Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

SPADŁ ŚNIEG INIE WIEM CO ZAŁOŻYĆ

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.04, 11:37
    Jak pada mokrey śnieg to zaraz po wyjściu na ulice moje spodnie robią się z
    tyłu mokre...NIEZNOSZĘ TEGO. jak nie jest wyjątkowo zimno wbijam się w
    spódniczkę, ale jak długo w zimie można spacerować po mieście w spódnicy!!1
    jak wy sobie z tym radzicie??? pytam te niezmotoryzowane..
    Obserwuj wątek
      • andzia13 Re: SPADŁ ŚNIEG INIE WIEM CO ZAŁOŻYĆ 19.11.04, 11:53
        Ja mam taki dziwny sposób chodzenia, że moje spodnie nigdy nie robią się mokre.
        Ale rzeczywiście, widuję sporo osób z nogawkami mokrymi prawie do kolan.
        • Gość: G' Re: SPADŁ ŚNIEG INIE WIEM CO ZAŁOŻYĆ IP: *.pl / 62.233.173.* 20.11.04, 23:52
          moje takie są (może nie do smaego aż kolana). ale ja noszę szerokie jeansy na
          dole.
      • Gość: black magic women Re: SPADŁ ŚNIEG INIE WIEM CO ZAŁOŻYĆ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.04, 11:55
        moje chwilowo susza sie na kaloryferze...sama sie zastanawiam-nie nosze
        obcasow,wiec moze spodnie z troczkami,wiazanymi na pumpy,ale to rozwiazanie
        tymczasowe,a jesli zechce wlozyc dzinsy?!moze ktos ma lepsze pomysly;)
      • kochanica.francuza Re: SPADŁ ŚNIEG INIE WIEM CO ZAŁOŻYĆ 19.11.04, 14:26
        nie nosić zbyt dlugich spodni i nie powłóczyć nogami:-)
      • Gość: lulka77 Re: SPADŁ ŚNIEG INIE WIEM CO ZAŁOŻYĆ IP: *.localnetwork.pl / 217.153.174.* 19.11.04, 14:52
        Zima nie była nigdy moja ulubiona porą roku, ale.....
        odkąd mam synka od wrzesnia czekamy na snieg.
        Dzis co prawda mnie nie ucieszył, bo jest straszna chlapa, ale niech bedzie.
        Ja sie o swój srtój tak nie martwię, raczej o małego,
        który zawsze o tej porze wraca cały mokry po zimowych igraszkach.
        Ja oczywiście tez jestem mokra i nie tylko spodnie, ale wszystko.
        W zeszłym roku próbowałam wytłumaczyć synkowi, że snieg za koszulką to nie jest
        dobry pomysł.
        Ale nie uwierzył, więc on wsypał mi- ja jemu. Więc bylismy mokrzy również w
        środku.
        Jak dzis wyszłam na spacer to Jaś powiedział, ze on tej mokrej i zimnej wody
        pił nie bedzie i mam mu zasłonić budkę.

A wracajac do tematu- swoje spodnie po prostu podwijam i co z tego że akurat
        mam jaskrawo-zielone skarpety (z H&M pięciopak w jakiś abstrakcyjnych kolorach-
        ale tanie były). I w ogóle w zime to ja jak bałwan wygladam.....
        L.
      • aniabe13 Re: SPADŁ ŚNIEG INIE WIEM CO ZAŁOŻYĆ 19.11.04, 15:15
        Spodnie skrócić nieco lub jak serce boli to podwinąć. I nie szurać a chodzić
        normalnie.
        • Gość: black magic women Re: SPADŁ ŚNIEG INIE WIEM CO ZAŁOŻYĆ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.04, 19:17
          chcialyscie napisac nie powloczyc uwodzicielsko;)))ja akurat krok mam bardziej
          wojskowy niz koci,a szkoda..
      • Gość: ekler Re: SPADŁ ŚNIEG INIE WIEM CO ZAŁOŻYĆ IP: *.kim.pl / 195.150.102.* 19.11.04, 19:28
        no mozna chodzic w spodnicy i cieplych,np.welnianych rajstopach.tak jest czesto
        cieplej niz w spodniach...
        • Gość: black magic women Re: SPADŁ ŚNIEG INIE WIEM CO ZAŁOŻYĆ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.04, 20:14
          racja!zawsze to milsze niz przymarzniete dzinsy/mama miala racje zabraniajac mi
          w dziecinstwie noszenia dzinsow zimowa pora-zamarzaja,a poza ty i tak nie grzeja...
      • tralalumpek Re: SPADŁ ŚNIEG INIE WIEM CO ZAŁOŻYĆ 19.11.04, 20:19
        jestem zmotoryzowana i garazowa obustronnie a zatem nici z typow
        • miska_malcova Re: SPADŁ ŚNIEG INIE WIEM CO ZAŁOŻYĆ 19.11.04, 22:45
          mnie tam nic nie moknie, chociaż poruszam sie wyłącznie komunikacją miejską :-)
          • kochanica.francuza Kup sobie zimowce - apres - ski,hehe 19.11.04, 22:48
            i wsadź w to spodnie.
            Suchość gwarantowana.
          • tralalumpek Re: SPADŁ ŚNIEG INIE WIEM CO ZAŁOŻYĆ 19.11.04, 22:52
            ja się dzisiaj musiałam "poruszyć" z biura dyrcia, po zebraniu, do auta
            zaparkowanego 200m od biura a była taka wichura i tak deszczowośniegowymi
            żabami rzucało, że kiedy doszłam do samochodu, to byłam od końca
            zaokrąglonych ;) bucików po samą (i włącznie z nią) grzywkę mokruteńka
            potem wystałam się w takim korku na autostradzie jadąc do swojego biura...że
            zdążyłam wyschnąć
            • Gość: francuzeczka Re: SPADŁ ŚNIEG INIE WIEM CO ZAŁOŻYĆ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 22:10
              cieple rajstopy, fajna ciepla spodniczke i kozaki. o niebo lepiej niz w dzinsach
              a do tego ladnie;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka