wusia77 Re: fryzury 14.02.08, 13:22 sorki źle poszło: Mam pytanie. Szukałam ale mi nie wyszło( trochę w tym nieudolna jestem) jakie fryzury będą modne na wiosnę? Grzywki czy raczej bez. jakie kolory i długość... Moje włosy są w stanie tragicznym. Miałam grzywke na jesieni i teraz ją miałam zapuścić, ale chyba musze dość porządnie podciąć włosy bo sa naprawdę w stanie opłakanym - to co zostało z grzywki też. Chciałabym wiedziec w jaką fryzurę mogę zainwestować:) Odpowiedz Link Zgłoś
victim-girl Re: fryzury 14.02.08, 13:29 może odmłodzony bob?? fryzury.w-krakowie.info/najmodniejsza-fryzura-bob-2008/ Poszukam czegoś wiecej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ensoleillement Re: fryzury 14.02.08, 13:39 a chcesz mieć na głowie coś, w czym jest Ci ładnie czy coś, co jest modne?:) Zainwestować to możesz w dobrego fryzjera, są szanse, że będziesz miała dwa w jednym. w gazetach widzę boby wszędzie. Ale radziłabym przejrzeć net i znaleźć coś, co Ci się po prostu podoba i iść z tym do fryzjera. Odpowiedz Link Zgłoś
agiee1988 Re: fryzury 14.02.08, 15:10 to samo mialam pisac, ze modna fryzura moze nie pasic img177.imageshack.us/img177/9613/dsc000899qg6.jpg a to tez mozna do boba zaliczyc? i do modnej fryzury?no przyznam sie ze to ja :) bo wsumie mialam ciekawa historie obcinania ;P. mialam wlosy do ramion po wakacjach (byly jeszcze dluzsze przed wakacjami), chcialam wyszczuplic twarz, i cos zrobic bym nie musiala non stop i ukladac wlosow po umyciu na szczotce (a byly meczace do ukladania) fryzjerka mnie wycieniowala. potem zapragnelam krotkie wlosy z tylu glowy by sterczaly koncowki nad kucykiem. babka to zrobila , jednak i przod tez skrocila (kolo ucha). potem poszlam na ciecie. to mi zrobily takie, jak pasema na policzku sie teraz ukladaja. z tylu nad karkiem mialam dluzsze tj do ramion. przyjaciolka przyciela te wlosy znad karku, na rowna linie- jak teraz widac (jakbym poprosila fryzjerke , to cala glowe by mi ciela a nie tam jak chce tylko miec obciete). przedwczoraj poszlam na skracanie boczkow(jak ucho), bo mialam takie do brody wlosy ktore byly sianowate :) i to byla historia przejscia, ja wiem ze to moda a nie uroda :P Odpowiedz Link Zgłoś
tequilkuk Re: fryzury 14.02.08, 20:30 Ja bym sie a pewno nie kierowala moda przy wybieraniu fryzury :D Grzebie akurat w style.com i musze przyznac ze bardzo mi sie podoba chlopieca fryzura AnjiRubik: www.style.com/slideshows/fashionshows/F2008RTW/MKORS/DETAILS/00130m.jpg www.style.com/slideshows/fashionshows/F2008RTW/ODLRENTA/DETAILS/00010m.jpg www.style.com/slideshows/fashionshows/S2008RTW/SMCCARTN/DETAILS/00030m.jpg totalnie nie dla mnie ale do jej symetrycznej twarzy bardzo pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś