Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

ech sylwester...

29.12.06, 12:37
    ide na jakas wieksza impreze sylwestrowa, ale raczej zadne balety,
    organizowana prywatnie. mam lekki dylemat ubraniowy, zakladam taka bardziej
    elegancka bluzeczke, spodnie w kant grafitowe i.. czy moge zalozyc do tego
    oficerki? wyglada to wszytsko razem dobrze, ale czy wypada na sylwka
    oficerki? pomozcie...
    Obserwuj wątek
      • dakota77 Re: ech sylwester... 29.12.06, 12:43
        Bylo juz tu ostatnio wiele pytan o kozaki na sylwestra. Oprocz kwestii czy wypada jest inna- na pewno bedzie ci wygodnie? Poza tym to wszystko brzmi raczej jak stroj codzienny do biura niz na impreze.
        • anna_deszczowa Re: ech sylwester... 29.12.06, 12:53
          chodzi o to ze po prostu nie wiem co tam zastane, wole sie ubrac "posrednio" bo
          moze sie okazac ze ludzie przyjda w dzinsach, a moze byc tak ze jakos bardziej
          elegancko... sama nie wiem...
          • dakota77 Re: ech sylwester... 29.12.06, 12:57
            A nie mozesz zapytac gospodarzy czy innych gosci, jak zamierzaja sie ubrac? Tak byloby najlepiej. Niedopasowanie stroju do okazji- zarowno ubranie sie za zwyczajnie, jak i zbyt balowo- jest nieeleganckie. Moze ubierz sie bardziej wizytowo- jaka elegancka spodnica, ladne czolenka?
            • anna_deszczowa Re: ech sylwester... 29.12.06, 13:00
              nie wiem ile masz lat i w jakim towarzystwie sie obracasz, ale ja mam 22 i w
              moim towarzystwie nie ma czegos takiego jak "ubranie wizytowe". dlatego jesli
              wszytscy potraktuja sylwestra jak zwykla impreze i przyjda w jeansach itp to ja
              w swoich spodniach na kant juz i tak bede wygladac "niepasujaco" ;)
              ale dzieki za rady.
              • dakota77 Re: ech sylwester... 29.12.06, 13:10
                Lat mam 30 i o ile mnie pamiec nie zawodzi kiedy mialam 22 lata zdarzalo mi sie ubierac na wizytowo:). Wydawalo mi sie, ze kazdy kiedys znajduje sie w takiej sytuacji, ale widocznie sie myle. Powtarzam to samo co wczesniej- zapytaj kogos, jakie stroje sa planowane. Wlasnie dlatego, zeby w zadna strone sie nie wyrozniac.
      • magdalena268 Re: ech sylwester... 29.12.06, 13:03
        moim zdaniem wypada jesli pasuje to tym lepiej
      • krakowianka_87 Re: ech sylwester... 29.12.06, 17:22
        na Twoim miejscu zrezygnowałabym z oficerek na koszt ładnych, wieczorowych
        butów, w których sądze będzie Ci dużo wygodniej :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka