jezykozwierz 27.10.08, 17:57 Dziewczyny jakie dodatki proponujecie do płaszcza w kolorze czekolady (raczej ciemnej czekolady). Myślałam o kolorze camel lub turkusie... A Wy co myślicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
foamclene Re: czekoladowy płaszcz 27.10.08, 18:01 a moze mulitikolor cos wzorzystego kolorowego? w kazdym razie i camel i turkus pewnie bedzie wygladal dobrze :) czerwien zielenie pomarancze wrzosy beze no a cos mniej banalnbego to pweni enso doradzi ona ma zykle jakies odkrywcze bardzij pmysly i mniej standardowe Odpowiedz Link Zgłoś
dorottiss Re: czekoladowy płaszcz 28.10.08, 09:17 fiolet, blady róż, czerwien. ja nosilam szalik kolorowy z rozem, czerwienia, fioletem. Odpowiedz Link Zgłoś
aniazacharska Re: czekoladowy płaszcz 29.10.08, 17:23 brązowa torba - to na pewno streetgallery.pl/produkt/1667 Szalik, apaszka - fiolet streetgallery.pl/produkt/1697 lub zieleń: streetgallery.pl/produkt/3267 Ja jestem fanką jednego mocnego akcentu. :) Odpowiedz Link Zgłoś