Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Factory outlet Wrocław - czy dostane tam...

11.06.08, 02:25
    ...suknie i sukienki nadające się na własne poprawiny? Nie szukam kiecek na
    plażę, a czegoś bardziej porządnego, ale nie chce tez wywalać mnóstwa kasy...
    Pytam, bo do Wro mam kawałek drogi, a słyszałam, że raczej nie ma tam takich
    rzeczy... Podpowiedzcie ;)
    Obserwuj wątek
      • pensyonarka Re: Factory outlet Wrocław - czy dostane tam... 11.06.08, 08:51
        w sumie jest tam np. outlet mango i to dość duży, ale nie wiem czy tam będzie
        coś ciekawego, za to mam dla Ciebie dobrą wiadomość:) dzisiaj mam zakupowy dzień
        i właśnie m.in. tam się wybieram więc rozejrzę się za czymś na poprawiny:)
        • strawberryfields Re: Factory outlet Wrocław - czy dostane tam... 11.06.08, 08:55
          Z moich własnych doświadczęń powiem CI że może być cieżko, ale byłam
          tam ostatni raz prawie rok temu, więc może coś się zmieniło.
      • pensyonarka Re: Factory outlet Wrocław - czy dostane tam... 11.06.08, 13:54
        ok. wróciłam, wg mnie nie było tam nic na poprawiny. W jednym sklepie było
        mnóstwo sukienek, ale raczej krótkich, a tak poza tym to np. w MNG mnóstwo
        szmat, szczególnie mnie wkurza to, że sukienki, które teraz szyją tak bardzo
        zniekształcają sylwetkę... ani talii, ani wcięcia, wszystko worki, więc
        proponuję może poszukać gdzieś indziej we Wrocławiu (jeśli masz najbliżej)...
        Może w jakiejś galerii, albo w domu handlowym w centrum... Szczerze mówiąc
        miałam jechać, ale już mi się nie chciało:) może się jutro gdzieś jeszcze wybiorę:)
        • melodija Re: Factory outlet Wrocław - czy dostane tam... 11.06.08, 23:02
          Kiedys na Bielanach bylo takie centrum mody A1 (chyba tak to sie nazywalo). Nie
          wiem czy jeszcze tam jest, ale pamietam, ze jakies 3 lata temu kupilam tam mase
          eleganckich, niedrogich ubran!(przy wyjezdzie z Wrocka to po lewej stronie jest)
          • tarkiina.arawis Re: Factory outlet Wrocław - czy dostane tam... 11.06.08, 23:24
            Tego to już raczej nie ma.
            • kamisiunia Re: Factory outlet Wrocław - czy dostane tam... 17.06.08, 11:48
              Dzieki sliczne za odpowiedzi :) Niestety od tamtej pory też nic nie znalazłam :/
              W ogóle coś w tym sezonie nic mi sie nie podoba, jak to ktos określił - same
              worki... Ledwo co jedną kupiłam na wesele kuzyna... No trudno, będę szukać.
              Jakby wam coś jeszcze przyszło do głowy to bardzo bym prosiła o cynk :)
              Pozdrawiam
      • mala_mee Re: Factory outlet Wrocław - czy dostane tam... 17.06.08, 12:35
        Zależy jaką sukienkę chcesz mieć na te poprawiny. Jest mango i
        beneton - więc może coś byś znalazła.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka