Gość: :// IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.05, 19:01 no coż.... jednoczęściowy kostium chyba nie bardzo! to juz lepsze klasyczne sznureczkowe bikini!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Tysia Re: Mały biust, szeroka talia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.05, 20:10 no tu sie nie zgodze,jesli ma się szeroką talię to dwuczesciowy jednak nie bedzie dobrym wyjsciem a tym bardziej sznureczkowane bikini !! Jednak lepiej jak beda radzic specjalisci. Odpowiedz Link Zgłoś
mroova2002 Re: Mały biust, szeroka talia 28.05.05, 21:27 Moim zdaniem jednoczesciowy stroj, najlepiej jakby mial poprzeczny pas w talii,najlepiej czarnego lub ciemnego koloru. Gora stroju powinna byc w jasnych kolorach, a najlepiej jakby byla w jakies duze kwiaty, albo duze wzoru-to optycznie pogrubia, czyli w tym przypadku sprawi ze twoj biust optycznie sie powiekszy. www.venusswimwear.com/xq/aspx/BRANCH.24~97/ProductDisplayID.3976/dept.Sho p+by+Style-One+Piece+Suits/prod./qx/viewproduct.htm ten typ bylby dla ciebie idealny store.nordstrom.com/category/cat_boutique-medium.asp? category=2376776~2374327~2379759~6001975 tutaj masz cala strone strojow kompielowych dla kobiet z malym biustem Pozdrawiam Joanna Odpowiedz Link Zgłoś
mroova2002 Re: Mały biust, szeroka talia 28.05.05, 21:42 Masz tam 2 linki, tylko ze oni nie dzialaja. Zostaly rozdzielone i tylko polowy sa zaznaczone na czerwono. Musisz skopiowac cale nazwy linkow. Joanna Odpowiedz Link Zgłoś
kangoor6 Re: Mały biust, szeroka talia 13.06.05, 21:02 ja mam duzy biust i dosc szeroka talie ale wale to-nie chce lazic w jakims jednoczesciowym uzbrojeniu.Zreszta majac szeroka talie mozna byc szczuplym.moja jest szeroka w stosunku do bioder ale generalnie nie razi.Poki ktos nie jest zwyczajnie gruby moze chyba poszlaec.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andzia Mały biust IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.05, 17:37 mam pytanko związane z kostiumem kąpielowym.W tali nie jsetem szeroka, mam małe piersi.Jaki kostium kąpielowy byłby dla mnie najlepszy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mła Re: Mały biust IP: *.adsl.inetia.pl 21.08.05, 11:07 najlepsze są miseczki z silikonem, ale to pewnie już wiesz :P nic tak nie wyszczupla talii i bioder, jak pare deko silikonu w kazdej miseczce. doświadczona Odpowiedz Link Zgłoś