just-a25 07.09.08, 21:47 jak je oceniacie, czy warto na nie zwrócić uwagę, czy sa trwałe Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
athani Re: DAVID JONES torebki 08.09.08, 01:15 o.. podpinam się pod pytanie :) Kupiłam mamuśce torebkę tej firmy i też jestem ciekawa czy warta była swojej niemałej ceny, jak za nieskórzaną torebkę.. Odpowiedz Link Zgłoś
eve-11 Re: DAVID JONES torebki 08.09.08, 08:50 sama jestem ciekawa jak się sprawdzają w użytkowaniu; wzornictwo mają dość ciekawe; ja spotkałam się z nimi tylko na allegro a może ktoś wie, gdzie można kupić je w wawie? Odpowiedz Link Zgłoś
reggaemama Re: DAVID JONES torebki 08.09.08, 09:50 świetne torebki!!! wykonanie bez zarzutu (ja się nie nacięłam na żaden bubel);teraz mam na oku szarą i fioletową na Allegro Odpowiedz Link Zgłoś
sacz1 Re: DAVID JONES torebki 08.09.08, 09:57 mam 2 torby DJ i bardzo dobrze mi słuza. Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: DAVID JONES torebki 08.09.08, 11:14 jak na torby z tworzywa sa bardzo dobrze wykonane, tzw. skora ekologiczna jest grubsza, bardzo przyzwoitej jakosci. Wzornictwo ciekawe. Ja mam komplet duzych toreb podroznych z DJ i jestem bardzo zadowolona, takie same torby kupilam tez mojej mamie ktora bardzo duzo podrozuje i takze sie sprawdzaja. Koelzanka ma dwie torebki na co dzien i tez sobie chwali. Ceny duzo nizsze niz w sklepach czy na allegro sa w maximusie w Nadarzynie. Odpowiedz Link Zgłoś
athani Re: DAVID JONES torebki 08.09.08, 21:09 Sprawdziłam na allegro te torebki i jestem w szoku! W sklepie w którym kupowałam tę torebkę mają ponad 100% przebitki nad cenami z allegro (a tam bez zysków też przecież ich nie sprzedają). Torebki z najnowszej kolekcji na allegro kosztują nie więcej niż 110 zł, a w sklepie 230! Tak więc polecam kupowanie tych torebek na allegro, a nie w sklepach. Odpowiedz Link Zgłoś
bon_ton Re: DAVID JONES torebki 09.09.08, 21:31 a u mnie (Kraków) ceny niższe niż na allegro. No i za wysyłkę płacić nie trzeba :) Odpowiedz Link Zgłoś
giusta Re: DAVID JONES torebki 02.10.08, 11:46 w którym sklepie w Krakowie można znaleźć te torebki?? z góry dziękuję za odpowiedź! :) Odpowiedz Link Zgłoś
aneta.zabek Re: DAVID JONES torebki 11.10.08, 21:44 W Pretty Girl w Galerii Krakowskiej jest pelna kolekcja:) Odpowiedz Link Zgłoś
dakota77 Re: DAVID JONES torebki 08.09.08, 11:37 Mam dwie torebki tej firmy i sa w porzadku. Nie narzekam na jakosc. Odpowiedz Link Zgłoś
zielona-karuzela Re: DAVID JONES torebki 08.09.08, 12:51 ja podobnie :)nie narzekam Odpowiedz Link Zgłoś
mia77 Re: DAVID JONES torebki 08.09.08, 16:46 Nie mam, więc się nie wypowiem w kwestii jakoście. Wiem tylko, że sporo się ich widzi. Odpowiedz Link Zgłoś
marlat Re: DAVID JONES torebki 08.09.08, 18:29 wzornictwo bardzo mi odpowida. mam 2, jedną kupiłam rok tem,u dźwigałam w niej tony, zero zniszczeń! kolejną kupiłam niedawno jak narazie tez super. Odpowiedz Link Zgłoś
just-a25 Re: DAVID JONES torebki 08.09.08, 21:04 czyli chyab sie zdecyduje, a znacie z allegro jakiś fajny model tak o 100zł czarny i jakiś wiekszy Odpowiedz Link Zgłoś
marlat Re: DAVID JONES torebki 09.09.08, 19:25 mi sie podobają np takie www.torebka.nazwa.pl/aga/261.jpg, pełno ich w róznych kolorach. ja moje kupowałam po 69 zl:] Odpowiedz Link Zgłoś
ana633 Re: DAVID JONES torebki 10.09.08, 20:32 To ja jestem chyba pechowa, bo moja ntorebka z tej firmy kupiona na przełomie lipca i sierpnia jest już właściwie nie do użytku. Owszem sprawiała wrażenie solidnej, ale skórka (oczywiście ekol.) już się strasznie powycierała na całości, a w szcególności na rogach. Szkoda, bo torebka była ładna. Gdybym nie wyrzuciła paragonu na pewno oddałabym do reklamacji bo torba za stówkę o trwałości ok. miesiąca to lekka przesada. Odpowiedz Link Zgłoś
pani_kapitan Re: DAVID JONES torebki 01.10.08, 10:21 No to faktycznie miałaś pecha. Moja torebka jest użytkowana baaardzo intensywnie od roku. Przenosz w niej tony, wlokę po autobusach rzucam w kąty i póki co sprawuje się bez zarzutu.... może tylko lekko dnerwują mnie pojedyncze nitki wyłażące na brzegach uchwytów.. ale to do odcięcia i po sprawie Odpowiedz Link Zgłoś
monia515 Re: DAVID JONES torebki 01.10.08, 13:42 swiatorebek.nazwa.pl/zdjecia/lis/989c.jpg Mam tą turkusową już 3 sezon- nic się nie zniszczyła- jest z ekoskóry, ale dobrze wykończona. Podoba mi sie, bo jest prosta i wielka. A taką kupiłam mamie na lato- też ładnie wykonana. www.sellena.home.pl/allegro/200/197_jbez_1.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
kika1983 Re: są ok 02.10.08, 14:21 te torebki są ok - mam parę takich od roku i jak dotąd nic się z nimi nie dzieje. Kupić można na allegro lub bezpośrednio od importerów w Centrum Chińskim (GD Poland- hala 5) w Wólce Kosowskiej Odpowiedz Link Zgłoś
moniczkaa6637 Re: są ok 10.10.08, 21:48 Torebki są rewelacyjne. Zawsze je kupuje u na Allegro. Mam swojego Allegrowicza mimex ktory od czasu do czasu wystawia torebki. Ma ich więcej ale nie wystawia i trzeba się umawiać.Sprzedaje po oszołamiających cenach np do 60zł i torebki są oryginalne żadne podróby Odpowiedz Link Zgłoś
kroliczyca80 Re: są ok 10.10.08, 22:04 Ja kupiłam niedawno taką: allegro.pl/item437966495_437966495.html Bo kolorem i fakturką idealnie pasuje do moich butów. Na żywo jest ładna, ale: 1.b. brzydko pachnie w środku i musze ją wywietrzyć, 2.w dziurkach przez które przewleczona jest ta "fastryga" popiel odłazi i widać wnętrze tej "skóry eko" które jest brązowawe i 3.uszy torby są dość sztywne i cięzko mówić o komforcie użytkowania. No, skórka to to nie jest i tyle. Ale torba prezentuje się ładnie, jest pojemna i bardzo pasuje do butów;) - ogólnie jestem zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
jak-kania-dzdzu Re: są ok 11.10.08, 19:01 Pracowałam kiedyś w sklepie, w którym m.in sprzedawano te torebki. Mam jedną, dobrze się 'trzyma'. Klientki też chwaliły te torebki za ładne wzornictwo i wytrzymałość. Ale są dwa 'ale': - po pierwsze: jak dla mnie niektóre modele zdecydowanie za drogie jak na 'ekologiczną skórę', - po drugie: radzę, aby sprawdzać wytrzymałość 'pędzelków' przy zamkach służących do odsuwania torebki, bo zdarzyły się partie torebek, w których te 'pędzeki' urywały się przy trochę mocniejszym pociągnięciu. Odpowiedz Link Zgłoś