Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Damski garnitur- gdzie???

IP: *.acn.waw.pl 11.03.05, 14:28
    Dziewczyny, gdzie kupię fajny damski garnitur? Będę wdzięczna za wszelkie wskazówki:-)
    Obserwuj wątek
      • katija1 Re: Damski garnitur- gdzie??? 11.03.05, 15:41
        Ja najbardziej lubie z Royal Collection (Leo Lazzi)/RC Young (Mexx)
      • Gość: alexandra Re: Damski garnitur- gdzie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.05, 15:44
        zgadzam sie- leo lazzi i ugo kap sa super. polecam jeszcze hexeline
        • Gość: Milka Re: Damski garnitur- gdzie??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.05, 15:46
          Ja też szukam ładnego damskiego garnirurka. W jakich cenach są te w
          wymienionych przez Was sklepach?
      • czarodziejka1 Re: Damski garnitur- gdzie??? 11.03.05, 15:47
        Ja w garnitury zaopatruję się generalnie w MONTON i Roayl Collection. W Monton
        ceny przystępne (ok. 500 zl) i jakość dość dobra, fason klasyczny. Jednak
        najlepiej czuję się w garniturach Leo Lazzi (Roayl Collection). Ale tu trzeba
        zpłacić ok. 700-800 zl, chyba, że upolujesz coś na wyprzedaży, które Royal robi
        od czasu do czasu nie czekając na zmianę pory roku. Wtedy taki garnitur można
        kupić nawet za -30% lub - 50%. Pozdrawiam :)
        www.royalcollection.pl/
        www.montonfashion.com/
        • Gość: arnica Re: Damski garnitur- gdzie??? IP: *.acn.waw.pl 11.03.05, 17:20
          Ajaj drogo:-) A marynarka plus spodnie to tansza wersja? CZym to się w ogole rózni- nie orientuję sie za bardzo:-)
          • czarodziejka1 Re: Do Arnica :) 14.03.05, 16:37
            Garnitur sam w sobie jest bardziej elegancki i nobliwy niż np. jakaś marynarka
            (może być tweedowa lub sztruksowa) + jakieś spodnie. Generalnie garnitury nosi
            się w dobrych firmach, a marynarkę + spodnie można założyć przy mniej
            oficjalnej okazji np. na uczelnię, na radkę wieczorem itp. Chociaż są też
            firmy, w których toleruje się noszenie marynarki + spodnie zamiast garnituru.
            Ale nie wśród prawników, bankierów, audytorów. Tu garnitur to garnitur i
            najczęściej ciemny (czarny, stalowy, szary). Serdecznie pozdrawiam :)
      • Gość: Karolina no wlasnie gdzie?? IP: *.futuro.pl 12.03.05, 20:57
        Podnosze watek bo mnie rowniez interesuje. Gdzie mozna kupic damski garniturek
        raczej klasyczny i niezbyt drogi?
      • ladyblue Re: Damski garnitur- gdzie??? 12.03.05, 21:50
        niezłe ma Hoffland np.

poza tym warto poszukać polskich producentów - i cenowo ciekawej i wzory
        oryginalne się trafiają :)
        • Gość: Karolina Re: Damski garnitur- gdzie??? IP: *.futuro.pl 12.03.05, 22:13
          a mozesz podpowiedziec jak szukac??
          • krysia_laska Re: Damski garnitur- gdzie??? 13.03.05, 14:38
            Polecam garnitury i kostiumy firmy Sobora. Nie mają własnych sklepów firmowych,
            ale np. w Krakowie można kupić ich wyroby w kilku punktach. Lista sklepów jest
            na ich stronie
            www.sobora.com.pl
            Zaopatruję się u nich w kostiumy regularnie i zawsze jestem bardzo zadowolona z
            zakupu.
            • Gość: Karolina do Krysi_laski IP: *.futuro.pl 13.03.05, 15:15
              Sliczne dzieki:) Wlasnie czegos takiego szukam. Mam tylko nadzieje ze ceny mnie
              nie powala;) Mozesz podac mniej wiecej jakiego rzedu maja ceny?
              • krysia_laska Re: do Krysi_laski 13.03.05, 15:46
                ceny nie są niskie - rzędu 300-350 zł za żakiet, 100-150 zł za spódnicę i koło
                150 zł za spodnie, ale naprawdę warto!
                • Gość: kiwi Re: do Krysi_laski IP: 217.8.163.* 14.03.05, 10:57
                  Często kupuję garniruty w Szeflerze, choć przyznam, że nie wszytskie modele mi
                  odpowiadają. Szefler szyje wełniane garniutury, niektóre modele są przepiękne,
                  choć ostatnio pojawiło się u nich trochę sztuczności. Teraz w salonach Szefler
                  sąwyprzedaże, ładny garnirur mozna kupić za 300 zł. Trzeba wybierać. Poprawki
                  krawieckie na miejscu, w cenie zakupu. Bardzo miła obsługa. Po prostu lubię tam
                  chodzić.
                  serdecznie polecam
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka