zly_kalafiorek 26.05.07, 11:08 o rany! co za chora głowa ;p Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lewulka Dla filmu... 26.05.07, 11:38 ... o wampirach to genialne! Już mi się dupa trzęsie ze strachu na widok tych bladych potworów. Z ust odór rozkładajacego się mięsa, ślady krwi pod pazurami, zimny i trupi wzrok... rewelacja! Redaktor sie nie popisał. Moda przyszłości? Chciałbyś żyć redaktorku w takim świecie? Obudź się!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Pan groza 26.05.07, 15:04 "fekty domino z kolekcji letniej wyprały różne odmiany czerni." Ja tu czegoś nie rozumiem... Czy to jakaś literówka? :) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Pan groza 26.05.07, 18:59 nessie-jp napisała: > "fekty domino z kolekcji letniej wyprały różne odmiany czerni." może "wyparły"? ale też bez sensu Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Pan groza 26.05.07, 19:01 Dla moich rodaków i współobywateli wyobraźnia to zawsze "chora głowa". Inna sprawa, że efekty karabinów maszynowych plus kawałki wstążek z lateksu (zabawa w ostrzał) powodują, że sama mam ochotę do faceta otworzyć ogień. Odpowiedz Link Zgłoś
cryptorchid Re: Pan groza 29.05.07, 17:43 E tam, od razu chora ;) A mi się całkiem podoba ta sukienka w szachownicę. Odpowiedz Link Zgłoś
miss_milkie Re: Pan groza 29.05.07, 19:12 zly_kalafiorek napisała: > o rany! co za chora głowa ;p czemu od razu chora glowa?;) to jest sztuka!:D Odpowiedz Link Zgłoś
tenebre Re: Pan groza 29.05.07, 19:17 Gdybym była Timem Burtonem zrobiłabym film specjalnie pod tę kolekcję. Jako kostiumy filmowe - rewelacja! :) Odpowiedz Link Zgłoś
sigrun Re: Pan groza 30.05.07, 09:09 Teatr Leszka Mądzika odwiedza Silent Hill :-) Jak na sztukę dla sztuki to nad wyraz fascynujące zjawisko ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kamila.ss Re: co on ćpa? 30.05.07, 22:11 328i napisał: > u nas nie ma takich fajnych dragów :] wg mnie to po prostu profanacja mody, nie podoba mi sie, fe. Odpowiedz Link Zgłoś
edavenpo Re: co on ćpa? 30.05.07, 23:26 Eeetam od razu profanacja ;-))) Profanacja mody to jest to sa te 'mega sexi ciuszki' ;-))) (zaraz mnie wytna za spamowanie ;) allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=7001307 Gareth Pugh to jak dla mnie taki enfant terrible - szokuje ale nadaje tez kierunku nowym trendom. W aw 2007 pokazal pare rzeczy ktore da sie nosic (hurra! ;-)) wiec zaczyna sie troche bardziej komercjalnie myslec. Odpowiedz Link Zgłoś