maadz 13.10.06, 15:22 j.pudelek.pl/p/2006/10/12/225714.jpg uuu.. ale wpadka ;p i to wszystkie 3 jak jeden mąż ;d Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cioccolato_bianco Re: sandaly + rajstopy 13.10.06, 15:25 moze to reklama jakiejs gatty? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
neskaj Re: sandaly + rajstopy 13.10.06, 18:21 A co myslicie o bardzo grubych kolorowych rajstopach do sandalow, oczywiscie jako efekt zamierzony? Albo do piptołów? Odpowiedz Link Zgłoś
bridget_07 Re: sandaly + rajstopy 13.10.06, 18:28 Moze to wygladac ciekawie, nie powiem neskaj:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: sandaly + rajstopy 13.10.06, 18:30 hehe, tez o tym pomyslalam jak zobaczylam to zdjecie!! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: sandaly + rajstopy 13.10.06, 18:45 prawdziwa 'rozpacz w zolte paski' Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: sandaly + rajstopy 13.10.06, 18:51 tralalumpek napisała: > prawdziwa 'rozpacz w zolte paski' ale paski sa modne i bermudy tez, wiec wyglada jak kazdy widzi ale przynajmniej jest modna;)) Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: sandaly + rajstopy 13.10.06, 19:00 kazda z nich jest na swoj sposob tragiczna ta z lewej: to takiej sukienki nigdy takie ciemne rajtuzy ;) ta srodkowa: pomijajac fasony ma takie pomieszanie kolorow ze tylko arena cyrkowa jes pozostaje ... ta pani po prawe stronie: jezeli to stroj wieczorowy to chyba tylko do sypialni Odpowiedz Link Zgłoś
akusia Re: sandaly + rajstopy 13.10.06, 20:25 a ja lubie "cyrkowe" mieszanie kolorow:)(zeby tylko sie nie gryzlo;]) co do butow z odkrytymi placami i rajstp to takie mocno kryjace czemu nie?:D ha! te wszystkie pseudo zasady noszenia niektorych ciuchow sa strasznie ograniczjace;/ Odpowiedz Link Zgłoś
maadz Re: sandaly + rajstopy 13.10.06, 20:32 mocno kryjace moze i tak, zauwazmy jednakowoż, ze zadne z tych na zdjęciu kryjące nie są ;d Odpowiedz Link Zgłoś
chihiro2 Re: sandaly + rajstopy 13.10.06, 20:33 Tez tak mysle. Wedlug mnie kolory ubran tej dziewczyny w srodku sa bardzo spokojne, nic sie nie gryzie. Rzeklabym nawet, ze jest dosc grzecznie ubrana. Te inne mi sie nie podobaja. W ogole nie lubie rajstop, a do sandalkow juz szczegolnie i mysle, ze nie ma potrzeby ich zakladac - widac, ze cieplo tam jest. Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: sandaly + rajstopy 14.10.06, 09:58 chichro, to polskie gwiazdy shołbiznesu;))) od lewej: Edyta Herbuś - tancerka, występuje w "Tancu z Gwiazdami" i stad ja znamy;) Agnieszka Popielewicz - znana z tego ze jest znana, niby prezenterka, niby dziennikarka, tak naprawde znana z tego co ma znanego chlopaka ktory tez jest znany z tego jest jest znany;) Maria Walesa - tak, corka Lecha, ostatnio wystapila w "Tancu z Gwiazdami" Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: sandaly + rajstopy 14.10.06, 10:01 no to SE popatrzylam jeszcze raz na panienki zdecydowanie najlepiej jest welesowna przyodziana ale jak pisalam wczesniej - nietrafiny pomysl jezeli te panie sa znane to ja wole w takim razie ogladac mniej znane ale lepiej przyodziane Odpowiedz Link Zgłoś
chihiro2 Re: sandaly + rajstopy 14.10.06, 10:25 Dziekuje za uswiadomienie mnie :) Osobiscie obstaje przy Popielewicz (to ta srodkowa?) jako najlepiej ubranej. Ale to tak jakby wybierac najlepsze z najgorszych, wiec moze spuscmy zaslone milczenia na te panie. Odpowiedz Link Zgłoś
annie_laurie_starr Re: sandaly + rajstopy 14.10.06, 13:06 Genralnie rajstopy do sandalow i innych peep-toe mnie nie raza. Jesli chodzi o przedstawione panie: Herbus - za ciemno - zgadzam sie z tralaumkiem. Popielewicz - nie pasuje mi ten dol na czarno. Skor juz gora taka kolorowa to lepsze bylyby jakies ciemnozelone buty. Walesowna - sukienka bardzo ladna. Nuty bym zmienila. Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: sandaly + rajstopy 14.10.06, 20:27 Nuty jako buty, czy nuty jako nuty kolorystyczne?? :) U tej blondynki z szerokimi ustami (Wałęsówna, tak?) Odpowiedz Link Zgłoś
maggi9 Re: sandaly + rajstopy 14.10.06, 22:31 nessie-jp napisała: wywalanie na wierzch żywoczerwonego, błyszczącego, wielgachnego > odciska na małym palcu u stopy wydaje mi się... jakby tu... nietrafionym wybore > m > estetycznym. :/ > > No, no ale masz oko:) Odpowiedz Link Zgłoś
h.e.r.m.i.o.n.a Re: sandaly + rajstopy 15.10.06, 14:32 Na ulicach widuje sie gorsze polączenia sandałków z rajstopami. Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene wdziek i styl 15.10.06, 14:51 img183.imageshack.us/img183/8663/potockamkw8.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: wdziek i styl 15.10.06, 14:53 img227.imageshack.us/img227/5129/frytkagv8.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: wdziek i styl 15.10.06, 15:29 ta panienka na drugim planie jest niezla, szalik , torba na d.., i te plecy! w polaczeniu z gumofilcami Odpowiedz Link Zgłoś
perseidaa Re: sandaly + rajstopy 15.10.06, 21:04 jak zobaczyłam to zdjęcie też od razu rzuciły mi się w oczy te "rajtki" :P Odpowiedz Link Zgłoś
daggy4 Re: sandaly + rajstopy 16.10.06, 10:16 do sandalow na slupkach teraz sie nosi: img89.imageshack.us/img89/4692/mjxe5.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
emila40 Re: sandaly + rajstopy 16.10.06, 12:21 Fatalnie, cieniutki rajstopki i sandałki. Co innego grube, kryjące rajstopy, najlepiej jeszcze kolorowe i piptoły. Ale co do tej grubiutkiej pani, zapomniałam jej nazwiska i to uważam, że okej, bo i paluchy z przodu zakryte i rajstopy kolorystycznie dopasowane do sukienki, bo już i wiek nie ten, żeby świecić gołą łydą. Odpowiedz Link Zgłoś
agula2006 Re: sandaly + rajstopy 16.10.06, 13:44 mnie jakoś rajstopy + sandałki nie rażą, oczywiście jeżeli rajstopy nie mają wzmocnienia na palcach. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaczernia Re: sandaly + rajstopy 16.10.06, 14:12 Sandałki i rajstopy? I cóż w tym złego? Mnie to nie razi:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
mirror43 Re: sandaly + rajstopy 19.10.06, 20:03 Rajstopy (a nie rajtuzy ;/ ) + sandalki, a wlasciwie peepshoes to akurat najnowszy trend. Tak samo laczenie niedopuszczalnych do tej pory kolorow, wzorow itp. Ale tej pani w srodku chyba sie to nie udalo;) A bialy jest jak najbardziej dopuszczalnym strojem wieczorowym np. w kasynie. Odpowiedz Link Zgłoś