecie znaleźć tu super prezent na różne okazje. Polecam zwierzaki z ręczników - na pewno spodoba się każdemu. Znajdziecie tu również inne upominki, np haftowane ręczniki, koszulki ze śmiesznymi napisami i inne.
    • patrtom.7 Re: Najlepszy prezent? 03.12.14, 23:32
      www.youtube.com/watch?v=9lDjfQRxSv0
    • yankaaa Re: Najlepszy prezent? 05.12.14, 12:36
      Najlepszy prezent to prezent spersonalizowany, a najlepiej wykonany ręcznie!
      polecam poduszkowadolina.blogspot.com/
    • ttupakk Re: Najlepszy prezent? 06.12.14, 11:43
      Ja bym kupił coś do ubrania: koszulkę, bluzę.
      Dodatkowo dodałbym tej koszulce charakteru przez jakiś nadruk.
      Na prawdę można dobrać coś dla każdego: 3dychy.pl
    • modnaewka Re: Najlepszy prezent? 13.12.14, 14:20
      Według mnie najlepszym prezentem dla kobiety będzie bielizna. Możecie mi wierzyć, że kobieta ją uwielbia. Ostatnio w sklepie: [url=http://kendi.pl/]Kendi.pl[/url]. Sama się przekonałam, gdy taką sobie sprawiłam. Ponadto na Facebooku strony można uzyskać kupon rabatowy. Zawsze cos można zaoszczędzić.
    • zuzanarodowska Re: Najlepszy prezent? 14.12.14, 21:05
      a ja polecam rzeczy wystawiane przez użytkownika izis5 allegro.pl/listing/user/listing.php?us _id=1556749 znajdziecie tam super komplety włóczkowe do sesji zdjęciowych, przepiękne spódniczki Pettiskirt i Tutu, czy różnego rodzaju świąteczne dodatki - getry, kapcie, śliniaczki. Są to produkty pozostałe po ekskluzywnym butiku Le Pompon w Szwajcarii. Widziałam na własne oczy i bardzo serdecznie polecam
    • martinekk Re: Najlepszy prezent? 27.01.15, 12:03
      Tylko wtedy zawsze pozostaje odwieczne pytanie - ile wypada dać?

Jeśli chodzi o prezenty materialne, które zakupimy na własną rękę, to czasami możemy kupić coś naprawdę fajnego i funkcjonalnego za niewielkie pieniądze. Wystarczy się trochę rozejrzeć i znajdziemy rzeczy o których istnieniu czasami nie mieliśmy pojęcia i nie wiedzieliśmy, że są akurat "w modzie".

Mnie ostatnio zaskoczyła np. biżuteria tous, piękne i stylowe (a niedrogie) stojaki na biżuterię, ekstrawaganckie (a korzystne cenowo) gadżety komputerowe... Wystarczy tylko dobrze poszukać.

Swoją prezentową eksplorację możecie zacząć np. na IdealPrezent
    • mugliman Re: Najlepszy prezent? 29.01.15, 19:37
      Ja lubię dostawać prezenty praktyczne, z którymi coś mogę później zrobić. Maskotki, kwiatki itp. wydają się być stratą pieniędzy, rzucone później w kąt lub zwiędłe są zapominane.

Kiedy daję komuś prezent, chcę żeby pamiętał, że to prezent właśnie ode mnie a nie od kogoś innego. Lubię jak jest to wyjątkowa rzecz, o której np. wcześniej rozmawialiśmy. Ale najważniejsze, żeby była to niespodzianka.

W ramach buszowania po necie w poszukiwaniu czegoś oryginalnego, może znajdziecie coś ciekawego tutaj www.mugli.pl.

• pina_july Re: Najlepszy prezent? 18.03.15, 11:23
        Ja nienawidzę dostawać kwiatów ciętych! Jest to dla mnie totalna strata pieniędzy, gest niby miły ale zaraz i tak zwiędnie... Alternatywą są kwiaty w doniczce, które jak najbardziej toleruje.
        Pieniądze wręczam jedynie na weselach (chociaż też nie zawsze) ale wtedy zawsze w ozdobnym pudełku lub ręcznie robionej kartce :)
    • coloraf Re: Najlepszy prezent? 09.03.15, 09:31
      Najlepszym prezentem jest drzewo genealogiczne dostępne na stronie coloraf

pozdrawiam
    • malamauupka Re: Najlepszy prezent? 18.01.17, 13:39
      ja kupiłam sweter z gruszką z filmu chłopaki nie płaczą allegro.pl/sweter-z-gruszka-grucha-rozmiary-s-xxxl-i6670663653.html
    • sklep_lagres Re: Najlepszy prezent? 12.02.17, 12:30
      Pieniądz to ostateczność jak się nie ma pomysłu :) Jeśli chodzi o faceta to fajnym prezentem jest jakiś oryginalny sweterek/ bluza. A dla dziewczyny np. wystrzałowa sukienka.
    • jadzia123456 Re: Najlepszy prezent? 28.03.19, 16:05
      Najlepszym prezentem a zarazem pomysłowym będzie voucher na przejazd sportowym autem w Devil-Cars :) Juz kilka razy korzystałam a ich usług i zawsze osoba przeze mnie obdarowana była zachwycona. Mają duży wybór aut i torów, gdzie można zrealizować takie przejazdy, bo jeżdżą aż na 15 torach w całej Polsce. Co do aut, to mają luksusowe jak np Lamborghini czy Ferrari poprzez auta rajdowe jak Subaru Impreza WRX czy BMW M Power e46 a kończąc na super szybkich i lekkich bolidach wyścigowych takich jak Ariel Atom czy KTM X-BOW :) Każdy znajdzie coś dla siebie i każdy taki prezentowy voucher jest w 100% naładowany adrenaliną. Takie przejazdy mogą realizować młodzi jak i starsi ludzie, zarówno mężczyzni jak i kobiety a także dzieci, które mają minimum 150cm wzrostu :) Satysfakcja z przejazdu gwarantowana a emocje sięgają zenitu!
    • kamil.kruczennik Re: Najlepszy prezent? 05.04.19, 13:41
      Najlepsze prezenty z humorem tylko na nadwyraz.com
    • annadis Re: Najlepszy prezent? 03.04.20, 15:04
      Masz racje!! Najlepszy prezent to są pieniądze ale nieraz nieelegancko dać gotówkę w kopercie... Może jakiś Voucher do jednego sklepu... ale skąd wiemy czy asortyment z tego sklepu się spodoba... Znalazłam rozwiązanie! Karta Discontu Przedpłacowa MasterCard można ją zakupić tutaj: discontu.com/ doładujesz ją dowolną kwotą i solenizant może ja zrealizować w milionach sklepach gdzie jest akceptowalna karta MasterCard!!
    • onkodietetyka Re: Najlepszy prezent? 03.12.20, 13:35
      Zapraszam na stronę onkodietetyka.pl/dla-bliskich/.
    • adelasmakoszka Re: Najlepszy prezent? 08.01.22, 01:53
      Gorąco polecam te zestawy, moja mama była bardzo zadowolona. Te mydlane kwiaty są ręcznie robione, wyglądają bardzo estetycznie i magicznie pachną.

compliment.pl/pl/c/Kwiaty-z-mydla/241
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka