neuvellene 20.09.05, 17:32 Czy istnieją sklepy, na które jesteście ewidentnie "uczulone"? Do których weszłyście raz, i więcej tego doświadczenia nie macie zamiaru powtarzać? Ja mam uraz do Orsaya ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
n_nicky Re: Sklepy "alergiczne" 20.09.05, 18:43 Colloseum ale nigdy nie mówię nigdy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hanureku Re: Sklepy "alergiczne" 20.09.05, 19:41 nidy nie mowie nigdy :) kiedys niecierpialam Orsay'a ale byl to jedyny sklep w ktorym znalazlam krawat jakiego szukalam od miesiecy :) Colloseum tez nicierpialam, ale kupuje tam rozne opaski do wlosow i bizuterie ktora jest tam tania. gdyby mieli wieksza rozmiarowke to napewno kupilabym kilka t-shirtow z 'Ulicy sezamkowej' :) Ravel - nienawidzilam go przez kolekcje Arkadiusa, ale ostatnio wyszperalam (doslownie, bo byl schowany za jakas plansza reklamowa :) )fajny kaszkiet w kratke, ktory pasuje mi do zakietu i spodni :) aaa, jedynym sklepem ktorego nie lubie byl Adler (ten niemiecki dom "mody" ? ), Bogu dzieki ze go zlikwidowali bo na te lateksowe kurtki z futrem a la dalmatynczyk juz nie moglam patrzec... Odpowiedz Link Zgłoś
regata7 Re: Sklepy "alergiczne" 21.09.05, 13:38 Wszystkie te, w których jest ciasno, stojaki blisko siebie, nie można swobodnie przechodzić, a ubrania tak ściśnięte, że trzeba wywlec, żeby obejrzeć (przez to często podarte, brudne). Parę razy weszłam, i jeszcze szybciej wyszłam (to chyba było H&M, Orsay..) Odpowiedz Link Zgłoś
inecita Re: Sklepy "alergiczne" 21.09.05, 13:42 Orsay - z powodu toczącej się od miesięcy sprawy o nieuznaną reklamację Pimikie - nigdy mi się nic nie podobało (pachnie Orsayem) Wiele sklepów z butami zwłaszcza polskich (Ryłko, ButS, Kameleon...) Do tej pory miałam złe zdanie o sklepach Colosseum ale ostatnio zaczynam zmieniać Qiuosque - niby fajne a przy bliższych ogledzinach przestaje mi się podobać Marks&Spencer - astronomiczne sumy, gigantyczne rozmiary Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Sklepy "alergiczne" 21.09.05, 13:48 jest taki sklep hmm jak on sie nazywa telly cos tam, zawsze glosna muzyka za glosna a panie wyrywaja ciuch z reki i odnosz do przymiezalni... pewnie zarzadzenie odgorne ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mariposa18 Re: Sklepy "alergiczne" 21.09.05, 14:31 taljy welji czy jak to sie nazwya!kupilam sweter na ktory mialam uczulenia:)) ale ciuchy ogolnie odpychajace i rczej tam nie wchodze!nie lubie tez reserved i tatum!ogolnie mam 5 -6 sklepow ulubionych i do nich laze!pewnie duzo trace, bo moze znalazlabym cos fajnego! Odpowiedz Link Zgłoś
mepi_aries Re: Sklepy "alergiczne" 21.09.05, 20:57 oczywiscie szeroko opisany tu juz ORSAY, nie znaosze tez ButS (kupilam dwie pary butow i obydwie reklamowalam) oraz RESERVED z tegoz samego powodu (piekna polarowa bluza to byla....do pierwszego prania) Odpowiedz Link Zgłoś