madzia.7 18.12.06, 15:08 Czy mozne isc w eleganckich stylowych kozakach na sylwka do klubu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alex_koz Re: w kozakch na sylwka 18.12.06, 15:32 isc mozna, ale ja wybralabym polbuty Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: w kozakch na sylwka 18.12.06, 15:47 mozna. chociaz obawiam sie tych 'elegankich i stylowych'..;) Odpowiedz Link Zgłoś
sigrid.storrada Re: w kozakch na sylwka 26.12.06, 22:10 pomijając kwestię mody.. czy nie będzie Ci za gorąco jak sobie w kozakach potańcujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
adriado Re: w kozakch na sylwka 27.12.06, 10:16 Ja bym nie poszła. Byłam na imprezie andrzejkowej w lokalu i była kobieta ubrana w ładną satynową sukienkę i kozaki, dziwnie to wyglądało. Odpowiedz Link Zgłoś
justi54 Re: w kozakch na sylwka 27.12.06, 10:36 Ja bym poszła nawet na bal. Wyglądałabym inaczej niż 80% balowiczek w małych lub balowych czarnych. Na wszelki wypadek wziełabym inne zapasowe buty na zmianę. Zresztą zawsze tak robię jak mam ważne wyjście w samochodzie czeka zapasowa kreacja i buty na wszelki wypadek. Nie wiem czy widziałaś kiedyś Grażynę Torbicką ubraną przez chyba Macieja Zienia w piekną białą lejącą suknię z rozpie..ikiem z boku i w cudownych białych kozaczka z delikatnej biłej skórki za kolano. Wyglądała szałowo i zakasował wyglądem wszystkie inne bardziej strojne kiecki. Odpowiedz Link Zgłoś
ksenia23 Re: w kozakch na sylwka 27.12.06, 11:23 Pewnie, ze mozna. A jesli poniej bedziesz na stronie www.bialekozaczki.pl to nie placz o tym na forum ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
justi54 Re: w kozakch na sylwka 27.12.06, 11:28 Autorka postu nic nied wspomina o białych kozaczkach. To ja przytoczyłam przykład Grażyny Torbickiej. Może masz jej zdjęcie. Białe kozaczki były hitem 20 lat temu z kawałkiem i na pewno kiedyś wrócą nie jako obciach tylko jako klasyt mody. Odpowiedz Link Zgłoś
krysia_laska Torbicka 27.12.06, 11:48 proszę, oto zdjęcie Torbickiej we wspomnianej wyżej kreacji wyglądała szałowo, ale cóż, nie każdy jest Torbicką img401.imageshack.us/img401/6804/torbickadun7.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: Torbicka 27.12.06, 16:53 swietny stroj mimo ze w tej bieli stwarza nieco slubny efekt, i tak przepiekny Odpowiedz Link Zgłoś
doremisol Re: Torbicka 27.12.06, 20:53 Oj, bo Torbicka rzeczywiście pięknie się trzyma. Wyjątkowo! Mnie się podobają takie: www.highheels.com.pl/shop/index.php?m=produkt&i=110. Tyle, że narazie nie mam kasy. Odpowiedz Link Zgłoś
justi54 Re: Torbicka 28.12.06, 09:40 I co ksenia podobają Ci się białe kozaczki Torbickiej czy też należy je umieścić na podanej przez Ciebie stronie? Właśnie takie wyjątki są przykładem że można wyglącać odjazdowo a nawet elegancko w rzeczach które okresowo uchodzą za obciachowe. Teraz śmiejemy się z białych kozaków ale za jakiś czas będą szczytem może nie elegancji ale będą modne. Jestem stara i już kilka razy w swoim życiu przerabiałsam wzloty i upadki różnych stylów np. lata 80 szał na jablonex noszony od rana do wieczora i do wszystkiego - ale kto to pamięta. Odpowiedz Link Zgłoś
ksenia23 Re: Torbicka 28.12.06, 20:40 Ojej szkoda, ze nikt nie zauwazyl, ze zrobilam "oczko". A co do bialych kozakow to nie podobaja mi sie. Mam do tego prawo. Odpowiedz Link Zgłoś
magdalena268 Re: w kozakch na sylwka 28.12.06, 15:18 pewnie ze mozna isc w kozakach-ale stylowych.bedziesz sie wyrozniac a to najwazniejsze.chyba nie chcesz wygladac jak inne panienki-czulenka, te sprawy? Zaloz smialo, udanej zabawy! Odpowiedz Link Zgłoś