ame_lii 31.10.04, 14:21 Mój tata ma niedługo 50 urodziny. I nie mam pomysłu na prezent.A chce zeby byl wesoły i przydatny. Pomóżcie, jak macie jakiś pomysł :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dominika_2003 Re: 50 urodziny taty 31.10.04, 18:03 A czym się twój tata interesuje? napisz czy może być coś do samochodu albo do komputera? czy podróżuje? i najważniejsze, jak drogi może to być prezent? czy sama go kupujesz czy złożycie się całą rodziną na ten prezent? i na kiedy masz go kupić? Pozdrawiam Odpowiedz Link
ame_lii Re: 50 urodziny taty 31.10.04, 21:10 Ile pytan ;) Cena nie jakas strasznie wysoka. Ale składam sie z mama więc jakoś sie postaramy. Mój tata interesuje sie komputerami ale juz wszystko do niego chyba ma.Lubi czytac ale książki raczej nie chce kupowac bo nawet nie bedzie miałczasu zeby ją przeczytac. Chodzi mi o coś przydatnego ale tez śmiesznego.Zeby mu się miło kojarzyło. Musze coś wymyślec do 6.11.Aha, jeszcze ważne kest to ze akurat tego dnia ma dyzur w szpitalu. To sobie pomyślałam że wpadniemy do niego z tortem np. albo coś takiego Odpowiedz Link
ada296 Re: 50 urodziny taty 31.10.04, 23:15 dla internauty na przykład sama niedawno kupowałam w necie kubek z "koszyczkiem" ze skóry z logo @ i podkładkę pod mysz też ze skóry i z tym samym logo Odpowiedz Link
dominika_2003 Re: 50 urodziny taty 01.11.04, 19:22 a może pendrive do komputera, mój mąż twierdzi że kosztuje od 100 pln do 200 pln. Wygląda to trochę jak gwizdek i wkłada się go w port USB, służy to do przenoszenia danych między komputerami, coś takiego jak pamięć w cyfrowych aparatch foto lub odtwarzacze mp3. Mój mąż coś takiego ma i ja często korzystam, zamiast kopiować pliki na CD, dyskietki lub ZIP, przenosze je na tym. P.S.: Pomysł z tortem na dużurze jest świetny. :) Pozdrawiam Odpowiedz Link
ame_lii Re: 50 urodziny taty 01.11.04, 20:55 Pogadam o tym z mamą i moze na cos sie wreszcie zdecydujemy :) Dzieki za pomoc :* Jak macie jeszcze jakies inne pomysły to piszcie Odpowiedz Link
deser_t Re: 50 urodziny taty 03.11.04, 14:34 Koniecznie wpadnijcie na dyżur i nie zapomnijcie uwiecznić jego zaskoczonej miny na zdjęciu. Obfotografujcie całe to zamieszanie i te zdjęcia tez moga być prezentem :-) Odpowiedz Link
ame_lii Re: 50 urodziny taty 03.11.04, 19:01 No, faktycznie niezły pomysł :) Dzieki za pomoc:* Odpowiedz Link
ame_lii Re: 50 urodziny taty 08.11.04, 20:08 Powiem wam że najbardziej się ucieszył z tego jak odwiedzilismy go z bratem w czasie dyżuru:) A oprócz tego kupiłam mu taka super poduszke z narysowanym łosiem a pod spodem napis: łośmiechnieta podusia :) Tez sie bardzo ucieszył ;D Odpowiedz Link
mroczna_panna Re: 50 urodziny taty 09.11.04, 12:07 A gdzie takie ładne podusie można dostać?? Bo to musi być bardzo sympatyczna podusia:) Odpowiedz Link
ame_lii Re: 50 urodziny taty 13.11.04, 16:20 W krakowie mozna dostac w Elefancie, albo w wiekszym sklepie z pamiatkami( jakos przy Rynku) a w innych miastach to nie wiem Odpowiedz Link
zokak Re: 50 urodziny taty 19.12.04, 21:37 Jeśli mogę coś polecić na prezent, to cudne ramki na zdjęcia, które sama wykonuję. Dopełnieniem będzie tylko wasze wspólne zdjęcie:) Nieskromne to było,ale jeśli kogoś to interesuje to zapraszam do wysłania do mnie maila na zokak@o2.pl,wyślę zdjęcia, Pomyślcie o tym, niepowtarzalny prezent od serca Kufka Odpowiedz Link