Dodaj do ulubionych

wizażysta wrocław

IP: *.171.20.194.edial.pl 03.04.08, 17:33
czy może mi ktoś polecić dobrego wizażyste z wrocławia?slyszalam cos
o panu piotrze z pasazu pod blekitnym sloncem-byla ktoras z was u
niego???
Obserwuj wątek
    • agnieszka503 Re: wizażysta wrocław 23.02.09, 22:29
      Z czystym sumieniem polecam Pana Piotra z Pasażu Pod Błękitnym
      Słońcem. Jest rewelacyjny, w tym co robi. Jestem zachwycona uzyskanym
      efektem podczas mojego ślubu, a także trwałością i profesjonalizmem
      wykonanego makijażu. POLECAM!!!
      • Gość: enigma22 Re: wizażysta wrocław IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.02.09, 15:20
        ja polecam panią Ewelinę www.prestiz.eu
        Malowała mnie na ślub i już nigdzie więcej nie pójdę
    • Gość: KAROLINA Re: wizażysta wrocław IP: *.elektrosat.pl 08.03.09, 19:29
      Polecam świetną wiżystkę pani Paulina nr.661742714
    • Gość: motylek55 Re: wizażysta wrocław IP: *.54.18.98.static.telsat.wroc.pl 16.03.09, 15:34
      Ja polecam www.lookandfeel.pl
      Zdjęcia mówią same za siebie :)
      • Gość: ewa Re: wizażysta wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.09, 23:20
        z tego co widziałam uzywa przewaznie kosmetykow chanel,helena rubinstein,dior
        itp.drogie i dobre:)ogolnie pracuje dla douglasa w galerii ale przyjmuje tez
        prywatnie ostatnio malowała moja znajoma do slubu i była zadowolona,chyba nie ma
        stronki internetowej ale zawsze przynosi jakies zdiecia jak ktos chce zobaczyc
        jej prace.wiem tez ze zajmuje sie charakteryzacja widziałam zdiecia i jestem pod
        wrazeniem:) mam nr.tel.506137521 lepiej wysyłac sms z zapytaniem o makijaz
        zawsze oddzwania.
    • Gość: chmurcia4 Re: wizażysta wrocław IP: *.wroclaw.mm.pl 17.03.09, 21:59
      z czystym sercem polecam p. Barbarę Romer
      www.przewodnikmp.pl/oglo/kosmetyka/kosmetyka/barbara.php
      malowała mnie na ślub (dodam że bez makijażu próbnego - "na żywca")
      było super: dobrej jakości kosmetyki, makijaż dobrany do cery-włosów-
      kreacji (wytrzymał jeszcze następnego dnia), no i na bierząco mówiła
      co robić i z czym z czym łączyć na przyszłość

polecam
      • Gość: Asia Re: wizażysta wrocław IP: *.tktelekom.pl 17.05.09, 12:16
        witam, kiedy Cię malowała Pani Basia? Umówiłam się z nią ale nie wiem czy dobrze wybrałam bo przeczytałam wiele negatywnych opini na jej temat :(
      • Gość: ewa Re: wizażysta wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.09, 23:00
        dziewczyny najlepsza wizazystke z wrocławia jaka znam jest pani agata na codzien
        w douglasie w galerii dominikanskiej malowała mnie na slub i na sylwestra bylam
        zachwycona tylko trzeba dzwonic przynajmniej 2tyg.wczesniej. 506 137 521.
        • Gość: asia Re: wizażysta wrocław IP: *.tktelekom.pl 05.06.09, 15:42
          Ewo czy mogłabyś powiedzieć coś więcej o P.Agacie (jakich kosmetyków używa, ile bierze za makijaż itp.) Z góry dziękuje.
          • Gość: ewa Re: wizażysta wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.09, 23:24
            a za makijaz bierze roznie to zalezy czy slubny czy na inna okazje,za slubny od
            mojej znajomej wziela 70 zł,ale słyszalam tez ze normalnie to do 100 zł.a pan
            młody za darmo bo z tego co mowila to tam nie ma makijazu tylko wyrownanie cery
            czy cos w tym stylu:)
    • fidelicja Re: wizażysta wrocław 12.06.09, 10:55
      BARDZO POLECAM P.Zofię-ma doswiadczenie-i jest naprawde super- efekt
      był olsniewający :)!!!, pracuje na kosmetykach-głownie MAC-a (w
      2008 - pracowała i malowała w firmowym salonie w Magnolii). zdjecia
      jej prac na necie do znalezienia-widziałam- wpisując w wyszukiwarke
      Zofia Gluzińska.
      a tel. o ile nie zmieniła to :501779586
      NAPRAWDE WARTO!
      • Gość: kasia 28 Re: wizażysta wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.10, 20:55
        a ja nie polecam tej pani zofi, malowała moją siostre a efekt był tragiczny:(
        oglądałyśmy jej zdjęcia na necie i są super ale to tylko świetna obróbka na
        "żywo"makijaż beznadziejny. ja natomiast byłam u pana piotra z pasazu i byłam
        bardzo zadowolona:)
    • Gość: Iwona Re: wizażysta wrocław IP: 188.33.201.* 21.07.10, 22:10
      Polecam panią Ewelinę - profesjonalnie pomalowała mnie do ślubu, a moim znajomym wykonywała piękne makijaże wieczorowe. Makijaż trzymał się do poprawin, mimo że mam tłustą cerę :) Jestem nawet na jej stronce!
      www.ewelinajurek.pl
    • Gość: anka80 Re: wizażysta wrocław IP: *.play-internet.pl 08.08.14, 15:55
      osobiście polecam wellonie- na stronie wizażystka wrocław znajdziesz odpowiednie informacje
    • Gość: Margo Ślub IP: *.static.korbank.pl 18.08.14, 20:49
      Ja polecam Panią Agnieszkę 664 161 121, malowała mnie na ślub, świetny makijaż, super trwałość, naprawdę warto.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka