madzianj 29.09.06, 15:04 chce jutro pojechac do tego outletuale nie wiem czy warto jakie sa tam sklepy warte odwiedzenie?i czy ceny sa outletowe??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monikas28 Re: outlet w piasecznie 29.09.06, 15:09 cóż.... ja tam byłam dla Almi Decora ( nawiasem mówiąc w Jankach - to były obniżki...) ale zajrzałam i do "ciuchowych" sklepów- jak dla mnie nic nadzwyczajnego- obniżki małe- 15-30 % a firmy raczej nie w mym guście- może z wyjątkiem MEXX... Na polskim rynku Factory w Ursusie jest zdecydowanie najlepsze- zarówno pod względem sklepów jak i "outletowości" cen... No i nie podoba mi się to centrum w Piasecznie architektonicznie- kiczowate jakby:) Odpowiedz Link Zgłoś
iwonaaaa Re: outlet w piasecznie 29.09.06, 15:22 jeżei chodzi o wygląd outletu w piasecznie i ursusie wg mnie ten w piasecznie jest ciekawszy. Jeżeli chodzi o zawartość sklepów i ceny zgadzam się z monikąs28 Odpowiedz Link Zgłoś
iwonaaaa Re: outlet w piasecznie 29.09.06, 15:23 za wcześnie mi się wiadomość wysłała. Chcę jeszcze napisać - wycieczki nie polecam> Odpowiedz Link Zgłoś
monikas28 Re: outlet w piasecznie 29.09.06, 15:35 iwonaaaa napisała: > jeżei chodzi o wygląd outletu w piasecznie i ursusie wg mnie ten w piasecznie > jest ciekawszy a widziałaś iwonko portrety panów założycieli w hali "jedzeniowej" pod kopułą główną centrum w Piasecznie?- śmialiśmy się ze znajomymi pół dnia:)))) to było rzeczywiście ciekawe...te koński brązowe zębiska itd:))))... mi bardziej jednak odpowiadają zgrzebno -industrialne klimaty factory niż podrabianie warszawskiej (?) starówki:) pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś