Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

allegro ceny

06.03.07, 22:34
    Hej dziewczyny,wlasnie sobie przegladalam stronke allegro heh...powiem
    sczerze ze niektore z Was sloono przeplacaja;],przykladem jest torba firmy
    h&m na alegro "stoi" w graniach 80-99 zl heh...taka sama widzialam w sklepie
    za niecale 60zl ;]..tak wiec dobrze zastnowcie sie za nim cos
    kupiecie.Pozdrawiam:)
    Obserwuj wątek
      • magdaksp Re: allegro ceny 06.03.07, 22:53
        ameryki nie odkryłaś.my bardzo dobrze o tym wiemy
      • blablakk Re: allegro ceny 06.03.07, 23:00
        Zwroc uwage, ze nie kazdy ma pod nosem np. h&m, bo mieszka na jakiejs wiosce czy w mniejszym miescie, wiec woli przeplacic o te 30 zl wiecej niz telepac sie pol Polski po jedna kiecke. ;) Stad te ceny. ;)
      • rzesa20 Re: allegro ceny 06.03.07, 23:49
        ja widziałam bluzkę zara która kosztuje w sklepie 59, a na allegro ktoś
        wylicytował za 192zł;) już to zresztą pokazywałam na forum

dlatego ja nie licytuję rzeczy na allegro które wiem, że mogę iść do sklepu
        przymierzyć i kupić.
      • foamclene Re: allegro ceny 07.03.07, 00:32
        czy to taki wyrafinowany spam?
        • cioccolato_bianco Re: allegro ceny 07.03.07, 00:46
          wyrafinowany? a gdzie tam ;)
      • inecita Re: allegro ceny 07.03.07, 10:29
        Ostatnio licytowałam welurowe dresy ze złotym napisem na tyłku, miałam zamiar
        chodzic w nich po domu, ustawiłamlicytację do 61 zł, jakiez było moje
        zdziwienie gdy okazało się, że posłży za ponad 90!!!
        • matmam Re: allegro ceny 07.03.07, 11:05
          Ja wogóle nie rozumie niektórych allegrowiczów:)
          Podaje tylko jeden przykład ale jest podobnych mnóstwo.
          Sukienka wysawiona w licytacji:
          www.allegro.pl/item162738413_sliczna_sukienka_tunika_dzianinka_braz_bcm_38.html
          Sukienka w opcji Kup Teraz:
          www.allegro.pl/item172310758_piekna_sukienka_tunika_odcinana_po_biustem_38_m.html
          I o co chodzi:)))?
          • d.blue Re: allegro ceny 07.03.07, 11:10
            ta kiecka jest z bon prix i o wiele tańsza u nich...
            ja tez nie wiem o co chodzi...
            • dakota77 Re: allegro ceny 07.03.07, 11:19
              Allegrowicze czesto licytuja nierozsadnie, to wyraznie widac. Ma mam taka metode- najpier przeszukuje sobie Allegro i dodaje do obserowowanych to, co mnie zainteresuje. Czasem jak sie przejrzy wiecej stron jakiejs kategorii okaze sie, ze taka sama rzecz jest wystawiona taniej albo w kup teraz. Potem na spokojnie porownuje ceny i wybieram najlepsza opcje:). Jezeli rzecz jest wystawiona na licytacji taniej, a we kup teraz drozej, zdarza mi sie licytowac w pierwszej aukcji, ale zawsze tak, by moja oferta byla mniejsza od ceny kup teraz. Po co szalec, skoro rzecz mozna kupic u kogos innego?:)
              • mini_kks Re: allegro ceny 07.03.07, 12:33
                Mnie najbardziej śmieszy, kiedy jakaś rzecz idzie za prawie 200 zł, podczas gdy
                warta jest maksymalnie połowę. No, ale to są przecież rzeczy z "Angli"... :pp
      • miller_77 Re: allegro ceny 07.03.07, 13:34
        jest coś takiego jak lasso.pl - tam można każdą auckję ocenić, skomentować i
        sprawdzić co myślą o niej inni. jakoś mało popularne, ale gdyby opinii było
        sporo to może być całkiem fajne. przynajmniej nie trzeba o każdą rzecz na forum
        wypytywać :)
      • farelkaa Re: allegro ceny 07.03.07, 19:44
        Zanim otwarli H&Ma w Katowicach, najbliższego miałam w Krakowie więc pewnie też
        wolałabym zapłacić trochę więcej. Poza tym niektórzy nie mają możliwości
        porównania cen. Z trzeciej strony, czasem człowiek się tak na coś nakręci ze
        licytuje do oporu (tutaj też górę biorą emocje z chęcią wygrania aukcji:)) ja
        narazie staram się ograniczyć ilość rzeczy kupowanych na allegro, a ubrań już
        (prawie) wcale ;)
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka