mary_an Re: Kupujecie w C&A? 18.02.08, 15:47 Zawsze kupuje tam skarpetki, do tego ostatnio kupilam legginsy do joggingu i stanik sportowy. I jeszcze kiedys kapelusz - takie rzeczy miewaja akurat fajne. Odpowiedz Link Zgłoś
kinas3 Re: Kupujecie w C&A? 18.02.08, 16:02 Moje dziecko nosi rzeczy z C&A i ma się dobrze.:) Poza tym nie każdego stać żeby kupować w zarze lub benettonie :) No może podczas wyprzedaży....:)coś tam upoluje dla małej :) Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: Kupujecie w C&A? 18.02.08, 21:09 > Poza tym nie każdego stać żeby kupować w zarze lub benettonie :) Zwłaszcza jak się pomyśli, że szyte to może i jest w Turcji, ale skąd zaimportowano tkaninę, to już nie wiadomo... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
zewszad_i_znikad Re: Kupujecie w C&A? 18.02.08, 21:45 Zawsze dość sporo tam kupowałam, ale w ostatnich dwóch sezonach C&A niestety zaczyna się coraz bardziej rozmijać z - powiem podniośle - wymaganiami mojego organizmu. Sprawa jest o tyle "poważna", że to naprawdę była oaza bawełny, nigdzie indziej nie spotkałam choćby bawełnianych swetrów. Teraz niestety bawełny coraz mniej, także w C&A pełno wiskoz, poliamidów itp. Oczywiście to zależy od stylu ubrań, ale niestety, sportowa koszulka w paski to bardzo nie-mój styl, mi podobają się długie, niejednobarwne, powiewne bluzki, a te niestety szyte są zwykle z materiałów, których moja skóra nie toleruje. Odpowiedz Link Zgłoś