Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

problem!!!!

28.08.09, 17:08
    mam taki problem, obdzwonilam pol miasta i nic, nigdzie nie chca mi przyjac butow do czyszczenia. sa to jasne kozaki ze skory,z zamszu,czyszczenie na sucho nic nie daje, a na mokro to tylko plame w jendym miejscu zrobilam. gdyby ktos wiedzial gdzie mi w Szczecinie wyczyszcza te buty albo jak je doprowadzic do stanu uzywalnosci to bede mega wdzieczna
    Obserwuj wątek
      • lisek.love Re: problem!!!! 28.08.09, 17:32
        próbowałaś w firmie Renoskór (na Królowej Jadwigi)? Ja tam dałam do czyszczenia kożuch z futrem, przy mnie inna klientka odbierała fotele skórzane więc zajmują się zróżnicowanym towarem; może butami też :) zadzwoń, spytaj.
        • wrednajestembylambede Re: problem!!!! 28.08.09, 17:45
          przed chwila zadzwonilam. pani powiedziala ze jesli buty nie maja zamkow w cholewce to nie wyczyszcza ;/ ;/ ;/

probowal ktos moze tego?
          img2.frisco.pl/products/zoom/3181731139508_z.jpg?3fe0f5579ac333d4b40a973ccdd31856
          nie no ponosilam buty dwa miesiace i ich przeciez nie wywale ;( tym bardziej ze jedne z ulubionych ;(
      • hotally Re: problem!!!! 28.08.09, 17:50
        Kupilam w Stanach w Aldo (moze beda miec w PL, nie wiem, jak nie to w Deichmanie
        wiem ze maja) pianke do czyszczenia skory i zamszu. I jest rewelacyjny efekt!
        Uratowalam jasna torebke, ktora zostala zafarbowana przez jeansy... sprobuj
        poszukac takiego produktu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka