Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

czy wam sie to podoba??!!

22.03.05, 12:21
    witam dziewczyny,
    na allegro znalazlam Pana, ktory sprzedaje fajne marynareczki.
    powiedzcie mi co o nich sadzicie?? sadziecie ze warto to kupic..jest bardzo
    tania, bo kosztuje jedynie 40 zl
    www.allegro.pl/show_item.php?item=45960360
    wejdzcie na jego inne przedmioty ma ich troszke
    czekam na opinie
    Ola
    Obserwuj wątek
      • Gość: dsf Re: czy wam sie to podoba??!! IP: *.chello.pl 22.03.05, 12:32
        wieśniacka ta bluzka jest:P
      • Gość: NIU Re: czy wam sie to podoba??!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.05, 12:32
        MOIM ZDANIEM JEST OKROPNA
      • ola7 Re: czy wam sie to podoba??!! 22.03.05, 12:37
        dziekuje za opinie:)
        czasami jak podczytuje tu watki to mysle sobie ze tutaj ludzie chcieliby aby
        myslalo sie jak oni!!
        mimi wszystko dziekuje
        pozdr
        Ola
        to marynarka nie bluzka
      • Gość: gin Re: czy wam sie to podoba??!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.05, 12:46
        Marynarka mnie się osobiście niezbyt podoba, ale jeśli odpowiednio dobierzesz
        bluzkę i spodnie w stonowanych kolorach to będzie ok. Wszystko zależy od
        dodatków. Często rzecz na pierwszy rzut oka nie jest interesująca (np. tak
        jak dla mnie ta marynarka), ale potem gdy zobacze to na innej osobie jestem na tak.
        pozdrawiam
        gin
        • ola7 Re: czy wam sie to podoba??!! 22.03.05, 12:47
          dziekuje gin:)
          ja chce to wlozyc to dzinsow a czesto pod marynarke wkladam koszulka zwykla.
          • misae Re: czy wam sie to podoba??!! 22.03.05, 12:51
            takie rzeczy beda modne w tym sezonie, mnie osobiscie sie nie podobaja i uwazam
            ze takie krzykliwe wzory sa na jeden sezon, szybko wychodzi z mody i zalega w
            szafie
            • ola7 Re: czy wam sie to podoba??!! 22.03.05, 12:53
              slusznie, tylko to jest tanie i modne:)
              a ja wychowalam sie w Londynie i lubie miec w szafie duzo i tanio:)
              • misae Re: czy wam sie to podoba??!! 22.03.05, 12:57
                no widzisz a mi jak zalega w szafie to albo oddaje, albo wywalam
              • greenhills Re: czy wam sie to podoba??!! 23.03.05, 10:51
                Ola, mysle, ze gdybys wychowala sie w Londynie, to nie pytalabys nikogo o
                zdanie. Tam nosi sie wszystko i nikt nie dba czy komus podoba sie to co akurat
                sie na siebie zalozylo. A tak swoja droga, skoro pytasz o opinie, uwazam, ze
                marynarka jest bezgustowna i z lekka tandetna. Ale to nie my ja mamy nosic
                przeciez:)
              • Gość: klusia Re: czy wam sie to podoba??!! IP: 195.20.110.* 31.03.05, 15:14
                dużo i tanio wszystko super z tym, że trzzebaby zwrócic uwagę także na jakość a
                to cudo uszyte jest z jakiegos takiego materiałku, że słów szkoda
      • bez_mapy Re: czy wam sie to podoba??!! 22.03.05, 12:59
        Ta marynarka ma fatalny krój - zero wcięcia w talii.
        • ola7 Re: czy wam sie to podoba??!! 22.03.05, 13:03
          ma wciecie w talii, to tylko wina fotki, ale dostalam ich wiecej na
          email...zreszta nawet gdyby nie miala, ja lubie przebiac ubrania..nie lubie
          miec tego co kazdy ma...
          polska ulica jest szara a ludzie boja sie kolorow, dlatego sa smutni i brakuje
          w nich zycia
          • Gość: Nicky Mnie się w ogóle nie podoba... IP: *.org 22.03.05, 13:07
      • tropicielka KOSZMARNE 22.03.05, 13:17
      • tralalumpek Re: czy wam sie to podoba??!! 22.03.05, 13:28
        czy to moze mundurek kola gospodyn wiejskich?
        • ola7 Re: czy wam sie to podoba??!! 22.03.05, 13:32
          a co w takich mundurkach wlasnie chodza Panie na kolko do ktorego
          uczeszczasz?:)
          eno fajne, nie wstydz sie tego
          • tralalumpek Re: czy wam sie to podoba??!! 22.03.05, 13:36
            ola7 napisała:

> a co w takich mundurkach wlasnie chodza Panie na kolko do ktorego
            > uczeszczasz?:)
            > eno fajne, nie wstydz sie tego

jezeli uzywasz chwytu "odwrocic kota ogonem" to uzywaj to w sposob ociupinke
            bardziej inteligentny
            • ola7 Re: czy wam sie to podoba??!! 22.03.05, 13:38
              przepraszam bardzo, rzeczywiscie moja inteligencja nie dorosta Twoje do piet...
              milego dnia:)
      • ludzka_budowla nie .........n/t 22.03.05, 13:30
      • Gość: Klara Re: czy wam sie to podoba??!! IP: 194.63.135.* 22.03.05, 13:39
        Szczerze to bardzo mi się nie podoba. W ogóle nie lubię wzorów typu wielkie
        kwiatki, kokardki w róznych kolorach itp...Ale moze komuś się podoba:)
        • ola7 Re: czy wam sie to podoba??!! 22.03.05, 13:41
          dziekuje Klaro!
          • Gość: NADOBNA Re: czy wam sie to podoba??!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.03.05, 14:06
            Moje odczucia są ambiwalentne.Mogłabym to kupić,ale nie jestem przekonana czy
            nosiłabym to.Ale rozumiem Twoje wyspiarskie myślenie i przyzwyczajenia:)Jeśli
            masz faktycznie dużo różnych szmat ,każda inna od innej,to sądzę że powinnaś
            sobie to zakupić(pod warunkiem że Ty tego chcesz)a jeśli w Twojej szafie są
            ubrania bardziej sprecyzowane,to raczej nie.Mówię oczywiście co bym zrobiła na
            Twoim miejscu.W sumie może to niegłupi pomysł...Kup.Nie kupuj.Kup.Nie kupuj.A
            niehc to....kupuj!tania jest.Może Ci się przyda,a jak nie to ją komuś
            sprezentujesz.Pozdrawiam:)
            • ola7 Re: czy wam sie to podoba??!! 22.03.05, 14:13
              wlasnie Nadobna, podoba mi sie Twoj tok myslenia. moda trzeba sie zabawiac..a
              co mam w szafie:) uuuuu kochana..wszystko czego dusza zapragnie...od Alberty
              Ferretti, Sport Max, po Top Secret, i wiele innych no name..nie ma dla mnie
              znaczenia co to jest a jedynie jak ja w tym wygladam... Mam rzeczy sportowe
              (oprocz dresikow:) i duzo rzeczy klasycznych ale nie znosze niczego
              prostego..dlatego doszywam do marynarek kwiaty na klape, stebnuje, wszywam
              perelki...i nikt takich nie ma! a ja uwielbia, odrebnosc, na spotkaniach
              biznesowych nie ma sytuacji ze ktos wyglada jak ja!
              • Gość: NADOBNA Re: czy wam sie to podoba??!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.03.05, 14:16
                No to jak?kupujesz?:)Dzisiaj fajna pogoda,słońce świeci,fundnij sobie łacha:)
                • ola7 Re: czy wam sie to podoba??!! 22.03.05, 14:19
                  obecnie obserwuje....mam jeszcze troche do zastanowienia..ja chce kupic ta w te
                  pomaranczowe kwiaty, nie ta ktorej link wkleilam:)
                • ola7 Re: czy wam sie to podoba??!! 22.03.05, 14:21
                  Nadobna, spojrz na ten link, sprawdz sobie buty PRADY, co Ty na to:) chyba
                  ciezkie czasy ida
                  • Gość: NADOBNA Re: czy wam sie to podoba??!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.03.05, 14:53
                    Gdzie te buty Ola?
                    • ola7 Re: czy wam sie to podoba??!! 22.03.05, 14:56
                      sorry nie wkleilam linka:
                      wejdz na www.style.com
                      znajdziesz tam akcesoria i pokazy mody w akcesoriach masz obok wybor
                      projektantow
                      • misae Re: czy wam sie to podoba??!! 22.03.05, 15:03
                        nie widze zadnych akcesoriow na style.com ani w fashion shows wiec podaj link
                        chcialabym zobaczyc te buty Prady...
                        • misae Re: czy wam sie to podoba??!! 22.03.05, 15:04
                          o juz widze ;o)

www.style.com/trends/accessoryreport/S2005RTW/
      • lucy215 Re: czy wam sie to podoba??!! 22.03.05, 14:57
        tandeta.
        • ola7 Re: czy wam sie to podoba??!! 22.03.05, 15:00
          oj lucy lucy
        • Gość: NADOBNA Re: czy wam sie to podoba??!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.03.05, 15:00
          No nie mogę ich znaleźć:)podeślesz mi link?
          • ola7 Re: czy wam sie to podoba??!! 22.03.05, 15:11
            www.style.com/trends/accessoryreport/S2005RTW/
            bardzo prosze
            milego ogladania, tylko zmiencie bo tam jest juz jesien zima
            tzreba wiec wrocic na wiosne lato 2005
        • ola7 drogie dziewczeta:) 22.03.05, 15:08
          od rana bacznie obserwuje Wasze wypowiedzi i powiem szczerze ale wszystko na
          tym forum opiera sie na "zje...niu" kogos i tego co mu sie podoba. Over. CEL
          Wasz osiagniety! Udalo sie:)
          Druga sprawa to taka, ze wlasciwie zastanawiam sie juz bardziej kim jestescie
          niz tym czy ta marynarka jest ladna?! mniejsza o to czy ja kupie czy nie,
          chociaz po tych postach mam ochote:) oprocz kilku racjonalnych postow pt..mnie
          sie nie podoba ale rozumiem ze Tobie moze" nikt z Was nie umial milo i
          sympatycznie pogadac o tym..sorry dziewczyny czesto ciuch swiadczy o czlowieku
          ale to barzdiej ulotne zludzenie niz wam sie wydaje..no coz siec to gra, to
          uadwanie kogos kim sie nie jest i pokazywanie kazdemu jakim jest tanim
          ciuszkiem a Wy znacie tylko co najlepsze
          i jeszcze jedno Nadobna jej ranny watek o "wibratorze" , kompletny brak
          poczucia humoru z waszej strony no i inwencji w sexie rzecz jasna:)
          dziekuje raz jeszcze wszystkim milym i nie milym za fajna ( w koncu) lekcje
          • lucy215 Re: drogie dziewczeta:) 22.03.05, 15:16
            hej ola, ola, nie galopuj tak ;) marynarka widac że nie jest dobrej jakości,
            nadruk czy tez haft (?) jest nietrafiony, a cena wydaje się podejrzana.
            • Gość: NADOBNA Re: drogie dziewczeta:) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.03.05, 15:17
              Nie mam pytań....Ola sama widzisz-chłop swoje,baba swoje:) P.S.Ola pamiętaj
              żeby nie galopować:)
              • ola7 Re: drogie dziewczeta:) 22.03.05, 15:20
                hej hej
                Ola nie jest galopujaca:)
                ale Ola chce nawizac konstruktywna rozmowe Lucy..i nie sadzisz ze teraz jej
                lepiej:)
                dzieki
                dzis wciagnelo mnie to forum..praca czeka do jutra
                cena podejrzana ale i jak mowisz jakos kiepska, da sie wiec moze to przerobic
                • misae Re: drogie dziewczeta:) 22.03.05, 15:27
                  nie jestem pewna ale wydaje mi sie ze ta marynarka bedzie sie gniotla, a tego
                  juz nie przerobisz, ta z pomaranczowymi wzorami jest zdecydowanie lepsza.
                  Kroj wydaje sie prosty, bez wciecia - ale mozna by zebrac z tylu klamerka jesli
                  nie jest sztywna...cena zachecajaca ;o) choc w aukcji moze podskoczyc, dla mnie
                  to 60zl bylby max za takie cos.
                  • ola7 Re: drogie dziewczeta:) 22.03.05, 15:31
                    MISAE NIE KUPIEJ JEJ ZA WIECEJ NIZ 40 ZL..GLUPIA NIE JESTEM:)A MAM PLAN..OBCIAC
                    JA..WCIAC TALIE. Z RESZTEK MATERIALU USZYC PRZYPINANEGO KWIATKA:)PRZEROBIC
                    ZAPINANIE NA 1 GUZICZEK
              • Gość: NADOBNA Re: drogie dziewczeta:) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.03.05, 15:23
                No dobra.mam link Prady.widze mokasyny i takie wężowe koturny.no te węże
                pomarańczowe to w przechodzą moje pojęcie gustu(moje)a te mokasyny...ja to bym
                takie chciała,tylko że ja mam 170,może 171 i wyglądałabym w takich
                kurduplowato.A może gdybym widziała takie same w carrfurze powiedzialabym ze te
                mokasyny to juz bezczelnosc,takie okropne,a zasugerowalam sie tym ze to Prada?
                to mi sie zcasami zdarza.Ale chyba mi sie podobaja:)
                • ola7 Re: drogie dziewczeta:) 22.03.05, 15:28
                  mokasyny sa ok, zwlaszcza ze to uniwersalny but, ale generalnie mowie o
                  kolekcji..kilka modeli jest interesujacych ale nie powala...a za taka kase
                  wlasnie ma powalac:)

• fuzzystone Re: drogie dziewczeta:) 23.03.05, 09:02
            hej, spokojnie. chyba sie troszke zagalopowalas - daruj sobie moze uwagi na
            temat naszego zycia seksualnego - nie o tym to forum, pozostaw laskawie nam
            samym decyzje co mamy robic i lubic w lozku a czego nie. A co do milego i
            sympatycznego pogadania sobie i malo racjonalnych odpowiedzi - przykro mi, ale
            skoro cos pokazujesz na forum publcznym to licz sie rowniez z krytyka. Byc moze
            niektorym paniom jest ladnie w takich kwiecistych wzorach - nie przecze. Nie
            zmienia to jedak faktu, ze marynarka wyglada dziadowsko, nie ma podszewki i
            prezentuje sie nieco krowiastio - skoro lubisz przerobki to ok. ale sadze ze
            czsami lepiej jest miec mniej rzeczy kiepskiej jakosci na rzecz tych porzadnych
            ( a co do londynu - to przeciez wlasnie projektanci nieraz podkreslaja ze jakos
            jest bardzo wazna). nie jest tak ze wszystkie mamy najlepsze rzeczy i kupe kasy
            - ale niestety, najbardziej nawet modny ciuch jesli jest kiepsko uszyty i z
            kiepskiego materialu to bedzie wygladal zle. Niestety.
      • gosik79 Re: czy wam sie to podoba??!! 22.03.05, 15:26
        skoro pytasz się to ludzie odpowiadają. wolałabyś żeby ci słodzili i mówili
        nieprawdę? osobiście też mi się ten ciuch nie podoba, kojarzy mi się raczej z
        kobieta po 60tce idącą do kościoła we wsi zabitej dechami. zapewne zaraz zostane
        nazwana jędzą hehe
        • ola7 Re: czy wam sie to podoba??!! 22.03.05, 15:30
          nie nazwe Cie jedza i nikogo tu tak nie nazwalam...
          MOWIE PO RAZ DZIESIATY NIE SZUKAM TU POKLASKU ALE JEDYNIE SENSOWNYCH
          WYPOWIEDZI..A NIE TYPU TANDETA(SORRY LUCY) JEST ICH WIECEJ ALE NIE CHCE JUZ
          GRZEBAC
          • gosik79 Re: czy wam sie to podoba??!! 22.03.05, 15:33
            z drugiej strony nie lubię rzeczy pstrokatych, w paski, duzych wzorów... z
            reguły jezeli coś kupuję to jest to w jednym kolorze. może nie powinnaś brać pod
            uwagę mojego zdania:)
            • Gość: NADOBNA Re: czy wam sie to podoba??!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.03.05, 15:44
              Rok temu w Niemczech kupilsmy z chlopakiem buty.On kupil 2 pary Prady,ja
              trampki Armaniego.Jego klapki(skorzane,piekne na lato z dwoma paskami
              przecinajacymi sie z malenka srebrna blaszeczka Prada)kosztowaly go 120 oiro.2
              para-sportowe pomaranczowe sznurowane 99 euro.moje trampki tez za jakies 90.No
              i teraz pomyslcie sobie..jesli buty kosztowaly poczatkowo miedzy 200-420 euro a
              zostaly tak zanione,to przebitka jest powalajaca(akurat trafilismy na przecene)
              To jest po prostu niesamowite dla mnie.Inny przyklad.Buty w Promenadzie:cena
              pierwsza 1700 zl.nikt nie kupuje,nikt nie kupuje....cena 2 1400.nikt nie kupuje
              nikt nie kupuje....cena 3 900 zl.Kupuje te buty.Ale cóż to?za jakiś czas widzę
              je za 570.Myślałam że wybiję głową witrynę
              • ola7 Re: czy wam sie to podoba??!! 22.03.05, 15:47
                tak Nodobna jest, musi byc zbyt na takie ceny butow..ja jezdze raz w roku z
                mezem do BERLINA na rajskie soldy:)
          • lucy215 Re: do Oli 22.03.05, 22:12
            przecież wyjaśniłam szerzej co miałam na myśli pisząc "tandeta" ,był już
            podobny wątek, mam nadzieję że uznasz naszą rozmowę za bardziej konstruktywną.
            • lucy215 Re: do Oli 22.03.05, 22:13
              a poza tym, galopująca- zacietrzewiona w swojej obronie. pytasz się czy żakiet
              jest ładny czy nie, i otrzymujesz odpowiedzi, nie trzeba bronić swojego gustu.
      • b_bb Re: czy wam sie to podoba??!! 22.03.05, 15:39
        Nie podoba mi się:
        1. nie lubię marynarek w duże kwiatowe wzory
        2. ta jest uszyta niestarannie, bez podszewki, dół się marszczy
        3. fason (przynajmniej na tej fotce) nie przypadł mi zupełnie do gustu.
        • Gość: NADOBNA Re: czy wam sie to podoba??!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.03.05, 15:46
          Rok temu w Niemczech kupilsmy z chlopakiem buty.On kupil 2 pary Prady,ja
          trampki Armaniego.Jego klapki(skorzane,piekne na lato z dwoma paskami
          przecinajacymi sie z malenka srebrna blaszeczka Prada)kosztowaly go 120 oiro.2
          para-sportowe pomaranczowe sznurowane 99 euro.moje trampki tez za jakies 90.No
          i teraz pomyslcie sobie..jesli buty kosztowaly poczatkowo miedzy 200-420 euro a
          zostaly tak zanione,to przebitka jest powalajaca(akurat trafilismy na przecene)
          To jest po prostu niesamowite dla mnie.Inny przyklad.Buty w Promenadzie:cena
          pierwsza 1700 zl.nikt nie kupuje,nikt nie kupuje....cena 2 1400.nikt nie kupuje
          nikt nie kupuje....cena 3 900 zl.Kupuje te buty.Ale cóż to?za jakiś czas widzę
          je za 570.Myślałam że wybiję głową witrynę

• bez_mapy Re: czy wam sie to podoba??!! 22.03.05, 22:20
            Najpierw kosztowały 1700zł, a potem podrożały do 21400zł?? Chyba Brad Pitt je
            nosił... A potem spadły do 3900, bo okazało się Brad miał grzybicę. Ale nie
            martw się, zrobiłaś dobry interes je kupując, a grzybicę można wyleczyć.
            • lucy215 Re: czy wam sie to podoba??!! 22.03.05, 22:29
              wyleczenie grzybicy tez podobno kosztuje ;) a Brad.... ech..
              • Gość: NADOBNA Re: czy wam sie to podoba??!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.03.05, 22:34
                zobacz wielka matematyczko:) 2 i 3 poprzedzajaca te cyfry to takie punkty
                jakby.:)I like U so much. Buziaczek:)
                • bez_mapy Re: czy wam sie to podoba??!! 22.03.05, 23:09
                  Aaaa, zapomniałam, że skończyłaś tylko sześć klas podstawówki, a zasad
                  inrepunkcji uczyli dopiero w siódmej... Zwracam honor.
                  • Gość: NADOBNA Re: czy wam sie to podoba??!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.03.05, 23:26
                    No to byl żart z wyższej półki.Nie śmiałam się,bo zbyt ambitny.Moj ty maly
                    ambicjuszu:)
      • Gość: Tabaka Re: czy wam sie to podoba??!! IP: *.access.telenet.be 23.03.05, 03:37
        Dlaczego ta pizama nie ma spodni ?
      • Gość: Ania Re: czy wam sie to podoba??!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.05, 10:20
        ola mam nadzieje ze nie posluchasz innych ludzi! bo jesli Ci sie marynarka
        podoba to po prostu ja kup! a tym bardziej ze ja chcesz przerobic zaloze sie ze
        jak wyjdziesz na ulice to wszystkie laski pojda do sklepow szukac takiej.
        powodzenia i daj znac czy kupilas!
        • ola7 Re: czy wam sie to podoba??!! 23.03.05, 10:26
          witam wszystkich w ten cieply poranek
          dzieki Aniu:) zwykle jest tak, ze panienki obgaduja co sie da a potem
          przypdakowo maja takie same rzeczy;) ale coz..wtedy jest dopiero niebywala
          przyjemnosc

pozdr
          • b_bb Re: czy wam sie to podoba??!! 23.03.05, 10:46
            ola7 napisała:

> zwykle jest tak, ze panienki obgaduja co sie da a potem
            > przypdakowo maja takie same rzeczy;) ale coz..wtedy jest dopiero niebywala
            > przyjemnosc

Jakoś nie zauważyłam, by ktoś się na te aukcje rzucał, więc może jednak warto
            uwierzyć w szczerość opinii forumowiczek...
            Olu, jeśli ten ciuch podoba Ci się, to kupuj, ale nie musisz się unosić, gdy
            ktoś przedstawi inne zdanie. Jako, że sama szyję, znam się nieco na tym i gołym
            okiem widzę, że marynarka jest wykonana niestarannie. Wiem, że łatwiej jest
            uszyć rzecz nową, niż przerabiać coś, a uszycie prostej marynarki bez podszewki
            zajmuje jeden dzień.
            • ola7 Re: czy wam sie to podoba??!! 23.03.05, 11:11
              ja sie nie unosze...sorry jesli to tak wyglada.
              wiem ze z przerobka jest roznie, ale daje mi to sporo satysfakcji..kusi mnie
              cena w tej marynarce i niecodzinny wzor, wlasciwie im wiecej jest epitetow:
              kolek gospodyn domowych, pidzamy etc, to wlasciwie w tym moj cel. Bo kurcze nie
              umiem jasno wyjasnic tego jaki cel jest w kupnie tej marynarki, chyba taki ze
              szokuje negatywnie ale wlasnie najfajniejsza rzecza i najtrudniejsza jest
              wydobycie z kiczu czegos oryginalnego...wiekszoas dziweczyn kupuje rzeczy
              podrabiane z metka DIORA, DKNY etc i to jest dopiero kicz..sorry ale ma sie
              rozumiec kicz w mim miemaniu...wiadomo wszystkim ze oprocz flagowych
              projektantow i ich produktow jak na LV wiekszosc metek logo itd sa
              ukryte...wany jest oryginalny wzor i material..
              a jesli chodzi o szycie marynarki to ja mam 2 prawdopodbnie zle trafilam ale
              nie sa uszyte dobrze..
              pozdr i milego dnia
              • Gość: plum1000 Re: czy wam sie to podoba??!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 14:11
                ola wychwalasz sama przed sobą towar ktory wystawilas na allegro? ciekawe..
                • ola7 do plum 23.03.05, 14:13
                  czekalam az ktos na to wpadnie:)
                  • Gość: plum1000 Re: do plum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 14:15
                    znaczy tak jest co nie;-)
                    • ola7 Re: do plum 23.03.05, 14:16
                      no coz jak powiem nie to i tak znaczyc bedzie TAK:)
                      • Gość: NADOBNA Re: do plum IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.03.05, 14:21
                        OLA IS MY LOVE:-)
                        • ola7 Re: do plum 23.03.05, 14:24
                          thanks, jak powietrza potrzeba mi wlasnie teraz milosci:)
      • Gość: barbamama Re: czy wam sie to podoba??!! IP: *.ipt.aol.com 23.03.05, 16:27
        Nie widzialam juz dlugo takiego obrzydlistwa, proponuje forum gospodyn wiejskich.
        Londyn? czy moze Ladek Zdroj!
        • ola7 Re: czy wam sie to podoba??!! 23.03.05, 16:41
          masz racje dzis wieczorem przedyskutuje z malzonkiem zmiane stanowiska w
          zyciu..kupie marynareczke i stane za kuchennym garnkiem... w majteczkach na
          wysokim obcasie:)
          pa
          • Gość: NADOBNA Re: czy wam sie to podoba??!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.03.05, 17:28
            Wygospodarowalam dla Was moje kochane przyjaciolki jeszcze godzinke:)Ktos tam
            powiedzial ze na nartach to TRZEBA UMIEC szusowac.A czy w moim poprzednim
            poscie trzeba bylo sie doszukiwac autoironii czy moze byla na wierzchu?
            • Gość: NADOBNA Re: czy wam sie to podoba??!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.03.05, 17:29
              Ja zrobilam mojemu mężczyźnie "prezencik"i zastal mnie na obcasach w fartuszku
              w truskawki przy garach gdy wrocil dnia ktoregos.to jest naprawde niezly
              pomysl:)
              • ola7 Re: czy wam sie to podoba??!! 23.03.05, 18:05
                moj maz mowi ze tez tak powinnam zrobic:) moze zrobmy tak wszystkie..to bedzie
                dzien dla naszych panow:)
                • nadobna7 Re: czy wam sie to podoba??!! 23.03.05, 18:10
                  Moj pan ostatnio przytaszczyl niewiadomo skad skorzana kamizelke.zabronilam mu
                  w niej gdziekolwiek wyhcodzic,to rozbierze sie do rosolu,wklada ta chlopska
                  kamizele i lata po domu z jowialnym usmiechem(tak jakby myslal ze bede go
                  ganiac:) )
              • Gość: anya Re: czy wam sie to podoba??!! IP: *.crowley.pl 23.03.05, 18:10
                żałosne...ola7 i nadobna to ta sama osoba. no comment...
                • nadobna7 Re: czy wam sie to podoba??!! 23.03.05, 18:11
                  Ola co my na to?:))
                  • nadobna7 Re: czy wam sie to podoba??!! 23.03.05, 18:13
                    Ach...pzrestancie wreszcie szafowac slowem"żałosne,żenada".Bo to się robi
                    naprawdę żałosne:)
                    • Gość: ola7 a ja na to jak na lato:) IP: *.chello.pl 23.03.05, 19:09
                      najbardziej w tym forum podoba mi sie lotnosc niektorych kobitek:)
                      wesza, szukaja, kombinuja a podobno zwykle najciemniej pod latarnia...
                      ale dam Wam podpowiedz, znak: PUDLO
                      nadobna i ola7 to 2 rozne osoby....wiecej nie podpowiem..zapraszam do
                      rozwiazania DETEKTYWA
                      • Gość: NADOBNA Re: a ja na to jak na lato:) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.03.05, 23:09
                        Czy Nadobna i Ola to te same osoby?
                        A)tak,jestem przekonana
                        B)nie,z pewnością nie
                        C)nie jestem pewna
                        D)ja jestem Nadobną
                        Zaznacz prawidłową odpowiedź,w trakcie wybierania zwycięzcy weźmiemy pod uwagę
                        uzasadnienie,dlaczego tak sądzisz.A więc zaczynamy!
      • Gość: krytyczka Re: czy wam sie to podoba??!! IP: *.is.net.pl / 217.144.192.* 24.03.05, 11:39
        szczerze powiedziawszy to ta marynarka wygląda na tyle ile kosztuje!Jest
        badziewnie brzydka i jakbym zobaczyla kogos w niej na u;licy to pękłabym ze
        smiechu!!
        • Gość: krytyczka Re: czy wam sie to podoba??!! IP: *.is.net.pl / 217.144.192.* 24.03.05, 20:29
          Zakupiła już Pani Tą wieśniacką marynarke??Jesli nie to polecam strone
          www.ciuchy dla wieśniaków.pl
          Miłych zakupów
      • Gość: Kasia Re: czy wam sie to podoba??!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.05, 12:10
        Dziewczyny dziwie sie wam ze kupujecie na Allegro, nigdy w zyciu bym tam nic
        nie kupiła,.Same ,,wieśniackie'' rzeczy.Podróbki, itp.
        • Gość: NADOBNA Re: czy wam sie to podoba??!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.03.05, 12:26
          Krytyczka pękła a z jej brzucha wylała się wstrętna żółć.
          • ola7 Re: czy wam sie to podoba??!! 24.03.05, 12:29
            czasami zastanawiam sie czemu Was jest tyle zlosci. w Koncu zlosc urodzie
            szkodzi.
            • nadobna7 Re: czy wam sie to podoba??!! 24.03.05, 12:35
              Pani Olu czy sprawdzała Pani poranną pocztę?
              • ola7 Re: czy wam sie to podoba??!! 24.03.05, 12:37
                ma sie rozumiec Pani Nadobna..wlasnie odpisalam:)
                • Gość: krytyczka Re: czy wam sie to podoba??!! IP: *.is.net.pl / 217.144.192.* 24.03.05, 20:31
                  a tak wogóle to po jakiego grzyba pytasz nas o zdanie skoro zupełnie się znim
                  nie liczysz.....
                  Ps.Weszłas juz na strone www.ciuchy dla wieśniaków.pl?????
                  • Gość: NADOBNA Re: czy wam sie to podoba??!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.03.05, 21:47
                    Jest Pani nadzwyczaj uprzejma Pani Krytyczko.Pozwolę sobie odpowiedzieć w
                    imieniu nieobecnej Pani Oli.Mma nadzieję że nie bedzie miała nic przeciw.Otóż
                    sprawdzałyśmy już na stronie moda dla wieśniaków,ale nie znalazłyśmy tam
                    nic,prócz tej uroczej marynary.Czy zechciałaby Pani Pani Krytyczko wypowiedzieć
                    się jeszcze na ten temat?:)
      • Gość: aa Re: czy wam sie to podoba??!! IP: 62.181.168.* 24.03.05, 22:46
        a mnie sie podoba - tylko akurat nie lubie rozowego :( ale gdyby te kwiaty byly
        czerowne i troche mniejsze :)
        - a poza tym w tym sezonie modne
        - i jeszczze a propos postow tupu "wiesniackie" - kazda rzecz (no prawie) mozna
        nosic z "gustem" lub bez - to zalezy od wyczucia - a z tym to czlowiek sie juz
        rodzi ;) albo nie :(
        - do dzinsow bedzie super (ale juz raczej bez zadnych swiecidelek - tak bym
        wlozyla)
        • Gość: NADOBNA Re: czy wam sie to podoba??!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.03.05, 02:05
          A moim zdaniem ona sama w sobie jest tak odpustowa,że potrzebuje przyjaciol w
          postaci rownie durnowatych ale cieszacych oko :)kolorowa bransoletka,jakas
          broszka albo znaczek do jeansow na udzie,podwiniete nogawki i baleriny.albo
          podwiniete nogawki i sandalki na szpileczce(np.biale)dla mnie bomba taki zestaw.
      • Gość: e. Re: czy wam sie to podoba??!! IP: *.derbynet.waw.pl 25.03.05, 14:58
        masakra. do założenia ewentualnie na wesele w remizie strażackiej.
      • lenkaaaa Re: czy wam sie to podoba??!! 25.03.05, 20:56
        Ta marynareczka nie ma wcięcia w talii dlatego nie podoba mi sie.Ten wzór w
        kwiatki tez taki jakiś nieciekawy. mnie ogólnie całość nie zachwyca.
      • Gość: aha Re: czy wam sie to podoba??!! IP: 192.168.* / *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.05, 10:50
        witam mnie tez nie podoba sie owa marynarka jak dla mnie jest zbyt kwiecista (a
        lubie stonowane kolory) ponadto material nie wyglada na gatunek dobrej jakosci
        (a nie ma nic gorszego niz slaba jakosc materialu)ja bym jej nie kupowala!
        pozdrawiam
      • Gość: Dylan :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.05, 11:02
        Wiosenna:)
        Niektórzy twierdzą,że kolorowe,barwneciuszki w kwiaty są kiczowate.Ale
        wiecie ,co wam powiem?To jest teraz najmodniejsze,czy byście chciały,czy nie.A
        do tego jest bardzo wiosenne i lepsze od tych wszystkich szarości i czerni!
        Kupuj:)
      • Gość: Dylan Olu! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.05, 11:05
        Co kolwiek byś napisała,dałą linka i zapytała o opinie,to
        nasz "kochane"forumowiczki odpowiedzą,że jest
        okropne,beznadziejne,wieśniackie,kiczowate.Nie wiem dlaczego to robią:ze
        złośliwości czy zazdrości.Najważniejsze jest twoje zdanie.
      • Gość: Ola Re: czy wam sie to podoba??!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.05, 16:19
        Dylan pewnie to ty sprzedajesz te kiczowate stroje??? Gratuluje dobrego gustu.
        • Gość: selena Re: czy wam sie to podoba??!! IP: *.kom / *.kom-net.pl 31.03.05, 16:28
          niee Dilan-Dylan-Dalan-Dalajlaman[btw to raczej meskie imie czyz nie]chyba nie
          sprzedaje.raczej kupuje bo w Bialymstoku nie ma fajowych sklepiszczy.
          a tak na temat to niezla marynara-rzeczywiscie do jeansow i szpilek jak
          znalazl.wiosenna i budzaca do zycia :))lubie takie ciuchy,no shit:))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka