Gość: bzzz IP: *.171.20.194.edial.pl 03.04.08, 17:33 czy może mi ktoś polecić dobrego wizażyste z wrocławia?slyszalam cos o panu piotrze z pasazu pod blekitnym sloncem-byla ktoras z was u niego??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agnieszka503 Re: wizażysta wrocław 23.02.09, 22:29 Z czystym sumieniem polecam Pana Piotra z Pasażu Pod Błękitnym Słońcem. Jest rewelacyjny, w tym co robi. Jestem zachwycona uzyskanym efektem podczas mojego ślubu, a także trwałością i profesjonalizmem wykonanego makijażu. POLECAM!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enigma22 Re: wizażysta wrocław IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.02.09, 15:20 ja polecam panią Ewelinę www.prestiz.eu Malowała mnie na ślub i już nigdzie więcej nie pójdę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAROLINA Re: wizażysta wrocław IP: *.elektrosat.pl 08.03.09, 19:29 Polecam świetną wiżystkę pani Paulina nr.661742714 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: motylek55 Re: wizażysta wrocław IP: *.54.18.98.static.telsat.wroc.pl 16.03.09, 15:34 Ja polecam www.lookandfeel.pl Zdjęcia mówią same za siebie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: wizażysta wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.09, 23:20 z tego co widziałam uzywa przewaznie kosmetykow chanel,helena rubinstein,dior itp.drogie i dobre:)ogolnie pracuje dla douglasa w galerii ale przyjmuje tez prywatnie ostatnio malowała moja znajoma do slubu i była zadowolona,chyba nie ma stronki internetowej ale zawsze przynosi jakies zdiecia jak ktos chce zobaczyc jej prace.wiem tez ze zajmuje sie charakteryzacja widziałam zdiecia i jestem pod wrazeniem:) mam nr.tel.506137521 lepiej wysyłac sms z zapytaniem o makijaz zawsze oddzwania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chmurcia4 Re: wizażysta wrocław IP: *.wroclaw.mm.pl 17.03.09, 21:59 z czystym sercem polecam p. Barbarę Romer www.przewodnikmp.pl/oglo/kosmetyka/kosmetyka/barbara.php malowała mnie na ślub (dodam że bez makijażu próbnego - "na żywca") było super: dobrej jakości kosmetyki, makijaż dobrany do cery-włosów- kreacji (wytrzymał jeszcze następnego dnia), no i na bierząco mówiła co robić i z czym z czym łączyć na przyszłość polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: wizażysta wrocław IP: *.tktelekom.pl 17.05.09, 12:16 witam, kiedy Cię malowała Pani Basia? Umówiłam się z nią ale nie wiem czy dobrze wybrałam bo przeczytałam wiele negatywnych opini na jej temat :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: wizażysta wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.09, 23:00 dziewczyny najlepsza wizazystke z wrocławia jaka znam jest pani agata na codzien w douglasie w galerii dominikanskiej malowała mnie na slub i na sylwestra bylam zachwycona tylko trzeba dzwonic przynajmniej 2tyg.wczesniej. 506 137 521. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: wizażysta wrocław IP: *.tktelekom.pl 05.06.09, 15:42 Ewo czy mogłabyś powiedzieć coś więcej o P.Agacie (jakich kosmetyków używa, ile bierze za makijaż itp.) Z góry dziękuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: wizażysta wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.09, 23:24 a za makijaz bierze roznie to zalezy czy slubny czy na inna okazje,za slubny od mojej znajomej wziela 70 zł,ale słyszalam tez ze normalnie to do 100 zł.a pan młody za darmo bo z tego co mowila to tam nie ma makijazu tylko wyrownanie cery czy cos w tym stylu:) Odpowiedz Link Zgłoś
fidelicja Re: wizażysta wrocław 12.06.09, 10:55 BARDZO POLECAM P.Zofię-ma doswiadczenie-i jest naprawde super- efekt był olsniewający :)!!!, pracuje na kosmetykach-głownie MAC-a (w 2008 - pracowała i malowała w firmowym salonie w Magnolii). zdjecia jej prac na necie do znalezienia-widziałam- wpisując w wyszukiwarke Zofia Gluzińska. a tel. o ile nie zmieniła to :501779586 NAPRAWDE WARTO! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia 28 Re: wizażysta wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.10, 20:55 a ja nie polecam tej pani zofi, malowała moją siostre a efekt był tragiczny:( oglądałyśmy jej zdjęcia na necie i są super ale to tylko świetna obróbka na "żywo"makijaż beznadziejny. ja natomiast byłam u pana piotra z pasazu i byłam bardzo zadowolona:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwona Re: wizażysta wrocław IP: 188.33.201.* 21.07.10, 22:10 Polecam panią Ewelinę - profesjonalnie pomalowała mnie do ślubu, a moim znajomym wykonywała piękne makijaże wieczorowe. Makijaż trzymał się do poprawin, mimo że mam tłustą cerę :) Jestem nawet na jej stronce! www.ewelinajurek.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka80 Re: wizażysta wrocław IP: *.play-internet.pl 08.08.14, 15:55 osobiście polecam wellonie- na stronie wizażystka wrocław znajdziesz odpowiednie informacje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Margo Ślub IP: *.static.korbank.pl 18.08.14, 20:49 Ja polecam Panią Agnieszkę 664 161 121, malowała mnie na ślub, świetny makijaż, super trwałość, naprawdę warto. Odpowiedz Link Zgłoś