Gość: arnica IP: *.acn.waw.pl 11.03.05, 14:28 Dziewczyny, gdzie kupię fajny damski garnitur? Będę wdzięczna za wszelkie wskazówki:-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
katija1 Re: Damski garnitur- gdzie??? 11.03.05, 15:41 Ja najbardziej lubie z Royal Collection (Leo Lazzi)/RC Young (Mexx) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alexandra Re: Damski garnitur- gdzie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.05, 15:44 zgadzam sie- leo lazzi i ugo kap sa super. polecam jeszcze hexeline Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milka Re: Damski garnitur- gdzie??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.05, 15:46 Ja też szukam ładnego damskiego garnirurka. W jakich cenach są te w wymienionych przez Was sklepach? Odpowiedz Link Zgłoś
czarodziejka1 Re: Damski garnitur- gdzie??? 11.03.05, 15:47 Ja w garnitury zaopatruję się generalnie w MONTON i Roayl Collection. W Monton ceny przystępne (ok. 500 zl) i jakość dość dobra, fason klasyczny. Jednak najlepiej czuję się w garniturach Leo Lazzi (Roayl Collection). Ale tu trzeba zpłacić ok. 700-800 zl, chyba, że upolujesz coś na wyprzedaży, które Royal robi od czasu do czasu nie czekając na zmianę pory roku. Wtedy taki garnitur można kupić nawet za -30% lub - 50%. Pozdrawiam :) www.royalcollection.pl/ www.montonfashion.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arnica Re: Damski garnitur- gdzie??? IP: *.acn.waw.pl 11.03.05, 17:20 Ajaj drogo:-) A marynarka plus spodnie to tansza wersja? CZym to się w ogole rózni- nie orientuję sie za bardzo:-) Odpowiedz Link Zgłoś
czarodziejka1 Re: Do Arnica :) 14.03.05, 16:37 Garnitur sam w sobie jest bardziej elegancki i nobliwy niż np. jakaś marynarka (może być tweedowa lub sztruksowa) + jakieś spodnie. Generalnie garnitury nosi się w dobrych firmach, a marynarkę + spodnie można założyć przy mniej oficjalnej okazji np. na uczelnię, na radkę wieczorem itp. Chociaż są też firmy, w których toleruje się noszenie marynarki + spodnie zamiast garnituru. Ale nie wśród prawników, bankierów, audytorów. Tu garnitur to garnitur i najczęściej ciemny (czarny, stalowy, szary). Serdecznie pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina no wlasnie gdzie?? IP: *.futuro.pl 12.03.05, 20:57 Podnosze watek bo mnie rowniez interesuje. Gdzie mozna kupic damski garniturek raczej klasyczny i niezbyt drogi? Odpowiedz Link Zgłoś
ladyblue Re: Damski garnitur- gdzie??? 12.03.05, 21:50 niezłe ma Hoffland np. poza tym warto poszukać polskich producentów - i cenowo ciekawej i wzory oryginalne się trafiają :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Re: Damski garnitur- gdzie??? IP: *.futuro.pl 12.03.05, 22:13 a mozesz podpowiedziec jak szukac?? Odpowiedz Link Zgłoś
krysia_laska Re: Damski garnitur- gdzie??? 13.03.05, 14:38 Polecam garnitury i kostiumy firmy Sobora. Nie mają własnych sklepów firmowych, ale np. w Krakowie można kupić ich wyroby w kilku punktach. Lista sklepów jest na ich stronie www.sobora.com.pl Zaopatruję się u nich w kostiumy regularnie i zawsze jestem bardzo zadowolona z zakupu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina do Krysi_laski IP: *.futuro.pl 13.03.05, 15:15 Sliczne dzieki:) Wlasnie czegos takiego szukam. Mam tylko nadzieje ze ceny mnie nie powala;) Mozesz podac mniej wiecej jakiego rzedu maja ceny? Odpowiedz Link Zgłoś
krysia_laska Re: do Krysi_laski 13.03.05, 15:46 ceny nie są niskie - rzędu 300-350 zł za żakiet, 100-150 zł za spódnicę i koło 150 zł za spodnie, ale naprawdę warto! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiwi Re: do Krysi_laski IP: 217.8.163.* 14.03.05, 10:57 Często kupuję garniruty w Szeflerze, choć przyznam, że nie wszytskie modele mi odpowiadają. Szefler szyje wełniane garniutury, niektóre modele są przepiękne, choć ostatnio pojawiło się u nich trochę sztuczności. Teraz w salonach Szefler sąwyprzedaże, ładny garnirur mozna kupić za 300 zł. Trzeba wybierać. Poprawki krawieckie na miejscu, w cenie zakupu. Bardzo miła obsługa. Po prostu lubię tam chodzić. serdecznie polecam Odpowiedz Link Zgłoś