kamisiunia 28.06.07, 23:20 Jak wam sie podoba ta sukienka i gdzie oprócz na wesele mozna ja założyć?: img162.imageshack.us/img162/5669/ggggkopianr3.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kamisiunia Re: Ocena i porada 28.06.07, 23:28 Aaa jesli ktos sie zezlosci ze nie dalam tego do "Wesele 2007" to przepraszam... Wahałam sie i w koncu dalam tu... W sumie nie pytam, czy pasuje na wesele.. tylko co potem z nią... Odpowiedz Link Zgłoś
confused.girl Re: Ocena i porada 28.06.07, 23:46 Szczerze mówiąc to nie potrafię jej sobie wyobrazić na sylwetce. Nie masz innych zdjęć? Bo na tym wygląda na taką zgniecioną szmatkę. Odpowiedz Link Zgłoś
kamisiunia Re: Ocena i porada 28.06.07, 23:57 Nie mam innych, to jest zdjęcie ukradzione z aukcji a mi zepsuł sie aparat :/ Jak założyłam to ta tasiemka była zaraz pod biustem, materiał ladnie się "rozlał" w dół i fason dołu jest trochę bombkowaty - czyli cos modnego ;) Ramiączka mozna położyć na ramiona tak, by je zakryły lub je zmarszczyć na barki. Nie wiem jak bardziej opisać... No i nie wiem, czy ja prasować o_O Może ona taka ma być? Odpowiedz Link Zgłoś
michalina_kowalczyk Re: Ocena i porada 29.06.07, 08:54 Mi się podoba na sylwester możesz to potem założyć albo na romantyczną kolację w domu czy w restauracji. Odpowiedz Link Zgłoś
monikaa13 Re: Ocena i porada 29.06.07, 09:51 na zdjeciu wyglada okropnie, ale moge sobie wyobrazic ze na tobie moze wygladac lepiej, szkoda ze nie ma zdjec na jakiejs osobie Odpowiedz Link Zgłoś
scarlett_07 Re: Ocena i porada 29.06.07, 10:46 Nie wyobrazam jej sobie ani na weselu ani na jakiejs innej imprezie tego typu. Odpowiedz Link Zgłoś
kotek1239 Re: Ocena i porada 29.06.07, 11:26 szczerze to ta sukienka kopjarzy mi sie z jakims balem przebierancow a nie weselem Odpowiedz Link Zgłoś
ciuszek15 Re: Ocena i porada 29.06.07, 11:45 szczerze mówiąc w ogóle mi się nie podoba i nigdzie bym jej nie założyła. :/ Może być na jakiś uroczysty bal, ale styl zdecydowanie nie mój. Odpowiedz Link Zgłoś
michalina_kowalczyk Re: Ocena i porada 29.06.07, 11:59 Takie topiki są w sklepach z rajstopami i bielizną Gatta na przykład właśnie krótkie. Wiem bo sama też takie bardzo lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
campanellla Re: Ocena i porada 29.06.07, 12:03 Kolor na zdjęciu fatalny, ale sama sukienka po założeniu moze byc ok. Odpowiedz Link Zgłoś
michalina_kowalczyk Re: Ocena i porada 29.06.07, 12:08 O jeny coś się poplątało i nie wiem czy to moja wina czy komputera ale ja odpowiadałam na wątku gdzie można kupić krótki top nie modny w dzisiejszej modzie a nie w tym o sukience. Jak to teraz naprawić? Odpowiedz Link Zgłoś
dakota77 Re: Ocena i porada 29.06.07, 18:31 Szczerze? Okropna, niegustowna sukienka. Dobra na bal przebierancow moze. Odpowiedz Link Zgłoś