Dodaj do ulubionych

Kobieta idealna ?

26.12.05, 12:46
film.onet.pl/N,25125,5,0,0,galeriao.html ?
Obserwuj wątek
    • bitch.with.a.brain Re: Kobieta idealna ? 26.12.05, 12:51
      prod-style.advancepubs.net/print/slideshow20247/type/BACKSTAGE/photo/17
      prod-style.advancepubs.net/print/cm_person1415BACKSTAGECELEBRITYDETAILPARTYRUNWAY/type/PERSON_SEARCH/photo/50
      piekna jest
      • all_she Re: Kobieta idealna ? 26.12.05, 12:54
        dla mnie wcale ona nie jest piekna...
        • bitch.with.a.brain Re: Kobieta idealna ? 26.12.05, 12:55
          jal ubie taka oryginalna,niepowtarzalna urode.Jest wyjatkowa,albo uważa sie ja
          za piekna,albo za okropnie brzydką.Dla mnei fascynująca.
          • dziewice Re: Kobieta idealna ? 26.12.05, 13:28
            tutaj.. hmm ble
            www.teatry.art.pl/!rozmowy/idealistka.htm
            tutaj.. hmm mniam mniam
            www.foksal.com.pl/new/gal-15-1-1-160.php
            agnieszka.dygant.filmweb.pl/Agnieszka,Dygant,filmografia,Person,id=8405
            film.onet.pl/1495,,Agnieszka_Dygant,osoba.html
            zniewala..
      • dziewice Re: Kobieta idealna ? 26.12.05, 12:58
        mieseczka 0, ulozenie stop sugeruje ze jest dziewica ? :)

ciezko powiedziec jaka jest - tona makijarzu :)
        • bitch.with.a.brain Re: Kobieta idealna ? 26.12.05, 12:59
          ma wyglad porcelanowej laleczki:)
          • stephen_s Re: Kobieta idealna ? 26.12.05, 13:01
            > ma wyglad porcelanowej laleczki:)

No właśnie... Prawdę mówiąc, zupełnie mi się to nie podoba.
            • bitch.with.a.brain Re: Kobieta idealna ? 26.12.05, 13:03
              Z bardziej typowych podoba mi sie Angelina Jolie, Zeta-Jones, a także pewna
              koleżanka z UW:)
              • stephen_s Re: Kobieta idealna ? 26.12.05, 13:05
                Angelina Jolie ma typ urody wulgarno - bezwstydnej, ale bywa to zaletą (vide:
                demoniczna królowa w "Aleksandrze"). Zeta - Jones nie robi na mnie żadnego
                wrażenia.

Zagraniczną kobietą idealną jest Cate Blanchett. Howgh :)
                • bitch.with.a.brain Re: Kobieta idealna ? 26.12.05, 13:07
                  Na mnie Angelina robi inne wrażenie:)
                  Dla kogos jest wulgarnie demoniczna,ale przy tym ma w sobie cos niesamowicie
                  kobiecego.Bardzo sexy:)
                  • stephen_s Re: Kobieta idealna ? 26.12.05, 13:10
                    OK, ona jest sexy, nawet aż za bardzo. Nie lubię kobiet ostentacyjnie
                    sexy... :) Poza tym, jej seksowność jest nachalna i dosłowna...
                  • dziewice Re: Kobieta idealna ? 26.12.05, 13:10
                    ale nie kazdy zna filmowe (?) gwiazdy :) mnie te nazwiska nic a nic nie mowia.

ale o co chodzi z ta kolezanka z uw?
                    • bitch.with.a.brain Re: Kobieta idealna ? 26.12.05, 13:12
                      Ja lubie doslownosc,bo jako kobieta wiem,że pod tym kryje sie cos,czego nie
                      dostrzega ktos, kto zatrzyma sie na poziomie wulgarno - demonicznym:)

a kolezanka z UW...coż,jest piekna, ale nei jest gwiazda filmową.Jej z pewnoscia
                      tez nei znasz:)
                      • stephen_s Re: Kobieta idealna ? 26.12.05, 13:19
                        > a kolezanka z UW...coż,jest piekna, ale nei jest gwiazda filmową.Jej z
                        > pewnoscia
                        > tez nei znasz:)

Ja chętnie poznam koleżankę z UW :)
                        • bitch.with.a.brain Re: Kobieta idealna ? 26.12.05, 13:20
                          a nie ma:)
                          Szukaj jej sobie sam:)
                          • stephen_s Re: Kobieta idealna ? 26.12.05, 13:21
                            Co za niekooperatywność... :)))
                            • bitch.with.a.brain Re: Kobieta idealna ? 26.12.05, 13:21
                              Mala podpowiedź: IKP
                              • stephen_s Re: Kobieta idealna ? 26.12.05, 13:23
                                No to już coś :)
                          • snegnat Re: Kobieta idealna ? 26.12.05, 13:21
                            Co jest Bitch... nie chcesz się bawić w swatkę?;-P
                            • bitch.with.a.brain Re: Kobieta idealna ? 26.12.05, 13:23
                              nie chce,zreszta nie wiem czy potrafi ktorys docenic taka cudowna kobiete jak ta
                              dziewczyna
                              • stephen_s Re: Kobieta idealna ? 26.12.05, 13:23
                                Zawsze możemy się przekonać :)
                              • snegnat Re: Kobieta idealna ? 26.12.05, 13:24
                                > nie chce,zreszta nie wiem czy potrafi ktorys docenic taka cudowna kobiete jak t
                                > a
                                > dziewczyna

A po za jej urodą co jest w niej takiego, że uważasz ją za cudowną i dlaczego
                                myślisz, że żaden facet jej nie doceni ?
                                • bitch.with.a.brain Re: Kobieta idealna ? 26.12.05, 13:29
                                  Nie umiem uzasadnic.Nigdy nei maiłeś tak,że w obecności jakiejs kobiety czules
                                  ,że masz miekkie nogi, nie wiesz co sie dzieje,a jej uśmiech pamietasz caly dzien?
                                  • stephen_s Re: Kobieta idealna ? 26.12.05, 13:33
                                    Ja tak miałem, ja, ja :)
                                    • bitch.with.a.brain Re: Kobieta idealna ? 26.12.05, 13:34
                                      No to już rozumiesz:)Tego sie nie da uzasadnic
                                      • stephen_s Re: Kobieta idealna ? 26.12.05, 13:35
                                        No, ale w tej sytuacji tym bardziej chciałbym Twoją koleżankę poznać :)))))
                                        • bitch.with.a.brain Re: Kobieta idealna ? 26.12.05, 13:36
                                          Ja jej nawet za dobrze nie znam...
                                        • dziewice Re: Kobieta idealna ? 26.12.05, 13:39
                                          Szfefan, a nie probowales
                                          cafe.gazeta.pl/cafe/0,0.html?t=11356007534577542898 ?

igigi
                                      • dziewice Re: Kobieta idealna ? 26.12.05, 13:36
                                        ok, ale to Ty mialas nogi z waty. A facetowi moga sie juz nogi miekkie nie
                                        zrobic :).
                                        • bitch.with.a.brain Re: Kobieta idealna ? 26.12.05, 13:37
                                          No o tmy mowie,to zawsze jest indywidualne.
                                    • kochanica-francuza Re: Kobieta idealna ? 26.12.05, 17:49
                                      stephen_s napisał:

> Ja tak miałem, ja, ja :)
                                      >
                                      Jak czytał moje posty, haha :-)))
                                  • snegnat Re: Kobieta idealna ? 26.12.05, 13:44
                                    Nigdy nei maiłeś tak,że w obecności jakiejs kobiety czules
                                    > ,że masz miekkie nogi, nie wiesz co sie dzieje,a jej uśmiech pamietasz caly dzi
                                    > en?

Nie, nigdy. Widać nie spotkałem odpowiedniej kobiety :-D
                                    • bitch.with.a.brain Re: Kobieta idealna ? 26.12.05, 13:44
                                      no to biegiem do IKPu:)
                                      • snegnat Re: Kobieta idealna ? 26.12.05, 13:46
                                        > no to biegiem do IKPu:)

A co to jest i gdzie to coś znajdę?:-)
                                        • bitch.with.a.brain Re: Kobieta idealna ? 26.12.05, 13:47
                                          mysl,szukaj,google uzyj:)
                                          • snegnat Re: Kobieta idealna ? 26.12.05, 13:48
                                            www.ikp.uw.edu.pl/
                                            No dobra, już wiem co to jest, ale tam jest masa różnych koiet, po czym poznam
                                            Twoją koleżankę?
                                            • bitch.with.a.brain Re: Kobieta idealna ? 26.12.05, 13:49
                                              nie szukaj "mojej" znajdź swoj ideal
                                              • snegnat Re: Kobieta idealna ? 26.12.05, 13:50
                                                A może Twoja koleżanka tym ideałem jest..?;-P
                                                • bitch.with.a.brain Re: Kobieta idealna ? 26.12.05, 14:02
                                                  Może..szukaj jej:)
                                                  • snegnat Re: Kobieta idealna ? 26.12.05, 14:06
                                                    Pomogłabyś chociaż. Daj jakieś zdjęcie, albo numer telefonu ;-P
                                                  • dziewice Re: Kobieta idealna ? 26.12.05, 14:32
                                                    (22)913
      • bleman Re: Kobieta idealna ? 26.12.05, 17:09
        Ciekawe czy jak idzie po schodach to jej tynk sie obsypuje ;-))))
    • stephen_s Tu jest kobieta idealna!!! 26.12.05, 13:03
      www.gudejko.pl/html_pl/Wolszczak_Grazyna.html

Kto się ośmieli nie zgodzić? ;)
      • bitch.with.a.brain Re: Tu jest kobieta idealna!!! 26.12.05, 13:04
        jestem za!!!!!
        • dziewice Re: Tu jest kobieta idealna!!! 26.12.05, 13:10
          mysle, ze jestem o 10-15 lat za mlody by oceniac takie Kobiety :)
          • bitch.with.a.brain Re: Tu jest kobieta idealna!!! 26.12.05, 13:10
            oceniasz 10 letnie??:)
            • dziewice Re: Tu jest kobieta idealna!!! 26.12.05, 13:12
              hmmm jezeli ktos urodzil sie 1958 to ma prawie 50 lat, jezeli ja mam 26 to chyba
              jest yasne :), mlodsze mnie raczej nie kreca :)
              • totalna_apokalipsa Re: Tu jest kobieta idealna!!! 26.12.05, 13:21
                Jak ktoś urodził się w `58 roku to ma 47 lat, co nie zmienia faktu, że jest to
                piekna kobieta , niezaleznie od wieku...włąsnie piękno polega na tym, ż ejest
                piękne, a nie jest piekne , jak ma 20 lat...To zaden problem niezle wyglądać jak
                się ma 20 lat, wyglądać tak jak Wolszczak w jej wieku, to po prostu to cos.
                • dziewice Re: Tu jest kobieta idealna!!! 26.12.05, 13:30
                  a nie byloby dziwne, ze krecilaby mnie Kobieta prawie dwa razy starsza ode mnie?
                  • bitch.with.a.brain Re: Tu jest kobieta idealna!!! 26.12.05, 13:31
                    Nie:)
                    • dziewice Re: Tu jest kobieta idealna!!! 26.12.05, 13:34
                      gdy w wieku 17 lat bylem z kobieta ktora byla odemnie o 10-11 lat starsza moj
                      znajomy z kanady powiedzial mi ze max to jest wiek Twojej matki i tego sie bede
                      trzymal :).
                  • totalna_apokalipsa Re: Tu jest kobieta idealna!!! 26.12.05, 13:35
                    Szczerze, to nie..Ona nie może byc dwa razy starsza od ciebie, bo musiałaby mieć
                    ...78 lat:))))))
          • stephen_s Re: Tu jest kobieta idealna!!! 26.12.05, 13:11
            Uroda pewnych kobiet jest ponadczasowa :)
    • snegnat Re: Kobieta idealna ? 26.12.05, 13:16
      www.allstarz.org/salma/010.htm
      I kto się odważy niezgodzić..? ;-)
      • dziewice Re: Kobieta idealna ? 26.12.05, 13:31
        mamy oceniac twarz, ramiona czy piersi, a moze biodra?
        • bitch.with.a.brain Re: Kobieta idealna ? 26.12.05, 13:35
          to co dla ciebie w wygladzie kobiety najwazniejsze:)
          • dziewice Re: Kobieta idealna ? 26.12.05, 13:37
            zapach i osobowosc :)
            • bitch.with.a.brain Re: Kobieta idealna ? 26.12.05, 13:38
              Zapach?Np Moschino Love Love??:)
              • dziewice Re: Kobieta idealna ? 26.12.05, 13:40
                perfumy to moze sobie kazda Kobiety kupic :) tu chodzi o cos innego :)
                • bitch.with.a.brain Re: Kobieta idealna ? 26.12.05, 13:40
                  tak, myjcie sie dziewczyny,bo nei znacie dnia ani godziny:)
      • totalna_apokalipsa Re: Kobieta idealna ? 26.12.05, 13:38
        Na tym zdjeciu to oceniamy Photo shopa, ------> jak retusz jest za nachalny to
        robi się włsnie takie piersi jak okragłe arbuzy i taką talię jak u 12
        latki...Litości, jakis palant to robił..
        • bitch.with.a.brain Re: Kobieta idealna ? 26.12.05, 13:39
          Takie piersi to też efekt odpowiedniego stanika oraz makijazu jasnym i ciemnym
          pudrem.Żeby miec taka talie dzien przed zdjeciami pije sie wylacznei wode,a do
          zdjecia wciaga brzuch.Fotoszop to tylko "wyciaga"
        • snegnat Re: Kobieta idealna ? 26.12.05, 13:45
          Ja tu nie dałem zdjęcia do oceny tylko kobietę. Możesz poszukać sobie innych
          zdjęć i na każdym Salma będzie ładna :-)
          • bitch.with.a.brain Re: Kobieta idealna ? 26.12.05, 13:46
            no na zdjeciac łatwo byc ładna,nawet ja to umiem:)
            • snegnat Re: Kobieta idealna ? 26.12.05, 13:47
              > no na zdjeciac łatwo byc ładna,nawet ja to umiem:)

Wiem ;-P
              Salmy osobiście nie spotkałem, więc trudno mi stwierdzić czy nie na zdjęciach
              też ładnie wygląda :-)
    • stephen_s Kobieta idealna numero dos :) 26.12.05, 13:41
      cate.blanchett.filmweb.pl/Cate,Blanchett,galeria,PersonGaleria,id=6495

I co Wy na to? :)
      • dziewice Re: Kobieta idealna numero dos :) 26.12.05, 13:43
        wspaniale
        ".."
        500 Internal Server Error
        Spokojnie, to tylko "awaria" ;)

Z racji nadprogramowej liczby maniaków filmowych, którzy w tej samej sekundzie
        chcą skorzystać z tej strony, serwer dostał zadyszki. Spróbuj za moment i...

Nie Panikuj!
        ".."
        • stephen_s Re: Kobieta idealna numero dos :) 26.12.05, 13:45
          Bez paniki! Daj Refresh i wejdzie...
    • stephen_s Odwracając wątek - mężczyźni idealni? 26.12.05, 13:45
      Dwie propozycje:

christian.bale.filmweb.pl/Christian,Bale,galeria,PersonGaleria,id=3238

david.wenham.filmweb.pl/David,Wenham,galeria,PersonGaleria,id=40002

Co drogie panie na to? :)
      • bitch.with.a.brain Re: Odwracając wątek - mężczyźni idealni? 26.12.05, 13:46
        brevheart.tripod.com/photo2.htm
        • stephen_s Re: Odwracając wątek - mężczyźni idealni? 26.12.05, 13:47
          No bez jaj :)))))
          • bitch.with.a.brain Re: Odwracając wątek - mężczyźni idealni? 26.12.05, 13:48
            no co,dalam link,moze nei jest to najlepsze zdjecie,ale chodzi o osobe.
            Bo oceniamy faceta idealnego ze wzgledu na wyglad,reszty tu nei wliczam
            • stephen_s Re: Odwracając wątek - mężczyźni idealni? 26.12.05, 13:49
              Ależ ja właśnie nie rozumiem, jak Mike Tyson może być "idealnym mężczyzną" pod
              względem wyglądu...
              • totalna_apokalipsa Re: Odwracając wątek - mężczyźni idealni? 26.12.05, 13:54
                Mike Tyson to może być idealny, wybaczcie mi niepoprawnośc , w dziedzinie:
                człowiek najbardziej zblizowny wyglądem do naszego człekokształtnego przodka ...:P

A ja bym postawiła tak:
                www.ego4u.com/images/literature/oscar-wilde.png

• snegnat Re: Odwracając wątek - mężczyźni idealni? 26.12.05, 13:56
                  Oceniać tu mamy wygląd czy twórczość faceta?
                  • totalna_apokalipsa Re: Odwracając wątek - mężczyźni idealni? 26.12.05, 13:59
                    Tu oceniam wygląd:)))
                    Chociaż twórczośc do dopiero coś:)
                    • snegnat Re: Odwracając wątek - mężczyźni idealni? 26.12.05, 14:03
                      Jeżeli ja jako facet mogę oceniać wygląd innego faceta, to stwierdzam, że nie
                      jest on urodziwym mężczyzną.
                      • totalna_apokalipsa Re: Odwracając wątek - mężczyźni idealni? 26.12.05, 14:07
                        No to ty tak stwierdzasz- dla mnie to jest ideał tego, jak powinien wyglądać facet:)
                        • snegnat Re: Odwracając wątek - mężczyźni idealni? 26.12.05, 14:09
                          > No to ty tak stwierdzasz

No masz rację ;-P
                          • totalna_apokalipsa Re: Odwracając wątek - mężczyźni idealni? 26.12.05, 14:11
                            No, więc jak widać na załączonym obrazku, nie ma ideałów wspólnych dla
                            wszystkich:)))) i bardzo dobrze, bo byłoby piekielnie nudno.
                            • snegnat Re: Odwracając wątek - mężczyźni idealni? 26.12.05, 14:13
                              > No, więc jak widać na załączonym obrazku, nie ma ideałów wspólnych dla
                              > wszystkich:)))) i bardzo dobrze, bo byłoby piekielnie nudno.

I znowu musze stwierdzić, że masz rację :-)
        • snegnat Re: Odwracając wątek - mężczyźni idealni? 26.12.05, 13:49
          King Kong we własnej osobie ;-P
          • stephen_s Re: Odwracając wątek - mężczyźni idealni? 26.12.05, 13:51
            NO proszę. Nawet na feministycznym forum wychodzi, że kobiety wolą King Konga!
            • snegnat Re: Odwracając wątek - mężczyźni idealni? 26.12.05, 13:52
              Ten King Kong to damski bokser. Widać kobiety jednak takich lubią ;-P
              • bitch.with.a.brain Re: Odwracając wątek - mężczyźni idealni? 26.12.05, 13:54
                wiedzialam,ze o tym bedzie.Oceniam tu jego wygląd,nie zachowanie
                • snegnat Re: Odwracając wątek - mężczyźni idealni? 26.12.05, 13:56
                  Większość facetów, którzy wyglądają tak jak on, czyli jak góra mięsa, jest
                  napakowana sterydami, których efektem ubocznym jest między innymi wysoki poziom
                  agresji.
                  • bitch.with.a.brain Re: Odwracając wątek - mężczyźni idealni? 26.12.05, 13:58
                    I dlatego takich oglądam z daleka:)
                    • snegnat Re: Odwracając wątek - mężczyźni idealni? 26.12.05, 14:04
                      Z daleka najbezpieczniej ;-P
                • stephen_s Re: Odwracając wątek - mężczyźni idealni? 26.12.05, 14:03
                  Ale Tyson nawet z wyglądu jest tragiczny...
                  • bitch.with.a.brain Re: Odwracając wątek - mężczyźni idealni? 26.12.05, 14:06
                    Znawca meskich ciał sie znalazł:)
                    • stephen_s Re: Odwracając wątek - mężczyźni idealni? 26.12.05, 14:08
                      No i jak mam na to odpowiedzieć? Powiem, że jakoś tam znam się na męskich
                      ciałach, to za geja mnie wezmą... :))))
                    • stephen_s Ujmę to tak... 26.12.05, 14:09
                      ... niewielu jest mężczyzn, z którumi na twarze bym się NIE zamienił - i Tyson
                      jest jednym z nich :))))
      • dziewice na przyklad JA :) 26.12.05, 13:51
        ale nie wiem czy wczorajsze zdjecia z telefonu moglbym pokazac publicznie :)
      • bitch.with.a.brain Re: Odwracając wątek - mężczyźni idealni? 26.12.05, 13:59
        Jak znajde jakies fotki Kwasniewskiego z kampanii wyborczej 1995 to bedzie
        kolejny ideał.Potem sie zestarzal niestety:(
    • bitch.with.a.brain Ideał?:) 26.12.05, 14:00
      Kolejny ideał w mojej wizytówce:)
      • dziewice Re: Ideał?:) 26.12.05, 14:02
        wlasnie, czy to Ty jestes osobiscie w zdjeciu z wizytowki?

bitch.with.a.brain napisała:

> Kolejny ideał w mojej wizytówce:)
        • bitch.with.a.brain Re: Ideał?:) 26.12.05, 14:02
          a zgaduj teraz:)
          • stephen_s Re: Ideał?:) 26.12.05, 14:03
            Poproszę wyraxniejsze zdjęcie ideału, zza tej siatki niewiele widać :)
            • bitch.with.a.brain Re: Ideał?:) 26.12.05, 14:04
              Ideał się schowal za siatką,ale cos tam widać:)
              • stephen_s Re: Ideał?:) 26.12.05, 14:05
                Eee tam. Spode łba patrzy i twarz ma zacienioną... :) Proszę o lepsze ujęcie :)
                • bitch.with.a.brain Re: Ideał?:) 26.12.05, 14:12
                  Ideał musi być troche tajemniczy:)
                  • stephen_s Re: Ideał?:) 26.12.05, 14:13
                    A podobno lubisz dosłowność :))))))))))))))
                    • bitch.with.a.brain Re: Ideał?:) 26.12.05, 14:14
                      Naprawde chcesz doslownosci?:)
                      • stephen_s Re: Ideał?:) 26.12.05, 14:15
                        Skoro ideał lubi dosłowność, to niechże ideał zaprezentuje się nam w całej
                        swojej dosłowności :)

A ja powiem, czy ideałowi dosłowność pasuje, czy też jednak odrobinę
                        wiktorianizmu zalecę :))))))
    • stephen_s Kobieta idealna III :))) 26.12.05, 14:01
      www.nightwish.com/gallery/displayimage.php?album=89&pos=1
      www.nightwish.com/gallery/displayimage.php?album=16&pos=3
      www.nightwish.com/gallery/displayimage.php?album=6&pos=15
      • bitch.with.a.brain Re: Kobieta idealna III :))) 26.12.05, 14:01
        niee
        • stephen_s Re: Kobieta idealna III :))) 26.12.05, 14:04
          Yes yes yes, cytując premiera Marcinkiewicza :))))
          • bitch.with.a.brain Re: Kobieta idealna III :))) 26.12.05, 14:05
            Mister Marcinkiewicz to do wątku o idealnym mężczyźnie:)
            • totalna_apokalipsa Re: Kobieta idealna III :))) 26.12.05, 14:10
              Minister Marcinkiewicz to raczej do jakiegoś waku Tada o Radiu Maryja:)
      • dziewice Re: Kobieta idealna III :))) 26.12.05, 14:23
        Kobieta jest po lewej czy prawej stronie zdjecia ?:)
        • stephen_s Re: Kobieta idealna III :))) 26.12.05, 14:25
          Nie wyśmiewać się z boskiej Tarji!!! :))))
    • dziewice Re: Kobieta idealna ? / part IV 26.12.05, 14:29
      film.onet.pl/N,25125,1,1,0,galeriao.html
      film.onet.pl/N,25125,2,0,0,galeriao.html
      film.onet.pl/N,25125,4,0,0,galeriao.html
      film.onet.pl/N,25125,6,0,0,galeriao.html
      film.onet.pl/N,25125,18,0,0,galeriao.html
      film.onet.pl/N,25125,20,0,0,galeriao.html
      Czy ona ma meza ?
    • dziewice Re: Kobieta idealna ? - Brodzik VS Dygant? 26.12.05, 14:37
    • dziewice Re: Kobieta idealna ? 26.12.05, 14:52
      minela juz chwila od rozpoczecia rozmowy a raczej wymiany zdjec idealnych Kobiet
      i mezczyzn. Ale o czy sam wyglad jest tu najwazniejszy? Wroce jeszcze na chwile
      do przypadku Dygant, Ona ma obecnie 32 lata. Zapewnie w wieku 20-28 lat
      wygladala zupelnie inaczej. Jak wiec z tak wielu wybrac te ktora w jej wieku
      bedzie tak piekna Kobieta?
      • bitch.with.a.brain Re: Kobieta idealna ? 26.12.05, 14:54
        Mysle,ze neiktore z wiekiem ładnieja.Były gdzies fotki gwiazd amerykanskich
        teraz i 15 lat temu:)
        • dziewice Re: Kobieta idealna ? 26.12.05, 14:56
          amerykanskie gwiazdy to zupelnie inny temat, mowie o Kobietach z polski - te sa
          najpiekniejsze.

To oczywiste ze z wiekiem pieknieja i ten idealny wiek przypada na 27-35 rok zycia..
          bitch.with.a.brain napisała:

> Mysle,ze neiktore z wiekiem ładnieja.Były gdzies fotki gwiazd amerykanskich
          > teraz i 15 lat temu:)
          • bitch.with.a.brain Re: Kobieta idealna ? 26.12.05, 14:57
            To zalezy u kogo,ale pocieszasz mnie.Choc z drugiej strony jeszcze prawie 5 lat
            czekania na urode mnie czeka:)
            • dziewice Re: Kobieta idealna ? 26.12.05, 14:59
              niestety.. jeszcze 5 lat musisz poczekac, jestes za mala :)
              • bitch.with.a.brain Re: Kobieta idealna ? 26.12.05, 15:02
                ale szybko rosnę:)
                • dziewice Re: Kobieta idealna ? 26.12.05, 15:07
                  tak widac, na zdjeciu wygladalas na 175.. :)

ale tutuaj chodzi o dojrzalosc cery.. oczu.. i wszystkich tych rzeczy ktore
                  zniewalaja..
            • snegnat Re: Kobieta idealna ? 26.12.05, 15:02
              > To zalezy u kogo,ale pocieszasz mnie.Choc z drugiej strony jeszcze prawie 5 lat
              > czekania na urode mnie czeka:)

Ty chyba nie masz lustra w domu. Ty nie musisz czekać :-)
              • bitch.with.a.brain Re: Kobieta idealna ? 26.12.05, 15:03
                mam lustro zamkniete w szafie:)
                • snegnat Re: Kobieta idealna ? 26.12.05, 15:06
                  No to je wyjmij i się w nim przejrzyj.

Ps. Czy mogłabyś przysłać mi jeszcze kilka swoich zdjęć? Chce sobie album zrobić ;-P
                  • dziewice Re: Kobieta idealna ? 26.12.05, 15:08
                    a ile zdjec chcesz umiescic na jednej stronie albumu?
                  • bitch.with.a.brain Re: Kobieta idealna ? 26.12.05, 15:10
                    to odbierz maila i rob:)
                    • dziewice Re: Kobieta idealna ? 26.12.05, 15:13
                      CZY TO SEN? czy ja snie? mam w skrzynce Twoje zdjecia? a jesli okarzesz sie tak
                      piekna ze oniesmielony nie bede juz mogl z siebie wydusic slowa?
                      • bitch.with.a.brain Re: Kobieta idealna ? 26.12.05, 15:13
                        nie ty:)
                        • dziewice Re: Kobieta idealna ? 26.12.05, 15:15
                          i to niby ma byc sprawiedliwe?
                          • bitch.with.a.brain Re: Kobieta idealna ? 26.12.05, 15:15
                            czy ja jestem socjalistka,żeby kazdemu dawac wedlug jego potrzeb?:)
                            • dziewice Re: Kobieta idealna ? 26.12.05, 15:16
                              ale czy ja to jestem kazdy?
                              • bitch.with.a.brain Re: Kobieta idealna ? 26.12.05, 15:18
                                a czy mnie prosiles?co ja sie bede narzucac...
                                • dziewice Re: Kobieta idealna ? 26.12.05, 15:21
                                  a gdybym poprosil, a Ty bys mi odmowila - to jak ja bym sie czul? lepiej nie
                                  bede nawet probowal :)
                                  • bitch.with.a.brain Re: Kobieta idealna ? 26.12.05, 16:32
                                    proście a bedzie wam dane:)
                                    • dziewice Re: Kobieta idealna ? 26.12.05, 16:34
                                      albowiem dane zostanie tym co nie prosili, a zyli w cnocie i pokorze.
                    • stephen_s Prośba 26.12.05, 15:51
                      A czy ja mógłbym też zobaczyć jakieś Twoje zdjęcia? Pytam poważnie...
                      • totalna_apokalipsa Re: Prośba 26.12.05, 16:00
                        To jest niesprawiedliwe..jak kazdy ma dostać, to ja też!!!
                        • dziewice Re: Prośba 26.12.05, 16:07
                          totalna a moze Ty nam przeslesz?
                          • snegnat Re: Prośba 26.12.05, 16:11
                            Jestem za. Totalna prześlij nam swoje foto :-P
                            • dziewice Re: Prośba 26.12.05, 16:12
                              hmm a masz wlosy krotkie czy dlugie? do szyji? do ramion? czy do pasa? i czy
                              zwiazane czy rozpuszczone? a moze zaplecione w warkocz?
                              • snegnat ??? 26.12.05, 16:14

• dziewice Re: ??? 26.12.05, 16:19
                                  nie ciesz sie Snegat to pytanie nie bylo do Ciebie, tylko do Totalnej :)
                                  • totalna_apokalipsa Re: ??? 26.12.05, 16:27
                                    Nic nikomu nie będę wysyłać:P

Bitch with brain miała wysłać , a nie jakaś tyraliera od tyłu z zaskoczenia:P

Długie , do pasa, obecnie rozpuszczone.
                                    • snegnat Re: ??? 26.12.05, 16:32
                                      Totalna, nie wstydź się. Wyślij zdjęcie :-)
                                      • abaddon_696 Re: ??? 26.12.05, 16:33
                                        Hipokryta. Mi nawet nie chciałeś wieku podać:(
                                        • snegnat Re: ??? 26.12.05, 16:35