meduzaa1 do kiedy wyprzedaże? 15.01.08, 08:53 A ja mam inne pytanie: do kiedy te wszystkie wyprzedaże? bo się boję że już nic dla mnie nie zostanie jak się w końcu wybiorę:( Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: do kiedy wyprzedaże? 15.01.08, 11:30 w lutym wejda nowe kolekcje wiec pewnie beda potrzebowali miejsca pewnie do poowy lutego jeszcze poleza wyprzedazowe Odpowiedz Link Zgłoś
kinga044 Re: do kiedy wyprzedaże? 15.01.08, 11:51 w Pasażu Grunwaldzkim we Wrocławiu nabyłam w zeszłym tyg: Stradivarius- zielony golfik - ze 89,99 na 49,99; H&M zielono-białą tuniko-sukienka, świetna wg mnie bo można ją nosić jako sukienkę i też super jest do białych spodni ze 119 na 34,99; w Top Secret bluzka- przezroczysta czarna w cętki z 69.99 na 34.99; w Reservered marynarka z welwetu, na którą już dawno polowałam - z 149 na 83zł; dżinsy zwykłe czarne, nie biodrówki, normalne proste nogawki ( Boże jak się takich naszukałam!!!) w C&A Z 89.99 na 34.99. W sumie jestem bardzo zadowolona, ciuchy wszystkie są dobrej jakości, łaziłam po tym Pasażu 4 dni, ale warto było się naszukać :-) Szkoda tylko, że fajne buty w Zarze mnie ominęły,były jedne super fajne, ale wadliwe były :-( Odpowiedz Link Zgłoś
ensoleillement Re: do kiedy wyprzedaże? 15.01.08, 12:53 Może i poleżą, ale już naprawdę same szmaty:( Ja się wybrałam dopiero wczoraj- i już jest za późno, zostały same resztki z wyprzedaży w rozm 44 i nie znalazłam nic. Odpowiedz Link Zgłoś
rzesa20 Re: Wyprzedaże: gdzie,kiedy, jakie i co kto upolo 16.01.08, 19:29 dziewczyny, zaczęły się już może te większe wyprzedaże z zarze itd?? czy dalej to samo? pytam, bo nie chce na darmo jechać i 'przepłacać' znowu;) w orsay widziałam właśnie na stronce mój płaszczyk który kupiłam za 220, potem była przecena na 140, a teraz już jest za 59, więc chyba coraz bardziej spadają ceny.. Odpowiedz Link Zgłoś
littlefrog Re: Wyprzedaże: gdzie,kiedy, jakie i co kto upolo 16.01.08, 21:49 w Zarze już prawie po wszystkim, króluje nowa kolekcja ;) tylko w kątku pozostały jakieś marne wyprzedażowe resztki. Odpowiedz Link Zgłoś
rzesa20 Re: Wyprzedaże: gdzie,kiedy, jakie i co kto upolo 19.01.08, 09:50 u mnie w zarze nawet jeszcze dość sporo było na wyprzedaży:) kupiłam koszulkę i torbę taką na zakupy z papugą. w orsayu kupiłam spodnie za 49 zł, bardzo podobne do tych co pokazywała tu jedna dziewczyna (takie szersze nogawki mają) chciałam kupić takie same, ale one nie miały kieszonek z tyłu, co mi optycznie powiększało..:) w ogóle to chciałam kupić jakiś krótką kurtkę zimową albo płaszczyk i NIC Odpowiedz Link Zgłoś
kena1 Re: Wyprzedaże: gdzie,kiedy, jakie i co kto upolo 17.01.08, 01:19 biała bluzka koszulowa z krótkim rękawem fajnie skrojona - Galeria Centrum - 49zł czarne proste spodnie z czerwonym paskiem - Promod - 79zł i mój hit: szary klasyczny żakiet (jestem już w posiadaniu spódnicy do kompletu)- Kappahl - przecenione z 200zł na 100zł, z smsem promocyjnym zapłaciłam 50zł :) Odpowiedz Link Zgłoś
kratka-w-kratke Re: Wyprzedaże: gdzie,kiedy, jakie i co kto upolo 19.01.08, 21:39 upolowalam swietna torebke Batyckiej o ksztalcie olbrzymiej portmoneki w kolorze rudym/brazowym. Napalalam sie nad nia od dawna i b dlugo nie chcieli jej przecenic. Jestem zadowolona:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
mia77 Re: Wyprzedaże: gdzie,kiedy, jakie i co kto upolo 19.01.08, 22:37 Kratka, za ile ona? Możesz ją pokazać? Z opisu wygląda, że czegoś takiego właśnie pożądam... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kratka-w-kratke Re: Wyprzedaże: gdzie,kiedy, jakie i co kto upolo 19.01.08, 23:54 cyfrowki u mnie niet, bo jak sie domyslasz cala moja kasa idzie w ciuchy. Pokaze podobne zdjecie z netu www.sklep.batycki.pl/shop.html/detale/1/145.html to jest ten model, ale moja taki kolor jak tu www.allegro.pl/item299521351_batycki_z_bursztynem_nowa.html Na zywo wyglada super, zdjecia tego nie oddaja. No i po przecenie mam ja za 599zl z 1199 (kupilam w Krakowie, troche tam przecenionych torebek maja, ale tylko troche, nie to co kiedys! - zaluje ze wtedy nie szalalam. W ogole Batycka strasznie z cenami podskoczyla. Zawsze duze torby byly za okolo 600zl bez przeceny, teraz sie zorbilo od 900 do 1200, uwazam, ze przesadza, ale jej torby uwielbiam). Odpowiedz Link Zgłoś
mia77 Re: Wyprzedaże: gdzie,kiedy, jakie i co kto upolo 20.01.08, 15:20 Piękna! Gdzie w Krakowie są ich przeceny? Boszsz, obiecałam mężowi, że jak będę chciała kupić jeszcze jedną torebkę, to najpierw kupię na nie szafę... :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
kratka-w-kratke Re: Wyprzedaże: gdzie,kiedy, jakie i co kto upolo 20.01.08, 16:37 > Piękna! > Gdzie w Krakowie są ich przeceny? W tym pasazu przy rynku (wejsie obok Benettona), ale skad jestes? Bo nie chce Cie tam wysylac na darmo. Problem polega na tym, ze tylko kilkanascie, moze dwadziescie kilka torebek jest przecenionych (nie to co kiedys), reszta jak kosztowala to kosztuje. Z tych co ja mam zostala jeszcze jedna, mniejsza niz moja, ale rownie piekna (no i tansza chyba 100 czy 150 zl). Sa jeszcze bordowe o takim ksztalcie (przepiekne, az sie na jedna z nich napalam, rozne rozmiary i fasowny), sa bezowe w wielu fasonach i tansze, chyba dlatego ze miekkie, sa w kolorze starego zlota i zoltego zlota. Gfafitowych i czarnych nie przecenili. Nie wiem jak w Galerii Centrum, ale w poniedzialek bede tam przechodzic to zobacze. > Boszsz, obiecałam mężowi, że jak będę chciała kupić jeszcze jedną torebkę, to > najpierw kupię na nie szafę... :-/ Mam dla Ciebie rozwiazanie. W jakis sposob pozbadz sie jednej torebki (wloz jedna w druga, na szafe, pod lozko, do piwnicy)i w ten sposob powstanie miejsce na nowa, wiec nie bedziesz musiala kupowac szafy:) Odpowiedz Link Zgłoś
mia77 Re: Wyprzedaże: gdzie,kiedy, jakie i co kto upolo 24.01.08, 16:49 Dzięki,zajrzę do pasażu. A co do mojego upychania torebek, to... lepiej litościwie przemilczę temat. ;] Odpowiedz Link Zgłoś
kratka-w-kratke Re: Wyprzedaże: gdzie,kiedy, jakie i co kto upolo 26.01.08, 14:45 poszlam do galerii centrum, bo obiecalam, ze napisze co tam jest. Jak zobaczylam duza grafitowa torbe z tloczonym wzorem (nie te z gumy) z 899 na 360 to juz jej nie wypuscilam z reki:) Super, ze do mnie zagadalas. Mialam w planach program oszczednosciowy, ale takiej okazji nie moglam zmarnowac:) W galerii jest tez kilka gora kilkanascie torebek ale przecenione sa calkiem ladnie (o 30, 50 i nawet 70%). Niestety lakierowane brazowe i jeansowe ani drgna, ale jest w czym wybierac! PS napisz prosze czy cos zdobylas, bo jestem bardzo ciekawa czy sie na cos przydalam. Ja Ci naprawde dziekuje, ze mnie zmobilizowalas do odwiedzenia galerii centrum ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kratka-w-kratke Re: Wyprzedaże: gdzie,kiedy, jakie i co kto upolo 11.02.08, 04:20 upolowalam kolejna torebke Batyckiej, co oznacza, ze mi calkowicie i beznadziejnie odbilo. Ale szczesliwa jestem jak nikt na swiecie:) Ta jest brazowa, duza, w ksztalcie worka, zapinana na dwa zatrzaski. Nie bede sie z nia rozstawac juz nigdy..... no dobra, przez kilka nadchodzacych dni:) Odpowiedz Link Zgłoś
justyn.augustyn Re: Wyprzedaże: gdzie,kiedy, jakie i co kto upolo 20.01.08, 17:06 Moje zdobycze: - ciemnogranatowe klasyczne (bez haftów, nitów itd) dżinsy rurki w Mango za 99zł - brązowe buty do dżinsów w Gino Rossi (z 389 na 199), miodowy portfel trochę w stylu retro - również G. Rossi (ze 139 na 39); - dwie koszulki z Reserved: bawełniana zielona z bufkami (14 zł), druga z kolekcji basic, wiskoza, ciemna zgniła zieleń (20 zł), właśnie myślę czy pojechać po jeszcze jakąś (?); - dwa staniki w Intimissimi, jeden biały obszyty bawełnianą koronką z jasnoniebieską wstążką, drugi bardziej usztywniany, gładki, ciemnoszary (oba po 41,90); - miodowe figi w Oysho (9,90); - worek różnych skarpetek w Calzedonii (po 6,90) Chciałam znaleźć jeszcze jakieś proste (ale nie rurki) dżinsy, ale to chyba graniczy z cudem... Zaraz natomiast jadę do Empiku, jako że tam też wyprzedażowy szał zawitał (do dwóch rzeczy jedna gratis). Odpowiedz Link Zgłoś
justyn.augustyn Re: Wyprzedaże: gdzie,kiedy, jakie i co kto upolo 21.01.08, 23:06 Zapomniałam o szarym golfiku z długim rękawem, z kieszonką z Bershka za 25zł i brązowych spodniach;) Odpowiedz Link Zgłoś
karmelek4 Moja pierwsza "mała" torba :) 22.01.08, 18:10 fotoforum.gazeta.pl/3,0,1041833,2,1.html To juz chyba moj ostatni "wyprzedazowy" zakup. Torba benetton przeceniona z bodaj 380 zł. na 160. Jest to moja pierwsza TAKA MAŁA torebka:) Odpowiedz Link Zgłoś
littlefrog torba 23.01.08, 10:39 szara lakierowana sprzed tygodnia ;) img87.imageshack.us/img87/6007/zdjcie015gq7.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
przed_nami Do kiedy trwają wyprzedaże w Berlinie? 23.01.08, 16:08 Pytanie jak w temacie. Można coś jeszcze w lutym sensownie kupić czy po wyprzedażach będzie? Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
tequilkuk Re: torba 23.01.08, 22:00 Bardzo fajna ale jak wiadomo ja mam bzika na punkcie szarego :DD Odpowiedz Link Zgłoś
littlefrog Re: torba 24.01.08, 09:36 ja też mam bzika, teraz podobają mi się trzy jasnoszare sweterki, przecież wszystkich nie kupię?! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tequilkuk spodnie wet look dlugo szukane :D 23.01.08, 22:03 upolowalam w piatek na lotnisku, z mojego ukochanego Inweara, w dodatku przecenione 50% i jeszcze potem 20 :DDDDDDDDD Weszlam zobaczyc czy nie ma przypadkiem nowej kolecji, pokazalam pani zdjecie w katalogu a ona na to ze tych to nie ma ale sa podobne ze starej. Wszystko super, cena, wyglad idealny, i w dodatku weszlam w 34 :D W najblizszym czasie pokaze w zestawie z tunika. Odpowiedz Link Zgłoś
martusia67 Re: spodnie wet look dlugo szukane :D 25.01.08, 20:31 Upolowalam dzis w Zarze sukinka ołówkowa (biurowa) ---> z 199zł na 59zł sukinka ołówkowa (wieczorowa) ----> z 149zł na 39zł :) 2 sweterki w serek ---> 49 zł na 29 zł mialam jeszcze ochote na sukinek taka lekko balowa, brazowa z kamieniami na dekoldzie i pod biustem ale byla za mała :( przeceniona z 349 zł na 79,90 zł :( jutro jeszcze poszukam w złotych tarasach :) i Odpowiedz Link Zgłoś
gabi1234 Re: spodnie wet look dlugo szukane :D 30.01.08, 18:01 martusia67 napisała: > mialam jeszcze ochote na sukinek taka lekko balowa, brazowa z > kamieniami na dekoldzie i pod biustem ale byla za mała :( > przeceniona z 349 zł na 79,90 zł :( jutro jeszcze poszukam w złotych > tarasach :) oo to ja kupiłam tę samą :) ale musiałam oddać do krawcowej celem zwężenia aż trudno uwierzyć że została S która capnęłam :)) była też M i L Odpowiedz Link Zgłoś
martusia67 Re: spodnie wet look dlugo szukane :D 07.02.08, 09:45 gabi1234 napisała: > martusia67 napisała: > > mialam jeszcze ochote na sukinek taka lekko balowa, brazowa z > > kamieniami na dekoldzie i pod biustem ale byla za mała :( > > przeceniona z 349 zł na 79,90 zł :( jutro jeszcze poszukam w > złotych > > tarasach :) > > oo to ja kupiłam tę samą :) ale musiałam oddać do krawcowej celem > zwężenia > aż trudno uwierzyć że została S która capnęłam :)) > była też M i L Mi niestety nie udało sie znaleźć M :( S była na mnie za mała w piersiach :( a w L sie topiłam :( Odpowiedz Link Zgłoś
gabi1234 Re: spodnie wet look dlugo szukane :D 07.02.08, 15:00 trzeba bylo brac L i dac do zwezenia :) ja tak kiedys zrobilam - mialam upatrzona kiecke, niestety w czasie wyprzedazy juz 34 nie bylo :( najmniejszy rozmiar to 40 - wzielam,krawcowa dala sobie z nia rade :)))) a ja i tak zaoszczedzilam prawie 200 zl ;) Odpowiedz Link Zgłoś
decembersnowdrop Re: Wyprzedaże: gdzie,kiedy, jakie i co kto upolo 27.01.08, 13:09 fotoforum.gazeta.pl/3,0,1047373,2,1.html Jak zobaczyłam tę spódnicę w H&M stwierdziłam, że muszę mieć. Nie przeszkodził mi nawet rozmiar o 2-3 za duży. Przeceniona o - 70% na 30 zł, przeróbka u krawcowej 20 zł. Zdjęcie trochę przekłamuje kolor i jest niewyprasowana. Moja mama mówi na nią 'pixie i dixie', choć początkowo nazywała ją 'tinky-winky' :). Tak, to nie przypadkowa inspiracja, ale co ja zrobię, że mnie też nie ominęła ta piksomania: www.flickr.com/photos/piksi_/1615024382/ Odpowiedz Link Zgłoś
tequilkuk Re: Wyprzedaże: gdzie,kiedy, jakie i co kto upolo 27.01.08, 14:00 iiiii... pamietam ja :D Sliczna jest. Mowisz ze na wyprzedazy? :D Odpowiedz Link Zgłoś
martusia67 Re: Wyprzedaże: gdzie,kiedy, jakie i co kto upolo 29.01.08, 12:30 a ja tak dlugo tej spodnicy szukalam i nie znalazlam :( zazdrosc :) Odpowiedz Link Zgłoś
tequilkuk ostania zdobycz? 27.01.08, 20:53 mam nadzieje, kupilam juzjakis czas temu ale zapomnialam sie pochwalic: biale spodnie R.Cavalli for H&M, 50% w dol bo wypruty zamek. Genialnie uszyte, nic nie przeswituje, wykonczona tak super za zapalcilabym 3 razy wiecej. Juz skrocone, nowy zamek wszyty, jedoczesnie pani mi troche dopasowala. Czekamy teraz na to lato co to bialy ma byc przebojem. Francja elegnacja :D Odpowiedz Link Zgłoś
fe-ri [...] 31.01.08, 11:25 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
fe-ri [...] 31.01.08, 11:31 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
bgoralska1972 Re: Wyprzedaże: gdzie,kiedy, jakie i co kto upolo 31.01.08, 17:00 okropna Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: Wyprzedaże: gdzie,kiedy, jakie i co kto upolo 03.02.08, 19:36 w weekend: czarne jeansy CK za 260zł (50% przeceny) Odpowiedz Link Zgłoś
lalacruz [...] 03.02.08, 23:15 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
edie_3 moje zdobycze ; ) 03.02.08, 20:53 botki c&a spódnica jeans club żakiet c&a koszula top secret bielizna la senza szerokie spodnie w prążki h&m. Odpowiedz Link Zgłoś
lilianna82 moje: 04.02.08, 21:49 fotoforum.gazeta.pl/3,0,1060045,2,1.html bluzka i sukienka,ostatnio podoba mi sie ten kolor,którego nazwać nie potrafię:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
tequilkuk Re: moje: 06.02.08, 01:13 Lawendowy :D mam upatrzone reczniki w tym kolorze. Czekam na jakas promocje :D Odpowiedz Link Zgłoś
wrednajestembylambede zdobycze 05.02.08, 00:50 -skorzana kurtka vero moda (ale yo juz jakis czas temu) -pumpy promod -szara torba reserved -szare botki -czerwone retro czolenka -czarna sukienka wiazana na szyi (10zl!) vero moda -sukienka kolorowa vero moda -szalik z 79,90 na 19,90 -czarna bluzka(?sukienka?) -dwa t-shirty z nadrukami cubus -szydelkowa chusta -getrow masa -zielona broszka kwiatek z filcu ;) -kobaltowy sweterek -biala tunika na ramiaczkach ...ale to nie koniec,jeszcze poluje ;) i z ostatnich zakupow brazowe saszki w dziurki z ktorych jestem niesamowicie zadowolona(no ale nie z przeceny niestety) Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_1980 Re: Wyprzedaże: gdzie,kiedy, jakie i co kto upolo 07.02.08, 15:38 lunalovelight napisała: > Wątek zbiorczy, bo zalewa forum fala pytań o wyprzedaże... plaszcz TIFFI przeceniony z 1499 na 299zł !! i butki venezia z 309 na 249 - niby nie dużo ale zawsze trochę taniej. Odpowiedz Link Zgłoś
gabbi79 Re: Wyprzedaże: gdzie,kiedy, jakie i co kto upolo 12.02.08, 01:19 czarny żakiecik retro (okrągły kołnierz, szeroki dół, duuże guziki itd.) aż 70 % ceny w dół:)camaieau czy jak to się tam pisze w h&m sweterek też retro w moich szarościach i bluzka koszulowa dopasowana biała w błękitne paseczki śliczne czarne skórzane oficerki za pół ceny kilka par cudnych majteczek bakłażanowa bokserka pasek z monnari gruby i cieplutki sweter z futerkiem bluza z diverse i na pewno o czymś jeszcze zapomniałam Odpowiedz Link Zgłoś
agiee1988 Re: Wyprzedaże: gdzie,kiedy, jakie i co kto upolo 14.02.08, 14:31 hmm mnie sie udalo trafic na tanie rybaczki jeans'owe:) 35 zl, ale ze walentynki i znizka 15%, to zaplacilam 30 zl :D przyjaciolka tez sie rzucila i tez kupila jeansy za 30 zl (zwykly sklepik bazarkowy na osiedlu) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Wyprzedaże: gdzie,kiedy, jakie i co kto upolo 17.02.08, 21:17 Łubudu! Możliwe, że nie są trendy, ale upolowałam 2 pary spodni Gerry Weber... cena wyjściowa: 339 zł jedne: trochę ponad 200 zł drugie: ponad 100 zł są identyczne, różnią się tylko rozmiarem ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
olesia301 Polecam Reserved 23.02.08, 17:26 Byłam przy okzaji w piątek w Batorym w Gdyni ( pewnie w innych to samo). Jeden "pokoik" przeznaczony na wyprzedaż wyprzedaży. Nawet sporo jeszcze zostało w super cenach. Kupiłam sobie bluzeczkę tykotową żółtą za 19 zł (z 65zł), wahałam się nad długą jakby podkoszulką z cekinami za 17 zł. Sporo sukienek. Te ceny to taniej niż w lumpie :-) Odpowiedz Link Zgłoś