kapitan2002 21.02.07, 21:24 gdzie mogę kupić buty Lacoste, byłem w Arkadii, ale tam nie ma obuwia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
disa Re: Buty Lacoste 21.02.07, 21:26 oj nie polecam... mnie sie po 2dniach rozwalily (galeria mokotow-tam tez jest) poszlam zaniesc do naprawy, a Pani mi z tekstem "ze nie ma co ich zostawiac, bo oni je tylko skleja,a 2 tygodnie beda trzymac" :/ kolezanka miala to samo... ale moze to my mialysmy pecha ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
big2.munich Re: Buty Lacoste 21.02.07, 21:40 Eee... no nie... Disa wez mnie nie zalamuj, bo wlasnie dzis totalnie zaszalalam i m.in. kupilam "snikerki" Lacosta... Moje pierwsze tej firmy... Sa tak supi... Moze moje sie nie rozwala?? Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: Buty Lacoste 21.02.07, 21:45 powaznie... mialy twarda podeszfe, i po 2 dniach A UMOWMY SIE nie lazilam w nich po 15godzin bo biegam w obcasach!!! na bokach poodlazila podeszfa... jak chcesz zrobie Ci ich zdjecie - jak znajde i zobaczysz jak wygladaja po miesiacu chodzenia... pozniej wrzucilam je do pralki :D (nazywam to czyszczenie chemiczne DOMOWE hihihiihi )uzywalam ich juz tylko na spacery z psem.. podeszwa kiepskiej jakosci BARDZO SZYBKO sie scierala... a przyominam, ze ja chodze w obcasowych butach !!! Odpowiedz Link Zgłoś
big2.munich Re: Buty Lacoste 21.02.07, 22:07 Spolonizowalam sobie "sneakers"... Podobne do tych dzis kupilam - tylko, ze moje sa bezowo-blekitne. cgi.ebay.de/Lacoste-Natalia-Schuhe-weiss-Glattleder-Gr-40-NEU_W0QQitemZ120088437066QQihZ002QQcategoryZ23464QQrdZ1QQcmdZViewItem#ebayphotoh osting Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: Buty Lacoste 21.02.07, 22:11 oooo ;] chcialam takie czarne z rozowymi motywami :D ale po urazie psychicznym jakos tak nie moglam... za to chetnie bede sledzila los Twoich :D Odpowiedz Link Zgłoś
big2.munich Re: Buty Lacoste 21.02.07, 22:26 Ja mam taka cicha nadzieje, ze tak sie szybko nie rozleca... Mam piec par "snikerkow" w roznych kolorach... a wiec jest szansa... :-)) Ojej... ja to tylko moge pomarzyc, by biegac w moich "szpilach"... Za duzo "kocich lbow" i dziurek w chodnikach... Dobrze, ze choc moge wieczorami - do samochodu i ... na impreze..;-)) Disa... wow, "matka natura" muuuusiii Cie baaaardzo kochac... Twoja figura to marzenie...!! Ach! Nogi... jak do nieba! Odpowiedz Link Zgłoś
kinky5 Re: Buty Lacoste 22.02.07, 03:22 juz bralam w lapy kilka razy ale zawsze takie jakies delikante sie wydawaly....wiec nie kupilam. No i jak widac miala nosa. Odpowiedz Link Zgłoś
polcia85 Re: Buty Lacoste 22.02.07, 10:05 Nogi super. Gorzej z twarzą i włosami. Odpowiedz Link Zgłoś
kamila29091 Re: Buty Lacoste 22.02.07, 14:16 oj oj, to mialam jakies kiepskie. Moze podrobki?? Ja w swoich chodze juz 3 rok i nic sie nie dzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
madziulkak Re: Buty Lacoste 22.02.07, 12:55 ja moje Lacościki :) uwiellbiam i wydają się być ze stali, całe wakacje w nich przechodziłam (ekploatowane maxymalnie) i są w nienaruszonym stanie! nie wiem, albo ja miałam szczęście, albo ty pechA : pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś