kkkkk4 15.01.08, 16:26 Co sądzicie o tych butach - podobają sie Wam, warto kupić? katalog.primamoda.com.pl/catalog/product_info.php?products_id=573 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gabi1234 Re: Pytanie o buty- foto! 15.01.08, 16:29 moim zdaniem nie warto masakrycznie skroca ci nogi - dlugosc ni w gruszke ni w pietruszke Odpowiedz Link Zgłoś
suonce89 Re: Pytanie o buty- foto! 15.01.08, 17:14 średnio mi się podobają i zgadzam się z gabi co do długości. Odpowiedz Link Zgłoś
kkkkk4 Re: Pytanie o buty- foto! 15.01.08, 19:12 Hmmm w rzeczywistości ładniej wyglądają niż na zdjeciu. Bardzo porządny gatunek skóry i w sumie nie zauważyłam zeby skracały nogi- wręcz przeciwnie są wysokie i wyglądam w nich troche jak na szczudłach (mierzyłam do obcisłych rurek). Proppozycja kusząca-bo w sklepie przecenione są z prawie 600zł na 130.. Jest tylko problem z wysokością obcasa -czy da sie na nim chodzic i prowadzic auto. Ale skoro wszystkie zdania są na "nie" to chyba odpuszczę sobie te buty. Odpowiedz Link Zgłoś
danuu Re: Pytanie o buty- foto! 15.01.08, 20:10 Auto prowadzic mozna nawet w szpilkach, tylko kwestia przyzwyczajenia :) Nie wiem jak sie ma do tego prawo, chyba teoretycznie nie mozna w szpilkach, klapkach i sandalach nie trzymajacych nogi. Ale jak bedziesz miala ladne buty i sie usmiechniesz do panow policjantow, to przeciez Ci mandatu nie wypisza :> Ja kiedys prowadzilam auto w havaianas, ale nie polecam ;p. Odpowiedz Link Zgłoś
ryfka81 Re: Pytanie o buty- foto! 15.01.08, 19:24 Fajny nosek i obcas. Za klamerkami nie przepadam, ale ta jest do zaakceptowania. Jeśli jesteś szczupła i dość wysoka, to powinny fajnie wyglądać :) Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: Pytanie o buty- foto! 15.01.08, 20:27 jakby byly wyzsze to by byly fajne:) Odpowiedz Link Zgłoś
heart_of_ice Re: Pytanie o buty- foto! 16.01.08, 09:21 kiepska dlugosc, nosek jakis taki nieforemny... zdecydowanie nie Pauli -- "Miotłę z wystrzelonym airbagiem. Niewielki przebieg. Na chodzie. Sprzedam." Odpowiedz Link Zgłoś
uglybetty Re: Pytanie o buty- foto! 16.01.08, 11:29 niestety również jestem na nie, taki fason rzeczywiście optycznie skraca nogę, poza tym akurat te są naprawdę jakieś nieforemne... botki są fajne w wersji "krótkiej" i zgrabnej, porównaj chociażby z tymi www.schaffa.pl/produkt350.html, moim zdaniem dużo ładniejszy fason, lepszej marki (mexx!), nie mówiąc już o różnicy w cenie. ale skoro tamte Ci się podobają...enjoy! :) Odpowiedz Link Zgłoś
uglybetty Re: Pytanie o buty- foto! 16.01.08, 11:30 sorry coś mi się ten przykładowy link źle wstawił, dla ułatwienia jeszcze raz: www.schaffa.pl/produkt350.html Odpowiedz Link Zgłoś
kkkkk4 Re: Pytanie o buty- foto! 16.01.08, 19:54 Cena jest akurat atrakcyjna - 130zł. To nie są botki tylko krótkie kozaczki- cholewka sięga do 2/3 łydki- ale jednak zdecydowałam że nie kupię ich bo obcas jest za wysoki dla mnie- no i przeważają krytyczne opinie. Kozaki mają być wygodne a tu stopa stoi prawie na palcach- meczyłabym się chyba. Dzięki za rady. Odpowiedz Link Zgłoś