Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

URODZINY troche OFFtopic

IP: *.chello.pl 25.08.05, 11:09
    Zbliżają się moje urodziny (24) wszyscy pytają co bym chciała dostac a ja nie
    mam pomysłu. Wpadłam na krem pod oczy ale nic innego nie przychodzi mi do
    głowy. Perfumy sama sobie kupiłam... nie mam pojecia co mogłabym sobie
    zażyczyć.
    A wy co byscie powiedziały?
    Obserwuj wątek
      • gosiaqus Re: URODZINY troche OFFtopic 25.08.05, 11:13
        skoro to 24-te urodziny to po co ci krem pod oczy?? :D :))), zazycz sobie
        kolejne perfumy, ale ja osobiscie poprosilabym o piekny cieply, ale nie zimowy
        szal, w bardzo nasyconym kolorze zielonym badz niebieskim.
        • Gość: aga Re: URODZINY troche OFFtopic IP: *.chello.pl 25.08.05, 11:15
          kremy pod oczy są rózne, nie tylko na zmarszczki
          a perfum mam juz kilka butelek i nie mam czasu ich "przerobić" boje się że będą
          wietrzały
          • edavenpo Re: URODZINY troche OFFtopic 25.08.05, 11:23

Jesli chodzi o kosmetyki to moze mascara lub podklad z gornej polki.
            A jak chcesz wybrac sama to moze popros o kupony do Sephory czy cos w tym stylu...

A co z ksiazkami czy DVD? Dobry slownik czy encyklopedia ktora kosztuje tyle co dobre perfumy a
            zawsze sie przyda, dobrze to miec.

• Gość: aga Re: URODZINY troche OFFtopic IP: *.chello.pl 25.08.05, 11:29
              No własnie taki kiepski moment na tusz (bo mam jeszcze pół) i na podkład (w
              lato nie używam, dopiero gdzies od października)
              Ale moze rzeczywiscie jakas książka? Hmmm
      • tralalumpek Re: URODZINY troche OFFtopic 25.08.05, 11:38
        Gość portalu: aga napisał(a):

....
        > A wy co byscie powiedziały?

powiedzialabym ze majac 24 lata zazwyczaj sie wie co sie chce w zyciu
        • Gość: aga Re: URODZINY troche OFFtopic IP: *.chello.pl 25.08.05, 11:51
          nie sprowadzajmy prezentu urodzinowego do życiowego wyboru...
          Czasem pytamy znajomych "co myślisz na ten temat" albo "co byś zrobiła na moim
          miejscu" i to niezależnie od wieku...
          Sądziłam że można na tym forum liczyć na jakąś życzliwą radę, tym bardziej, że
          mój post chyba nikogo nie atakuje, a wydawało mi się, że fajnie byłoby się
          dowiedzieć jakie Wy macie "bieżące zachcianki".
          Poza tym skoro musi być w kazdym poście złośliwość to ok: mówi się CZEGO się
          chce w życiu, czasownik "chcieć" łączy się z dopełniaczem a nie biernikiem
          • Gość: Richelieu* Re: URODZINY troche OFFtopic IP: *.zyg2.brewet.pl / *.zyg2.brewet.pl 25.08.05, 11:58
            w życiu nie zadałam tego pytania "co byś zrobiła na moim miejscu", bo słusznej
            opinii mogłabym oczekiwać tylko od identycznej osoby jak ja. Nie ma
            identycznej, więc po grzyba mi opinia kogoś, kto przez inny pryzmat spojrzy na
            mój problem. Złośliość? Ee, tylko niedowierzanie, że jednak z cielęctwa się nie
            wyrasta, z psiapsiółstwa też. Ta ostatnia, w wrsji normalnej nie infantylnej,
            ma nas wspierać, ale nei załatwiać za nas rzeczy
      • lestka Re: URODZINY troche OFFtopic 25.08.05, 12:00
        ja uwielbiam dostawac rzeczy pod prysznic i da kapieli :D i moge miec tego
        naprawde duze ilosci... nie przeszkadza mi to w niczym :D
      • Gość: sumire Re: URODZINY troche OFFtopic IP: 213.17.128.* 25.08.05, 12:04
        Bilet lotniczy do Hongkongu - gdybym mogła wybierać.
        W ogóle coś związanego z pasjami moimi.
        • papryczka_ag Re: URODZINY troche OFFtopic 25.08.05, 12:04
          Cyfrową lustrzankę Nikona :)
          • edavenpo Re: URODZINY troche OFFtopic 25.08.05, 12:09
            Nowego iPod'a z kolorowym wyswietlaczem bo moj mini wyglada juz staroswiecko ;-)
          • Gość: aga Re: URODZINY troche OFFtopic IP: *.chello.pl 25.08.05, 12:11
            obawiam się że moi prezentodawcy mogli by zmięknąć przy takiej propozycji :)))
            • Gość: sumire Re: URODZINY troche OFFtopic IP: 213.17.128.* 25.08.05, 12:23
              Ha, no widzisz, a ja bym właśnie to powiedziała, gdyby kto pytał :) szczęśliwie
              nie muszę kombinować, bo moja rodzina i przyjaciele świetnie wiedzą, co mnie
              kręci niemożebnie, stąd zawsze dostaję prezenty specyficzne, ale idealne.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka