Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

dziś się stanie : przekroczę 35 lat....

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.05, 08:27
    No właśnie....moje rówieśniczki doskonale wiedzą o co chodzi...a młodsze
    koleżanki z forum ..kiedyś zrozumieją.... Może dla tych drugich wyda się to
    dziwne...ale to chyba nie najlepszy dzień dla kobiety...wstałam
    rano...łazienka ..lustro..ubrałam się w nową spódniczkę i bluzeczkę...jest
    OK...nie wyglądam jak stara ropucha....nie jest mi okropnie
    smutno....wszystko ok...a jednak...czegoś troszkę żal..
    Obserwuj wątek
      • tralalumpek Re: dziś się stanie : przekroczę 35 lat.... 07.01.05, 09:22
        gratuluje! wszystkiego najlepszego i oby ci tak zostalo czyli podchodz do
        metryki z wesolym okiem
        zdrowia na dalsze lata
        • Gość: dobry humorek Dziękuję bardzo :-))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.05, 09:26
          • bonzee Re: Dziękuję bardzo :-))) 07.01.05, 11:08
            Rowniez wszystkiego najlepszego, duzo zdrowia. Ja pol roku temu skonczylam 30 i
            wzrosl mi tylko apetyt na zycie!
      • Gość: hiii Re: dziś się stanie : przekroczę 35 lat.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.05, 12:57
        dołączam się do życzeń - wszystkiego najlepszego i wyłącznie dobrego humorku!!!
        pozdr:)
      • aniaa_23 100 laT!! 07.01.05, 13:02
        Wszystkiego najlepszego i humorku zawsze znakomitego :))
        Gustu do mody i wielkiej urody
        • Gość: dobry humorek Dzięki wszystkim!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.05, 13:26
          Wam też oczywiście dobrego humorku...i powodzenia :-)
      • kotka_behemotka Re: dziś się stanie : przekroczę 35 lat.... 07.01.05, 14:57
        Wszystko co było Twoim marzeniem,
        co jest i będzie w przyszłości,
        Niech nie uleci z cichym westchnieniem
        lecz niech się spełni w całości...
        • Gość: Nadia Re: dziś się stanie : przekroczę 35 lat.... IP: *.aster.pl 07.01.05, 15:27
          Najlepszego! Pozdrawiam.
      • rr.richelieu Re: dziś się stanie : przekroczę 35 lat.... 07.01.05, 16:44
        Najlepszego, humorko. Tylko po co wierzysz w cezury? Jak to niektórzy sobie
        sami problem stwarzają. Na przykład ja 1,5 roku temu stwierdziłam, że to już
        całe ćwierćwiecze za mną. Faceci mniej przeżywają daty
        • Gość: dobry humorek Dzięki za Wspaniałe Życzenia !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.05, 17:08
          Dzięki !!!!!!! jesteście Wspaniałe !!!
          To nie tak...że ja wierzę,że coś się zmienia...dzień w tą czy tamtą...rok w ten ..rok w tamten... cenię to co mam...pamiętam to co miałam...a wiem jedno,że nic wiecznie nie może trwać ...czas nie stoi w miejscu, chociaż szczerze mówiąc do 28 urodzin tak właśnie myślałam;-) Teraz to trochę się zmienia...ale co tam....grunt to dobry humorek;-)
          Jeszcze raz dziękuję Wam wszystkim za życzenia ,,,i cóż dobego humorku na rozpoczynający się weekend życzę...
      • Gość: selena Re: dziś się stanie : przekroczę 35 lat.... IP: *.kom / *.kom-net.pl 07.01.05, 17:10
        najlepszego!
        a co do datomanii to moja kolezanka jest na etapie umartwiania sie ze w
        kwietniu tego roku konczy 26 lat....
      • zettrzy Re: dziś się stanie : przekroczę 35 lat.... 07.01.05, 17:23
        niech Ci gwiazda pomyslnosci nigdy nie zaaaagaaaasnieeee...
        a zycie podobno zaczyna sie po 80;)))
        • sorbet Re: dziś się stanie : przekroczę 35 lat.... 07.01.05, 17:47
          Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin:-)

zettrzy, życie "zaczyna się" w każdym wieku:-))
      • aniabe13 Re: dziś się stanie : przekroczę 35 lat.... 07.01.05, 18:42
        Wszystkiego najlepszego! Nie licz lat kobieto, szkoda czasu! Poza tym pomyśl
        sobie że właśnie teraz zaczyna się najlepszy okres twojego życia. Zero rozterek
        i problemów niedojrzałych ludzików, doświadaczenie pozwala podejmować właściwe
        decyzje i z dystansem podchodzić do problemów. A do starości jeszcze ho, ho!
        Jeszcze raz wszystkiego dobrego.
        • natka33 Re: dziś się stanie : przekroczę 35 lat.... 07.01.05, 19:10
          Wszystkiego najlepszego!!! Jesteśmy ten sam rocznik, ja skończę w maju... I też
          czuję się świetnie, właściwie coraz lepiej, nie chciałabym mieć znów 20...
          Serdecznosci od rówiesniczki!
          Natka
          • Gość: ayme Re: dziś się stanie : przekroczę 35 lat.... IP: *.ppp.get2net.dk 07.01.05, 19:36
            wszystkiego najlepszego od rowiesniczki ja koncze 35lat w marcu !!!!jak sobie
            pomysle ile przezylysmy to troche strach ,ale ogolnie czuje sie lepiej niz 10
            lat temu!
            • miska_malcova Re: dziś się stanie : przekroczę 35 lat.... 07.01.05, 20:47
              wszystkiego najlepszego :-)
              zyczy zyczliwa trzydziestka (i troche):-)
      • Gość: Richelieu* Re: dziś się stanie : przekroczę 35 lat.... IP: 195.117.90.* 07.01.05, 21:52
        a propos życia po 80 (nawiązanie do zettrzy). Widziałaś humorko nową reklamę
        benettona z kobietą mającą 90 kilka lat?
        hm, to chyba był benetton
        • tralalumpek Re: dziś się stanie : przekroczę 35 lat.... 07.01.05, 22:00
          chyba nie beni, ta kobieta ma bodajze 94
        • zettrzy Re: dziś się stanie : przekroczę 35 lat.... 08.01.05, 04:39
          Gość portalu: Richelieu* napisał(a):

> a propos życia po 80 (nawiązanie do zettrzy). Widziałaś humorko nową reklamę
          > benettona z kobietą mającą 90 kilka lat?
          > hm, to chyba był benetton

a widzialas te nowa edycje wzorow robotek recznych, boszszsz zebym pamietala co
          to za wydawca i jaki tytul? wszyscy gapia sie na zdjecie babci jakies 100+,
          pomarszczona i ten tego, zadna laska nawet nie spojrzy na zdjecia innych lasek
          no zebym ja tak mogla wygladac osiagnawszy iles tam lat, to dopiero bylby widok..
          babcia jest po prostu sliczna i malownicza, zaden supermodel jej nie podskoczy
      • Gość: zgred Re: dziś się stanie : przekroczę 35 lat.... IP: *.msk.pl / *.devs.futuro.pl 08.01.05, 19:40
        many times I,ve been told that I should go,they don"t no what we are baby....
        • Gość: zgred Re: dziś się stanie : przekroczę 35 lat.... IP: *.msk.pl / *.devs.futuro.pl 08.01.05, 19:42
          miało być know oczwiście!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka