Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

MATKA, ŻONA I JEJ STYL

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 12:24
    WITAM
    PORADŹCIE DZIEWCZYNY - CZY KOBIETA PO TRZYDZIESTCE, Z WIĘCEJ NIŻ JEDNYM
    DZIECKIEM MOŻE UBIERAĆ SIĘ W CIUSZKI TYPU DIVERSE, HOUSE ITP. JAKOŚ NIE MOGĘ
    PRZESTAWIĆ SIĘ NA INNY RODZAJ GARDEROBY - BARDZIEJ POWAŻNY - PO PROSTU NIE
    CHCĘ TAKA BYĆ - A MOŻE TO JEDNAK NIE PRZYSTOI W TYM WIEKU?
    POZDR.
    Obserwuj wątek
      • Gość: ZOCHA Re: MATKA, ŻONA I JEJ STYL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 13:00
        PORADŹCIE PROSZĘ!!
      • Gość: rusałka Re: MATKA, ŻONA I JEJ STYL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 13:06
        nieeee, no w tym wieku to już tylko brązowe garsonki i białe rasstopy do kościola;D
        ale masz kobieto, problem!!! jak lubisz swój styl i dobrze się w tym czujesz,
        podobasz się sobie i mężowi (wolałby stateczną matronę?) a do tego jesteś
        zadbana - bądź sobą!!
        Co to znaczy - NIE PRZYSTOI??!! to TY decydujesz o tym, co ci pasuje a co nie.
        nie przebieraj się za kogoś, kim nie jesteś. a durnych ludzi nie słuchaj.
        pozdro
        • miska_malcova Re: MATKA, ŻONA I JEJ STYL 22.01.05, 13:21
          Zocha! Daj spokój. Oczywiście, że wypada
        • adeladeotero Re: MATKA, ŻONA I JEJ STYL 22.01.05, 19:17
          dobrze gada, dac jej wodki!!! ;D
          jesli to lubisz, to czemu nie?
      • Gość: ZOCHA Re: MATKA, ŻONA I JEJ STYL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 13:43
        DZIEWCZYNY - WIELKIE DZIĘKI, PODTRZYMAŁYŚCIE MNIE NA DUCHY,
        POZDR.
        • miska_malcova Re: MATKA, ŻONA I JEJ STYL 22.01.05, 13:46
          :-)
          • Gość: ani Re: MATKA, ŻONA I JEJ STYL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 19:04
            ja też tak się ubieram, ale dobrze się w tym czuję, tylko rozmiary czasami za
            małe
        • szafa.bojowa Re: MATKA, ŻONA I JEJ STYL 22.01.05, 14:31
          nie chce byc zlosliwa, ale na nastepny raz tak nie krzycz...i nie mow, ze wlaczony caps lock jest twoim znakiem rozpoznwczym :)
          a tak co do tematu, to zgadzam sie z kolezankami :)
      • Gość: tyle Re: MATKA, ŻONA I JEJ STYL IP: *.escom.net.pl / *.escom.net.pl 23.01.05, 01:59
        moja mama, ponad 40-letnia -jedno dorosle dziecko:) - bywa ze kupuje w tych
        samych sklepach co ja.
        Ja np. szukam biodrowek, Ona nieco wyzszych, mi odpowiadaja np 2 kieszenie ( w
        czyms tam..) Ona woli fasony bardziej dyskretne..
        Na "powazne" wyjscia ma oczywiscie inna garderobe, jak to mowi "stateczna", ale
        normalnie jest to pelny, choc kontrolowany, luz.. (praca i mlody zespol Jej na
        to pozwala)
        Niedawno w Hause spojrzalysmy glodnym okiem na ten sam sweterek, jasny popiel,
        z kapturem i wiazaniem u dolu..
        Coz.. dwa takie same swetry w domu to przesada ( brrr ) wiec Mama jak to Mama,
        mowi; "mierz pierwsza"..
        "S" okazala sie dla mnie za duza, a "M" doskonala dla Mamy..

.. i nie widze tu problemu Zocha;)
        • Gość: ZOCHA Re: MATKA, ŻONA I JEJ STYL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.05, 09:57
          Rozumiem co masz na myśli ale jak tu wyczuć sytuację, jak zorientować się czy
          dany ciuszek mogę jeszcze założyć czy już raczej nie, w głębi ducha czuję się
          jak "spokojna" nastolatka - może to głupie - ale co moge na to poradzić, w
          dodatku mój ukochany lubi moje ciuszki, mówi że są seksi,
          pozdr.
      • juliet22 Re: MATKA, ŻONA I JEJ STYL 23.01.05, 12:46
        Ja też ubieram się w ubrania tego typu (22 z nicka to niestety już dawno temu),
        ale tylko w weekendy lub podczas urlopu. W pracy jestem zmuszona nosić
        kostiumy. Najważniesze, abyś Ty sama czuła się dobrze, w tym, co nosisz!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka