e-tulipanek 16.01.13, 19:36 Witam serdecznie, Poważnie myślę nad rezygnacją z pracy w Polsce i wyjazdem do Anglii. Czy w tym roku zacznę pracę za granicą? Pozdrawiam i z góry dziękuję. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wyka_ptasia Re: Emigracja 18.01.13, 08:32 Pokazał się i wyjazd i praca. Jeśli takie są twoje marzenia , życzę aby się spełniły. Odpowiedz Link
e-tulipanek Re: Emigracja 18.01.13, 10:07 Bardzo dziękuję. Trochę boję sie zostawić wszystko i wyjechać. Chcę jednak spróbować. Odpowiedz Link
wyka_ptasia Re: Emigracja 20.01.13, 08:33 Każdy by się bał. To przecież oderwanie od korzeni. Wielu się powiodło i juz nigdy tu nie wrócą na stałe. Trzeba dobrze rozeznać swoje szanse i tamtejsze zaplecze. Odpowiedz Link
e-tulipanek Re: Emigracja 20.01.13, 15:26 To prawda, dziękuję. A czy byłoby to dużym nietaktem, gdybym spytała czy w tym roku spotkam mężczyznę, z którym stworzę związek? Odpowiedz Link
wyka_ptasia Re: Emigracja 20.01.13, 16:38 Mężczyzna się pokazał, raczej ciepła pora roku, najpierw poznanie się, a po jakimś czasie spotykanie, w każdym razie pojawia się jakaś zwłoka czasowa. Odpowiedz Link
czu-jka Re: Emigracja 20.01.13, 16:49 A to jakaś nowa znajomość czy ktoś już mi znany? Odpowiedz Link
wyka_ptasia Re: Emigracja 23.01.13, 10:23 Powiem, że nad tym bym się zastanawiała, bo karta Słońce na spotkanie wyszła na czas teraźniejszy i też zastanawiałam sie, czy to nie dotyczy kogoś, kto już gdzieś jest na twojej orbicie. Odpowiedz Link
e-tulipanek Re: Emigracja 23.01.13, 17:29 Dziękuję. Jest jeden mężczyzna, o którym myślę, ale od miesiąca nie mam z nim kontaktu. Mieszka za granicą, ale pewnie to nie o niego chodzi. Odpowiedz Link
wyka_ptasia Re: Emigracja 26.01.13, 13:26 Tego nie potrafię powiedzieć. Najwyżej można połozyć karty za jakiś czas znowu. Odpowiedz Link