sprzedam_kota 06.01.07, 01:57 maz ma jutro urodziny, jaki perfum mu kupic? myslalam o Armanim , jak sadzicie bedzie oki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
delicja11 woda toaletowa ... 06.01.07, 07:58 Po pierwsze nie perfum, a woda toaletowa, w męskich zapachach ne występują pefmumy przynajmnej w polsce, robi je moze 2 marki na swiecie. Po drugie ja Ci nie doradzę nie znając gustu chłopaka co do ulubionych zapachow. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dakota77 Re: woda toaletowa ... 06.01.07, 08:47 Nawet gdyby chodzilo o damski zapach, nie ma czegos takiego jak "perfum"! To slowo ma wylacznie liczbe mnoga "perfumy". Odpowiedz Link Zgłoś
buraczaneusteczka Re: perfum 06.01.07, 10:25 perfum- tak pisza niegramotne wiesniaki po zawodowkach handlujace podrobami na Allegro. mowi sie -perfumy. Odpowiedz Link Zgłoś
heart_of_ice off topic 06.01.07, 14:12 rany:D - zamiast "handlujące podróbami" to przeczytalam "handlujące podrobami" :))))))) Pauli -- bywam na Łysej Górze:) Odpowiedz Link Zgłoś
elka116 Re: off topic 06.01.07, 15:00 ja tez w pierwszej chwili zrozumialam "podrobami:p"... Odpowiedz Link Zgłoś
stara.krupczatka Re: perfum 06.01.07, 16:03 twój mąż ma dzisiaj urodziny a ty dopiero się zastanawiasz co mu kupić?:))) I faktycznie- "perfum" się nie mówi:))))Tylko "perfumy". Odpowiedz Link Zgłoś
stara.krupczatka Re: perfum 06.01.07, 16:11 Przypomniało mi się jak byłam w Ustce- tam był taki sklep z kradzionymi (podrabianymi ) rzeczami, za ladą stał młodzian w dresiku z polipami wyłażącymi z haczykowatego nosa , do połowy łysą głową i podrywał tipsiary albo palił papierosy przed sklepem- zawsze tam był, od rana do wieczora. A ponieważ handlował i perfumami- napis głosił nad ladą" KAŻDY PERFUM PO 110 zł:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Pod CH Wileńska stał facio bez polipów 06.01.07, 16:22 za to ze stoliczkiem, na którym obok towaru stał kawał kartonu wychapany z jakiegoś pudła z krzywym napisem PERFUMY ORGINALNE. Potem facio widać się zapoznał z pisownią odnośnych słów, bo poprawił na "oryginalne", ale w ten sposób, że "Y" napisał na górze, w takiej strzałce skierowanej między R i G. W nowy kawał kartonu nie zainwestował... Odpowiedz Link Zgłoś
sprzedam_kota Re: perfum 06.01.07, 16:39 bardzo dziekuje za odpowiedzi, chodzilo mi o meski zapach Odpowiedz Link Zgłoś