Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

możecie atakować

17.06.06, 23:46
    odnośnie kompleksów.. no za cholerę się ich pozbyć nie mogę! A kiedyś gwiazdą byłam.. Nic nie leży, wszystko oszpeca, a ostatnio dowiedziałam się, że nie jestem jesień tylko (często mylona z jesienią) południowa zima. We wszystkim mi źle, niewygodnie, we wszystkim grubo (173cm i 54kg !!!) Korby na punkcie mody nie mam, ale jak człowiek chcę wyglądać. Jak ja wam zazdroszczę pewności siebie, braku kompleksu i tego, że ciuchy jak na was szyte są...
    :(
    Obserwuj wątek
      • kochanica-francuza Re: możecie atakować 17.06.06, 23:50
        możemy. 173 i 54 kg - jesteś gruba wprost potwornie, sprawdź, czy nie masz
        anoreksji, skoro tak siebie widzisz.
        • yamajka Re: możecie atakować 17.06.06, 23:53
          nie powiedziałam, ze gruba tylko że grubo wyglądam. A dodałam wymiary, żeby właśnie absurd podkreślić.
          Atak się zaczął rozumiem...
          • cala_w_kwiatkach Re: możecie atakować 18.06.06, 00:14
            jak to ciuchow na ciebie nie ma? ja mam wzorst i wage zblizona do ciebie i
            problemu z rozmiarami nie mam
          • kochanica-francuza Re: możecie atakować 18.06.06, 15:21
            yamajka napisała:

> nie powiedziałam, ze gruba tylko że grubo wyglądam.

To jest wątek z cyklu "Piszcie jak najwięcej, że jestem szczupła i śliczna" czy
            naprawdę masz problemy z oceną własnego wyglądu?

Nie możesz grubo wyglądać przy takich wymiarach, żebyś pękła.

A dodałam wymiary, żeby wła
            > śnie absurd podkreślić.
            > Atak się zaczął rozumiem...

Straszne!!!
          • kochanica-francuza Re: możecie atakować 18.06.06, 15:23
            yamajka napisała:

> nie powiedziałam, ze gruba tylko że grubo wyglądam.

przepraszam, nie rozumiem. gdzie różnica? ja mam rozmiar 44, wyglądam grubawo i
            jestem grubawa. ale jak ktoś ma twoje wymiary, to jest szczupły i wygląda szczupło.

nie można jednocześnie być grubym i wyglądać szczupło ani na odwrót
      • jadwinio Re: możecie atakować 18.06.06, 00:14
        hm, chyba Twoje ogolne samopoczucie nie jest najlepsze, skoro masz takie podejscie
        ja miewam kryzyzsy dot. wygladu zawsze w polaczeniu z innymi kryzysami (ot, taki naturalny skutek uboczny) nie zebym Ci przypisywala od razu jakies sklonnosci depresyjne:)
        mysle ze przejdzie wraz z chmurami na niebie
        pzdr.
      • nessie-jp Re: możecie atakować 18.06.06, 00:49
        Dysmorfofobia!!!

Może być taki atak? :)

Kobito, ja mam dziesięć cm mniej niż ty i ważę dziesięć kilo więcej, a czuję się
        szczupło. Ciuchów takich jakby się chciało to nigdy i nigdzie nie ma na nikogo,
        bo kobieta wybredną jest. :)

Jeżeli to ci się utrzymuje dłużej, a nie jest chwilową chandrą, to może zapisz
        się na kilka sesji do psychologa - o duszę też trzeba dbać, nie tylko o ciałko ;)
        • xtrania Re: możecie atakować 18.06.06, 06:20
          Powiem ci tak...jeśli człowiek nie ma żadnych problemów to sobie je wymyśla. Ja
          czuję sie najbardziej kobieco ze wszystkich kobiet świata przy wzroście 165 i
          wadze 53. I jestem o mojej atrakcyjności stale zapewniana. Z czego to sie
          bierze- ano z tego, że nie jestem wiecznie narzekającym skwaszonym marudą. I
          jeszcze jedno--pomysl jak błahe są te twoje problemy przy chorobach, tragediach
          rodzinnych, biedzie, otyłosci i tysiacach innych rzeczy. Aż wstyd tak narzekac,
          ciesz sie życiem bo jest tylko jedno.
          • kochanica-francuza a ciuchy to na mnie są szyte jak cholera nt 18.06.06, 15:31
      • kochanica-francuza Re: możecie atakować 18.06.06, 16:43
        miałam taką , pożal się BOże, koleżankę. Ładna, zgrabna, wskakiwała w jakiś
        ciuch, po czym następowało pół godziny gibania przed lustrem i natrętne pytania:

- Ale nie wyglądam głupio?

- Ale na pewno wyglądam grubo!

- Oooo, jak grubo wyglądam, tu mi tłuszcz widać! (i ciągnie się baba za skórę)

- Ale mogę tak iść?

- Ale ty wyglądasz lepiej!

- Ale nie wyglądam grubo?

Ten post jest cóś w tym stylu...
      • kolorowa_diablica Re: możecie atakować 18.06.06, 16:44
        załamała bym sie na Twoim miesjcu i pobiegła na casting do "chcę być piekna 2"
        wklaj nam tu swoje zdjęcie, to Ci powiemy, czy grubo wyglądasz, czy nie :)))
      • hadidza Re: możecie atakować 18.06.06, 17:03
        Po prostu zrezugnuj z tego forum,dobrze ci radzę.Nawet przy wadze 40kg będziesz za gruba.
      • cioccolato_bianco Re: możecie atakować 18.06.06, 17:12
        gruba to moze nie jestes.. ale niska z pewnoscia!
        • xtrania Re: możecie atakować 18.06.06, 17:36
          cioccolato_bianco napisała:

> gruba to moze nie jestes.. ale niska z pewnoscia!
          >

BUAHAHAHAHAHA BUAHAHAHAHAA No nie mogę...ale jaja na tym forum :) Taaaa
          najlepiej 2m z hakiem i 40 kilo wagi :)
          • hiii Re: możecie atakować 18.06.06, 17:42
            xtrania napisała:

> cioccolato_bianco napisała:
            >
            > > gruba to moze nie jestes.. ale niska z pewnoscia!
            > >
            >
            > BUAHAHAHAHAHA BUAHAHAHAHAA No nie mogę...ale jaja na tym forum :) Taaaa
            > najlepiej 2m z hakiem i 40 kilo wagi :)

tekst cioccolato_bianco to taki żart był. ironiczny. dobry.
            trochę dystansu zalecam
            • xtrania Re: możecie atakować 19.06.06, 19:24
              hiii napisała:

> xtrania napisała:
              >
              > > cioccolato_bianco napisała:
              > >
              > > > gruba to moze nie jestes.. ale niska z pewnoscia!
              > > >
              > >
              > > BUAHAHAHAHAHA BUAHAHAHAHAA No nie mogę...ale jaja na tym forum :) Taaaa
              > > najlepiej 2m z hakiem i 40 kilo wagi :)
              >
              >
              >
              > tekst cioccolato_bianco to taki żart był. ironiczny. dobry.
              > trochę dystansu zalecam

NO co ty nie powiesz...
      • starawyjadaczka Re: możecie atakować 18.06.06, 17:22
        No proszę, dopiero pierwsze upały, a juz niekótrym na dynię sie rzuciło... :)

To tego, ten, noo.....
        Jakieś palki, linki, kastety?
        Iiiiii....DO ATAKUUUUU!!!
      • hiii Re: możecie atakować 18.06.06, 17:43
        jak nic jakiś adorator by Ci się przydał:))) flirt poprawia samoocenę jak
        niewiemco
        pozdrawiam i życzę lepszego nastroju
      • yamajka Re: możecie atakować 18.06.06, 21:25
        no, bardzo mało pozytywnych, pocieszających odpowiedzi..
        Chyba was przeceniłam.
        problem jaki by nie był, jest problemem.
        Tak, tak, ten jest błachy i w ogóle. Wasze problemy typu "jakie majtki założyć do białej spódnicy" są poważne.
        Moj błąd i moja strata czasu na tym forum.
        • pump_it_up Re: możecie atakować 18.06.06, 21:53
          ile masz lat? jezeli jestes nastolatka to prawdopodobne jest to, ze Ci
          przejdzie, gdy bedziesz strasza, dojrzala w miare kobieta. chociaz istnieje
          mozliwosc, ze nadal bediesz siedziec, np. w swoje urodziny, przed lustrem i
          wyliczac i biadolic nad swoimi niedoskonalosciami, jak ja na ten przyklad haha.
          • a.adriana Re: możecie atakować 18.06.06, 22:52
            moim zdaniem to dobra waga do tego wzrostu.
            ale jesli rzeczywiscie tak zle sie z tym czujesz to polecam fitness, rower,
            bieganie, duzo owocow, malo slodyczy i zobaczysz ze szybko bedzie ok :)
        • nadinka_nadinka Re: możecie atakować 18.06.06, 22:50
          yamajka napisała:

> no, bardzo mało pozytywnych, pocieszających odpowiedzi..
          > Chyba was przeceniłam.
          > problem jaki by nie był, jest problemem.
          > Tak, tak, ten jest błachy i w ogóle. Wasze problemy typu "jakie majtki założyć
          > do białej spódnicy" są poważne.
          > Moj błąd i moja strata czasu na tym forum.

podpowiem ci z doswiadczenia :-) stajesz przed lustrem [codziennie] i powtarzasz
          sobie, ze jestes laska. na poczatku moze wydawac sie to co najmniej glupie, ale
          po jakims czasie, zalezy od indywidualnych predyspozycji, zaczyna dzialac. ot,
          takie male pranie mozgu ;-)
          btw dla mnie taki wstrzasem i momentem pozbycia sie komplekow byl moment w
          ktorym rozwiazywalam z bratem jakis glupi test w babskiej gazecie. wieki temu to
          bylo, jeszcze w lo. na pytanie "czy jest a/ladniejszy od innych, b/ taki sam,
          c/brzydszy" brat odpowiedzial, ze jest ladniejszy :D a ja pomyslam, ze skoro z
          tych samych genow to tez jestem ladniejsza od innych :D
          • a.adriana Re: możecie atakować 18.06.06, 22:54
            acha, tez tak czasem mam ze wydaje mi sie ze we wszystkim wygladam grubo,
            okropnie i w ogole nie powinnam wychodzic inaczej z domu niz w worku i torebce
            na glowie ;P nie jestes sama ;)
          • pump_it_up Re: możecie atakować 18.06.06, 23:12
            hm... fajnie, ze na Ciebie afirmacja zadzialala, u mnie sie sprawdzilo na
            krotki czas.
            • kochanica-francuza a ja WYGLąDAM grubo! 18.06.06, 23:15
              jestem, by tak rzec, na skraju atrakcyjności... mierzę 168 cm, a ile ważę, to
              tylko na maila, bo inaczej laparówa napisze o tym 1249 razy.

no i co? i pstro! ciuchy na mnie nie leżą? a to dopiero zacofany kraj, że
              ciuchów na mnie nie ma!

a problemy to my malutka mamy... to forum jest dla wielu odskocznią...
      • ell9 Re: możecie atakować 19.06.06, 19:37
        yamajka! Mam identyczną wagę i wzrost. W życiu nie pomyślałam, że mogę wygladać
        za grubo. Raczej na odwrót. YAMAJKA jesteś CHUDA! CHUDA! CHUDA! We wszystkim
        wygladasz chudo! nie grubo! chudo! czy Ty tego nie widzisz? Jesteś chuda.
      • ell9 Re: możecie atakować 19.06.06, 19:37
        może szczupła :-)
      • lovely_mya Re: możecie atakować 20.06.06, 10:30
        Idź do lekarza na literę P :)))
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka